טסט מאסטרון וטרן קצר

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי, מה אומרים על סייקל של מאסטרון,טסט,טרן למטרות חיטוב? כעיקרון אף פעם לא ניסיתי מאסטרון חח טרן טסט ברגיל אצלי ..מאסטרון לא נגעתי, אפשרי לשלב אותו עם טרן? תודה המינון כעיקרון יהיה: טסט 750, מאסטרון ארוך 400, טרן קצר 300.

היי, מה אומרים על סייקל של מאסטרון,טסט,טרן למטרות חיטוב? כעיקרון אף פעם לא ניסיתי מאסטרון חח טרן טסט ברגיל אצלי ..מאסטרון לא נגעתי, אפשרי לשלב אותו עם טרן? תודה המינון כעיקרון יהיה: טסט 750, מאסטרון ארוך 400, טרן קצר 300.

אפשרי בהחלט אבל מה השיקול למינון כזה גבוה בטסט? ועוד בחיטוב
מה הנתונים שלך אגב?

חוץ מהטסט מה בדיוק מינון גבוה פה ?
יש יגידו שהטרן גבוה מדיי ☝️
בכל מקרה, תוריד מינונים של הטסט
לא מוכר לי מישהו ששילב מסטרון וטרן אבל תעדכן איך זה
בכללי אני על מסטרון ומבסוט עליו לגמרי

יש יגידו שהטרן גבוה מדיי ☝️
בכל מקרה, תוריד מינונים של הטסט
לא מוכר לי מישהו ששילב מסטרון וטרן אבל תעדכן איך זה
בכללי אני על מסטרון ומבסוט עליו לגמרי

אנחנו ילדים
300 קצר נראה לנו מינון אחושרמוטה

• פותח/ת השרשור
מעדכן שעליתי על הסייקל בנתיים ובנתיים מרוצה,כמובן אמשיך לעדכן בהמשך איך הולך.. לגבי מה שדובר על המינונים אכן הטסט גבוה ,המאסטרון מינון בייסיק והטרן 300 קצר זה גם יחסית גבוה אבל בעברי הייתי מריץ יותר אני רגיל לחומר...בנתיים זה מה שמריץ ונראה בהמשך על פי המעקב של המאמן שלי+בדיקות דם...

מעדכן שעליתי על הסייקל בנתיים ובנתיים מרוצה,כמובן אמשיך לעדכן בהמשך איך הולך.. לגבי מה שדובר על המינונים אכן הטסט גבוה ,המאסטרון מינון בייסיק והטרן 300 קצר זה גם יחסית גבוה אבל בעברי הייתי מריץ יותר אני רגיל לחומר...בנתיים זה מה שמריץ ונראה בהמשך על פי המעקב של המאמן שלי+בדיקות דם...
טסט אנטט ?
אתה מתחיל את הטרן והמסטרון ישר או שאתה מחכה שהטסט יהיה בפיק בדם ואז משלב ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית