למה דווקא הם?מישהו יכול להמליץ על על אוזניות של EDIFIER ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה דווקא הם?מישהו יכול להמליץ על על אוזניות של EDIFIER ?
קסדה חצי במקסיקוהפרו טובות אבל הסיבה שה בלוק זה כי אתה עם קסדה
ואני לא מדבר כל הפרו, הפרו זבל, לא מחזיקות על האוזן, אני משתמש ב2, וזה גם מתבטא לטובה באימונים, ובעיקר בדדליפטהפרו טובות אבל הסיבה שה בלוק זה כי אתה עם קסדה
מבחינת איכות למחיר הPRO2 היחידות שעוד איכשהו אפשר להצדיק כל השאר יש אופציות יותר טובות בהרבה מבחינת מחירקסדה חצי במקסיקו
ואני לא מדבר כל הפרו, הפרו זבל, לא מחזיקות על האוזן, אני משתמש ב2, וזה גם מתבטא לטובה באימונים, ובעיקר בדדליפט
ואני לא מדבר כל הפרו, הפרו זבל, לא מחזיקות על האוזן, אני משתמש ב2, וזה גם מתבטא לטובה באימונים, ובעיקר בדדליפט
ניסיתי את הפרו עפו לי כל סט, השתיים הרגילות טובות יותר, החסרון זה המסנן רעשים אבל לא ברמה קיצוניתחבר, ה״2״ זה לא דגם ספציפי. זה דור 2.
יש רגילות דור 2, ויש פרו דור 2.
הפרו עולות על הרגילות בכל מדד, כולל ישיבה באוזן ומגיעות עם מבחר גדלים של תושבות אוזן להתאמה אישית אופטימלית.
למה דווקא הם?
????? אבל יש עוד חברות חוץ מהן אתה מודע לזה כן?כי אני מחפש כל מותג או דגם של אוזניות שיכול להיות רלוונטי אליי ?
????? אבל יש עוד חברות חוץ מהן אתה מודע לזה כן?
כן הפאונטה שלי שלא היית צריך לתת שם של חברה ספציפית...אכן אבל לא בא לי להוציא עכשיו מאות או אלף שקל על אוזניות קשת ובגלל זה אני שואל את דעתכם.
אשמח גם שתכווין אותי, תקציב של עד 650₪כן הפאונטה שלי שלא היית צריך לתת שם של חברה ספציפית...
בכל מקרה מה כן התקציב שלך ואתה מעדיף קשה או כפתור?
יש לך דרישות כלשהן מהאוזניות?אשמח גם שתכווין אותי, תקציב של עד 650₪
מעדיף כפתורים ולא טאצ'
ספציפית לאימוני כוח יהיה השימוש שלהם.
רק עמידות לזיעה ואפשרות להעביר שירים דרך לחצני האוזניהיש לך דרישות כלשהן מהאוזניות?
גלקסי פרו 2 מאוד טובות אין אפשרות להחליף פשוט את הגומי?רק עמידות לזיעה ואפשרות להעביר שירים דרך לחצני האוזניה
כל השאר לא משנה לי כל כך
היה לי jabra 75 active שנהנתי מהן מאוד אבל נאבדו לי אחרי שהתחילו להרס קצת וסמסונג גלקסי פרו שיש לי כרגע שלא מחזיקות לי על האוזן, כל הזמן נופלות לי
כן הפאונטה שלי שלא היית צריך לתת שם של חברה ספציפית...
בכל מקרה מה כן התקציב שלך ואתה מעדיף קשה או כפתור?
גלקסי פרו 2 מאוד טובות אין אפשרות להחליף פשוט את הגומי?
אם לא אז אתה יכול להתסכל SOUNDCORE LIBERTY 3 PRO
או 4 PRO יותר טובות מכל בחינה חוץ מאיכות השמע
טיפה דיליי (היה לי ניתוח)250-300 ש"ח
מעדיף קשת
שיהיו נוחות, שלא עושות כאב ראש אחרי שעה, אלחוטיות, אפשר להתאמן איתן ושעמידות לזיעה
יש כל מיני אופציות לעקוף את העובדה הזאת. לא תקבל את האוזניה עם כל הפונקציות...אבל האיכות, למיטב ידיעתי, תשמר.כדאי אפילו עם טלפון אנדרואיד?