הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מיואש

• פותח/ת השרשור yannay
  • פורסם בתאריך

yannay

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
1
3
1
אני בסייקל טרן קצר מזריק יום כן יום לא טסט 250 שני זריקות בשבוע ומסטרון יום כן יום לא

טרן הוספתי ב 3 שבועות אחרונים של 4 חודש
אני 4 חודש בסייקל
לא רואה תוצאות שומר תזונה ישן טוב הכל כמו שצריך
משתמש מחומרים של

Niva Lifecare​

מבן אדם אמין וטוב
משהו לא עובד לא עלתי כמעט במשקל קצת חטוב לא יותר מיזה מתאמן 5 אימונים בשבוע
מרגיש שהבטן התחתונה חזר לה קצת השומן

נערך לאחרונה:
@אבי תפודים לא תתן איזו המלצה חמה על סהר ?
זה מאמן מספר אחד אם אתה מחפש אחד מהתוצאות הבאות בסייקל:
כשל בכבד, גינו, דיכאון קליני, פטמות נוזלות, כליות בתפקוד של 24% עם שאיפה ל0% וכמובן אם אתה מחפש מישהו שתמיד יגרום לך להרגיש כמו אידיוט כי הוא IFBB PROOOOOOOOOO ואתה לא.

בן אדם חיי בסרט שהוא מינימום דרק לנפורד, מאמין שאנאבר רעיל לכבד והאידיוט הזה לוקח ראד וLGD כל השנה בקרוז.

מאמין שMK זה תחליף להורמון גדילה שנותנים לילדים.

באדיבילדר שדופק קערה של אורז לפני שעולה לבמה כדי שכולם יראו כמה הוא יכול לנפח את הבן יותר טוב מכם.

בקיצור שווה כל שקל, תירשם אצלו לשנה מראש לא תתאכזב.

* כמובן שהכל לכאורה
* ציניות רבה ואף מוגזמת
* דעתי האישית

נערך לאחרונה:
זה מאמן מספר אחד אם אתה מחפש אחד מהתוצאות הבאות:
כשל בכבד, גינו, דיכאון קליני, פטמות נוזלות, כליות בתפקוד של 24% עם שאיפה ל0% וכמובן אם אתה מחפש מישהו שתמיד יגרום לך להרגיש כמו אידיוט כי הוא IFBB PROOOOOOOOOO ואתה לא.

בן אדם אפס מאופס חיי בסרט שהוא מינימום דרק לנפורד, מאמין שאנאבר רעיל לכבד והבן זונה הזה לוקח ראד וLGD כל השנה בקרוז.

מאמין שMK זה תחליף להורמון גדילה שנותנים לילדים.

באדיבילדר שדופק קערה של אורז לפני שעולה לבמה כדי שכולם יראו כמה הוא יכול לנפח את הבן יותר טוב מכם.

בקיצור שווה כל שקל, תירשם אצלו לשנה מראש לא תתאכזב.
כל מילה בסלע ולהירשם דחוף כי בסוף ינואר הוא מעלה מחיר - משהו צריך למממן את תקציב הביגוד והמסעדות שלו...

הרגתם אותי בדיוק נרשמתי אצלו ושילמתי 1000 לחודש ...מה ככ גרוע אצל קזס שאתם מדברים ככה? ראיתי מתאמנים שלו עם תוצאות מעולות לכן נרשמתי

הרגתם אותי בדיוק נרשמתי אצלו ושילמתי 1000 לחודש ...מה ככ גרוע אצל קזס שאתם מדברים ככה? ראיתי מתאמנים שלו עם תוצאות מעולות לכן נרשמתי
אתה יודע מה אומרים, פרייארים לא מתים רק מתחלפים

איך 1,000 באתר שלו הוא מפרסם בפחות ???

קבצים מצורפים

• 16744656992437301069208351106284.jpg
    16744656992437301069208351106284.jpg
    KB 966.4 · צפיות: 38
איך 1,000 באתר שלו הוא מפרסם בפחות ???
התחלתי בחודש אחד ליווי לראות איך יהיה לא מוכן להתחייב ליותר כי אם לא אהיה מרוצה שאחליף מאמן..חודש זה 990 בדוק אותי
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה יודע מה אומרים, פרייארים לא מתים רק מתחלפים
כשזה הגוף שלי מוכן להוציא גם מיליון שקל לחודש רק שיהיה שווה את זה ...לא מסתכל על הכסף ברוך השם יש...מה שמפריע לי זה התגובות שלכם כי אני אישית , מחברים שמתאמנים איתי ונמצאים אצלו ראיתי עליהם שינויים יפים,אני מתאמן של 5 שנים שמתוכם 2.5-3 שנים עם חומרים וחושב שהוא יכול לקדם אותי עוד, בוא נראה איך יהיה אין לו מקום אפילו להתחיל איתי רק שילמתי בנתיים..מתחיל רק ב13.2, אעדכן אתכם פה בפורום מה מו מי אם מעניין אתכם

למרבית המאמנים בשוק יש תמונות של שינויים יפים 😃 אבל מבחינת יחסי אנוש התנשאות ויהירות סהר מקום ראשון ..מהסוף !!

גם למתאמנים של דור אקשטיין יש שינויים יפים
so fucking what
זה גם נכון..טוב כבר שילמתי בכול אופן...בוא נראה איך יהיה ואם זה מעניין אתכם אעדכן התרשמות ממנו שאחרים יוכלו להחליט
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

למרבית המאמנים בשוק יש תמונות של שינויים יפים 😃 אבל מבחינת יחסי אנוש התנשאות ויהירות סהר מקום ראשון ..מהסוף !!
טוב שוב,כבר שילמתי אז נראה מה יהיה ואעדכן התקדמות חח

לפותח הפוסט - מה המטרה שלך? מסה? חיטוב?
תרשום לך את התפריט היומי שלך - ערכים וקלוריות
ואם אפשר תמונה

אם אתה לא מתאמן נכון, לא אוכל נכון, אז שום חומרים לא יעזרו בשלב מסויים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית