iPhone 4G -רישמי

• פותח/ת השרשור
אין לי כוח אליהם, תמיד עונה איזה הודי טמבל שלא מבין מה הוא מדבר בעצמו.
לפי מה שהבנתי ה DATA יהיה 200MB ב $15 לחודש, ויש מבצע נחמד ל 2 קווים (מה שאני צריך) של 550 דקות בחודש (לשניהם יחד, נאסף כל חודש אם נשאר) ב $50 כל אחד, SMS 200 הודעות בחודש לשני הטלפונים גם כן נאגר.

הלוואי שהייתי גר בארה"ב רק בשביל לקנות את האייפון הזה בזול. טוב לא רק בגלל זה 😃
5 מגה פיקסל עם לד
וידאו HD 720P על 30FPS
מולטיטאסקינג סוף סוף.
שיחות הוידאו הלא נחוצות כלל שהעולם דרש וקיבל!
עיצוב חדיש מתכתי!
רזולוציית 960X640
1:800 CONTRAST
המעבד A4 של האייפד
כל זה ב24 ביוני ובסמפטמבר אצלנו 🚬🤪🚬🚬🤪🚬🚬🤪🚬

---לא הצלחתי להדביק

אני די גרופי של אפל (בעיקר של המחשבים), אבל הפרסומת הזאת מגוחכת. שיחות וידאו - חידוש! נו באמת.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
המפרט הפיזי שלהם תמיד היה חלש אבל המערכת הפעלה שלהם יודעת לנצל אותו לטובה.

כן, אבל מה זה הפרסומות האלה? "תן לי להציג לך משהו חדש - שיחות וידאו! אהא! לא ידעת שיש כזה דבר, שיחות וידאו? אז תראה, שיחות וידאו! עכשיו תביא כסף".

• פותח/ת השרשור
תתפלא אבל על אמריקאים זה עובד, ושיחות וידאו לא היו פופולריות נכון להיום עם מכשירים אחרים, לרוב המכשירים אין מצלמה כפולה אלא רק אחורית. נתח השוק של אייפון כרגע דיי גדול לכן יהיה בפונקציה הזו שימוש רב יותר, במיוחד עם הרשת החדשה של 4G ואולי LTE (אם זה לא יקרוס בשנייה שישתמשו בזה) ככה שאין דיליי ויזואלי ואין לי מושג איך המצלמה הקידמית אבל אני מניח שרואים סביר/טוב.
ד"א לכל מי שחשב לקחת את הפלאפון החדש של גוגל ה EVO 4G אז הוא לא 4G אמיתי, ספרינט עשו קומבינה ומשתמשיים ב WiMAX שזה יוצר רשת של 3G Rv2 ולא יותר מכך, אין להם לא 4G ולא LTE והם חיים בסרט שיהיה להם.
ורייזון גם כנראה עד 2012 לא תצליח לספר שירותי LTE ויקח להם זמן, אני חושב שאולי הם יעשו מהפכה כמו שעשתה פלאפון בזמנו ותהפוך את עצמה מ CDMA ל GSM למרות שזה יעלה לה כמה מאות מיליונים אולי זה שווה, CDMA זה דיי סוס מת

בגיזמודו כתבו שמכשיר לא מסובסד ייעלה 600-700 דולר. השאלה אם זה אומר שאפשר פשוט לבוא לקנות וללכת בלי שום התחייבות...

במדינות שימכרו סימפרי, בהחלט.
אגב, בישראל כל הספקים הסלולריים פותחים לסימפרי תמורת סכום די סמלי (משהו כמו 90 שקל, בהתחלה באורנג' מכרו בכלל סימפרי).

iphone4vsandroidtechspe.jpg

• פותח/ת השרשור
הטבלה הזו מוכיחה שה EVO זו חתיכת קציצה מהלכת והמחירים שם לא נכונים, ספרינט ירדו לזנות ומביאים עכשיו את ה EVO ב $140 אחרי REBATE

בגיזמודו כתבו שמכשיר לא מסובסד ייעלה 600-700 דולר. השאלה אם זה אומר שאפשר פשוט לבוא לקנות וללכת בלי שום התחייבות...
אתה יכול להביא את הכתבה?

במדינות שימכרו סימפרי, בהחלט.
אגב, בישראל כל הספקים הסלולריים פותחים לסימפרי תמורת סכום די סמלי (משהו כמו 90 שקל, בהתחלה באורנג' מכרו בכלל סימפרי).
בארה"ב בקיץ יהיה שם בחניות סימפרי נכון?
אם אתה יודע איפה יש אז תכתוב את השמות של החניות\רשתות שמוכרות בלי התחייבות זה יעזור לי מאוד.

• פותח/ת השרשור
SIMFREE יש רק באירופה, בארה"ב זה יהיה סגור ל AT&T אבל מה הבעיה לפתוח את זה ל SIMFREE, אני מהמר שבאותו היום שהמכשיר יצא לעולם תהיה פריצה למכשיר.

SIMFREE יש רק באירופה, בארה"ב זה יהיה סגור ל AT&T אבל מה הבעיה לפתוח את זה ל SIMFREE, אני מהמר שבאותו היום שהמכשיר יצא לעולם תהיה פריצה למכשיר.
ברור שלא בעיה לעשות סימפרי אבל השאלה היא איפה אני יווכל לקנות באוגוסט?
ויש לך מושג אולי מה קורה אם אני ,כתושב ארה"ב, קונה את המכשיר מAT&T עם חוזה ומבטל אחרי חודש? כאילו יש קנס או שצריך להחזיר את המכשיר ?

אתה יכול לקנות אותו דרך at&t ואולי bestbuy ימכרו אותו שוב (כמו בשנים קודמות).
אני מעריך שהביטולים של התוכנית הם זהים, זה ייצא לך בסביבות ה-700 דולר למכשיר (נעול).
אתה צריך אבל להיות תושב + כרטיס אשראי אמריקאי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית