עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי המידע שיש על החברה הם מסינגפור.תוצרת מקומית
איזה דילר אמר לי. חוץ מזה, יש תזה ביקורות בחול ?לפי המידע שיש על החברה הם מסינגפור.
מאיפה המידע הזה שזה מקומי?
אני לא מתרגש מזה ותאמתי לא משנה לי איפה מיוצר הכי חשוב זה רמת המינון של החומר שלא יהיה מדולל נעשה בדיקות דם נעדכן..מה זה משנה כל נאד יכול לייצר מדבקה ולהגיד שזה מותג מסויים, אם כבר התחלת פשוט תחכה לבדיקות דם וזהו.
התחלת היום ועוד יומיים אתה רוצה לעשות בדיקות דם? תסביר למה לא הבנתי מה צריך להשתנות ביומיים משימוש בסוסטנון ?למי יש ניסיון אם החברה הזאת?
צפה בקובץ המצורף 84547
התחלתי היום בעוד יומיים בדיקות דם עד אז אשמח לשמוע מי מכיר..
קצת יותר מיומים אני עושה mwf את הזריקות שלי מה כן רמת החומר בדם עולה למקסימום אחרי יומיים מרגע הזריקה בלי קשר לאסטר. ככה תמיד בדקתי חומר.התחלת היום ועוד יומיים אתה רוצה לעשות בדיקות דם? תסביר למה לא הבנתי מה צריך להשתנות ביומיים משימוש בסוסטנון ?
נו ותעשה בדיקה בעוד חודש זה צריך להיות יותר גבוה. וגם אחרי חודש אתה צריך לראות תוצאות בפועל או שלא או שכן גם בלי קשר לבדיקות דם. אבל אחרי חודש הטסט בדם צריך להיות יותר גבוה. אחרי יומיים חוץ מטסט קצר שום דבר לא עולה שם.קצת יותר מיומים אני עושה mwf את הזריקות שלי מה כן רמת החומר בדם עולה למקסימום אחרי יומיים מרגע הזריקה בלי קשר לאסטר. ככה תמיד בדקתי חומר.
כל פעם שאני לוקח חברה שאני לא מכיר אחרי מספר ימים זריקות אני עושה בדיקת דם בשביל לראות אם החומר עובד או סתם שמן זה הכל.נו ותעשה בדיקה בעוד חודש זה צריך להיות יותר גבוה. וגם אחרי חודש אתה צריך לראות תוצאות בפועל או שלא או שכן גם בלי קשר לבדיקות דם. אבל אחרי חודש הטסט בדם צריך להיות יותר גבוה. אחרי יומיים חוץ מטסט קצר שום דבר לא עולה שם.
יש לך בסוסטנון כמה אסטרים אחד מהם הוא decanoate שרק אחרי 18 יום בהרך מגיע לשיא שלו בדם. אחרי יומיים לא תראה אותו בבדיקת דם בכלל.כל פעם שאני לוקח חברה שאני לא מכיר אחרי מספר ימים זריקות אני עושה בדיקת דם בשביל לראות אם החומר עובד או סתם שמן זה הכל.
אם זה היה חברה שאני מכיר לא הייתי פותח אשכול או עושה בדיקות דם.
בדרך כלל אני עושה בדיקת דם כל כמה חודשים בשביל לראות שאין משהו חריג שאני צריך לטפל בו זה הכל.
בקשר לפרופ שיש בסוסטנון זה לא קשור אתה יכול לעשות זריקה של אננט ואחרי 48 שעות ללכת לעשות בדיקת דם תאמין לי שהטסט הטוטלי יהיה מעל 50 קל אפילו שזה אסטר של 4.5/7 ימים.
לא צריך לחכות חודש בשביל לבדוק חומר/חברה כשה מדובר בטסט.
אני יודע , אני לא מחפש אסטרים בבדיקת דם רק בודק שהוא עובד זה הכל.יש לך בסוסטנון כמה אסטרים אחד מהם הוא decanoate שרק אחרי 18 יום בהרך מגיע לשיא שלו בדם. אחרי יומיים לא תראה אותו בבדיקת דם בכלל.
עוד דבר אתה יכול לעשות בדיקות דם כל יומיים והטסט בדם לא יהיה אותו דבר בכל בדיקה זה יהיה שונה .
שורה תחתונה לא לגעת ב סיגמה סוס מנצח לא מחליפים אלה אם כן רוצים חום גוף 38 מ 0.3 חומר בזריקה ☠️😄טוב עדכון כלפי החברה והחומר.
סה"כ 3 זריקות של 0.3 מפוצלות ביום של הבדיקה לא עשיתי זריקה בשביל לראות עד כמה רמת הסרום הצטברה הבסיס של הטסט טוטל היה 22נ
חייב לציין שמיום הזריקה הראשונה החום עלה ל 38 קבוע וכל זריקה היה חוזר לכן הפסקתי עם החברה.