סיכום תחרות פאוורליפטינג אצל @yanivgoft
החוויה האישית שלי הייתה טובה.
ליוויתי 10 מתאמנים לתחרות שכל אחד יכול להיות פוסט בפני עצמו, איתי בן 17 שוקל 82.5 משך 290 ק"ג דדליפט. זאזא עשה טוטאל 635 בקטגוריית 75 ק"ג, אריאל בן 16 עשה רבע טון דדליפט ו213 ק"ג סקוואט. הוצאנו יחד המון שיאי ישראל שמעולם לא נעשו קודם בארץ, וישארו בשנים הקרובות.
חזרה לתחרות שלי, מהבוקר הייתי בתחרות ולוויתי 2 מתאמנים, זה התיש אותי טיפה.
הם סיימו ב1 בצהריים, אני התחלתי להתחרות ב6 בערב.
בשבוע שלפני התחרות לקחתי עיצה לא טובה להתנהלות תזונתית, ונשקלתי יום לפני התחרות במשקל גוף הרגיל שלי, 93 ק"ג. אם הייתי מתנהל טוב יותר, הייתי נשקל 89 ק"ג, אבל מטעויות לומדים.
הכניסה הראשונה שלי בסקוואט 230 ק"ג לא הלך טוב, נכשלתי, איבדתי שיווי משקל.
כניסה שניה 230 ק"ג עלה יפה.
כניסה רביעית 245 ק"ג עלה קשוח יותר משציפיתי, אבל עלה.
הבנתי שאני צריך לקחת קפאין אם אני רוצה לשרוד, לקחתי 200 מ"ג קפאין.
בנץ' הלך מעולה, הייתי שמרן בכניסות, אבל אני לא מתחרט על זה.
בנץ' 170 ק"ג עלה קל.
בנץ' 175 ק"ג עלה קל יותר.
בנץ' 180 ק"ג עלה מעולה.
דדליפט פתחתי עם 295 ק"ג, וזה עלה ממש טוב.
בהכנה לתחרות, 315 לא ננעל לי, היו לי בעיות בגריפ. היו לי המון חששות, אבל החלטתי כניסה שניה ללכת על 315 ק"ג, ואז לא איכפת לי מה קורה בכניסה השלישית, העיקר שאשבור את השיא שלי 312.5 ק"ג מהתחרות הקודמת.
עשיתי 315 ק"ג, וזה עלה בקלות, להפתעתי קיבלתי פסילה על ההרמה בטענה שהברכיים לא היו נעולות לחלוטין, תסתכלו בסרטון ותראו שזה כמובן היה טעות של השופטים. ערערתי והערעור התקבל וההרמה נחשבה.
החלטתי ללכת על 326 ק"ג בכניסה השלישית והאחרונה, בגלל ששיא ישראל של כל הזמנים למשקל גוף עד 125 ק"ג, שזה 2 קטגוריות מעליי עומד על 325 ק"ג.
עם עוד 200 מ"ג קפאין בעורקיי, המשקל עלה אפילו קצת בקלות.
אני מאוד מרוצה מהתחרות הזאת.
טוטאל 751 ק"ג.
הטוטאל הכי כבד בתחרות הזאת, והדדליפט הכי כבד בארץ כבר הרבה זמן אני חושב.
תודה רבה להקב"ה, ולכו תעשו סמולוב ג'וניור לדדליפט.
החוויה האישית שלי הייתה טובה.
ליוויתי 10 מתאמנים לתחרות שכל אחד יכול להיות פוסט בפני עצמו, איתי בן 17 שוקל 82.5 משך 290 ק"ג דדליפט. זאזא עשה טוטאל 635 בקטגוריית 75 ק"ג, אריאל בן 16 עשה רבע טון דדליפט ו213 ק"ג סקוואט. הוצאנו יחד המון שיאי ישראל שמעולם לא נעשו קודם בארץ, וישארו בשנים הקרובות.
חזרה לתחרות שלי, מהבוקר הייתי בתחרות ולוויתי 2 מתאמנים, זה התיש אותי טיפה.
הם סיימו ב1 בצהריים, אני התחלתי להתחרות ב6 בערב.
בשבוע שלפני התחרות לקחתי עיצה לא טובה להתנהלות תזונתית, ונשקלתי יום לפני התחרות במשקל גוף הרגיל שלי, 93 ק"ג. אם הייתי מתנהל טוב יותר, הייתי נשקל 89 ק"ג, אבל מטעויות לומדים.
הכניסה הראשונה שלי בסקוואט 230 ק"ג לא הלך טוב, נכשלתי, איבדתי שיווי משקל.
כניסה שניה 230 ק"ג עלה יפה.
כניסה רביעית 245 ק"ג עלה קשוח יותר משציפיתי, אבל עלה.
הבנתי שאני צריך לקחת קפאין אם אני רוצה לשרוד, לקחתי 200 מ"ג קפאין.
בנץ' הלך מעולה, הייתי שמרן בכניסות, אבל אני לא מתחרט על זה.
בנץ' 170 ק"ג עלה קל.
בנץ' 175 ק"ג עלה קל יותר.
בנץ' 180 ק"ג עלה מעולה.
דדליפט פתחתי עם 295 ק"ג, וזה עלה ממש טוב.
בהכנה לתחרות, 315 לא ננעל לי, היו לי בעיות בגריפ. היו לי המון חששות, אבל החלטתי כניסה שניה ללכת על 315 ק"ג, ואז לא איכפת לי מה קורה בכניסה השלישית, העיקר שאשבור את השיא שלי 312.5 ק"ג מהתחרות הקודמת.
עשיתי 315 ק"ג, וזה עלה בקלות, להפתעתי קיבלתי פסילה על ההרמה בטענה שהברכיים לא היו נעולות לחלוטין, תסתכלו בסרטון ותראו שזה כמובן היה טעות של השופטים. ערערתי והערעור התקבל וההרמה נחשבה.
החלטתי ללכת על 326 ק"ג בכניסה השלישית והאחרונה, בגלל ששיא ישראל של כל הזמנים למשקל גוף עד 125 ק"ג, שזה 2 קטגוריות מעליי עומד על 325 ק"ג.
עם עוד 200 מ"ג קפאין בעורקיי, המשקל עלה אפילו קצת בקלות.
אני מאוד מרוצה מהתחרות הזאת.
טוטאל 751 ק"ג.
הטוטאל הכי כבד בתחרות הזאת, והדדליפט הכי כבד בארץ כבר הרבה זמן אני חושב.
תודה רבה להקב"ה, ולכו תעשו סמולוב ג'וניור לדדליפט.