נק' מוניטין:
11
- 168
- 11
מכור לפרי-וורקאאוט, נתקעתי כרגע בלי יש חדש בדרך מאי הרב אבל צריך לצאת לאימון תכף, רעיון מעבר לקפה שחור שיתן בוסט אמיתי? 🙌🏽
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לוקח לרוב 2 סקופים של C4 Ultimate שכל סקופ זה איזור ה300 גרם קפאין…לא חושב שיש משהו שיכול להשתוות לזה שאפשר ככה לקנות בתחנות דלק או משהו כזה למעט כדורי קפאין שאני לא יקנה כרגע כי יש לי פרי וורקאאוט בדרך אליי…אם לדייק, אתה מכור לקפאין, לא לפרי-וורקאאוט.
והשאלה היא לכמה מ"ג אתה רגיל במנת הגשה(?).
לוקח לרוב 2 סקופים של C4 Ultimate שכל סקופ זה איזור ה300 גרם קפאין
מכור לפרי-וורקאאוט, נתקעתי כרגע בלי יש חדש בדרך מאי הרב אבל צריך לצאת לאימון תכף, רעיון מעבר לקפה שחור שיתן בוסט אמיתי? 🙌🏽
פחות מ600 לא ישפיע עליו כבר אז זה לא משנה לעשות הפסקה לגמרי או לאלא הייתי ממליץ לעשות הפסקה במכה(במיוחד לא מ600 מ"ג), אלא לרדת בהדרגה עד יכול לתפקד בלי לתקופה.
אחד הטובים שלךההמלצה המומלצת
ההמלצה היא להוריד בהדרגה על מנת למנוע תסמיני גמילה ככל שניתן.פחות מ600 לא ישפיע עליו כבר אז זה לא משנה לעשות הפסקה לגמרי או לא
מאיפה ההמלצה הזאת בדיוקההמלצה היא להוריד בהדרגה על מנת למנוע תסמיני גמילה ככל שניתן.
רוב הזמן אני רושם אחרי אימון שהמוח שלי לא עובדאחד הטובים שלך
Maההמלצה היא להוריד בהדרגה על מנת למנוע תסמיני גמילה ככל שניתן.
ההמלצה היא פשוט להפחית כמויות עד גמילה מלאה (במידת הצורך),![]()
Caffeine Withdrawal Symptoms: Top Fifteen
The most common caffeine withdrawal symptoms. If you have or are planning on giving up caffeine, here's what symptoms to expect and how to ease them.www.caffeineinformer.com
ברפרוף קצר זה לא מחקר אלא מאמר שכתבו![]()
Caffeine Withdrawal Symptoms: Top Fifteen
The most common caffeine withdrawal symptoms. If you have or are planning on giving up caffeine, here's what symptoms to expect and how to ease them.www.caffeineinformer.com