הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורטיזול גבוה

• פותח/ת השרשור ofek96
  • פורסם בתאריך

ofek96

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
עשיתי סייקל לפני שנה של 4 חודשים בערך עברתי ניתוח והייתי בשיקום והפסקתי עם הסייקל לפני.. אני לא כל כך מבין בזה ומי שעשה לי תסייקל ביקש ממני בדיקות דם רגילות ולא של הורמונים מסויימים והבדיקות יצאו תקינות הבעיה שמאז אני עם סחרחורות ועייפות כרונית וקורטיזול בשמיים… מישהו יודע איך יודעים איזה ניקיון צריך לעשות בדיוק ואיך ?
איזה בדיקות דם אני צריך לעשות כדי לדעת במה לטפל

מנקה קורטיזול של יעקובי..
קודם כל מצטער לשמוע שאתה במצב הזה..
איזה חומרים לקחת באיזה מינונים מה היה הpct שלך מאיפה אתה יודע שהקורטיזול שלך גבוה?
מאיפה אתה יודע שבגלל הקורטיזול אתה מרגיש ככה?
תעשה בדיקות דם של פאנל הורמונלי , ספירת דם כללית , סוכר (הכל מהכל) ותפנה לרופא שלך אחרי שיהיה את התוצאות של הבדיקות דם ותסביר לו הכל.
בלי בדיקות דם אין דרך לדעת מה באמת גורם לך למצב הלא טוב שלך.

תעשה ניקיון פסח, הכל יחזור להיות רגיל..

חוץ מזה, איך אתה יודע שהקורטיזול שלך גבוה ?

קח חבר שלא תעבור את התקופה הזאת בחרדות ובאסה .. עשיתי הבוקר בדיקות דם ספציפית בשבילך בקשתי בדיקה לקורטיזול.. הוא גבוה מעכשיו פשוט כל אחד/ת שמעצבן/ת אותי הדבר הראשון שאני אומר חאלס! הקורטיזול שלי גבוה מבקש לשחרר 😆
הכל יהיה טוב אחי רק תעשה בדיקות דם וככה אתה יכול לסדר הכל.
Screenshot_20230206_174452.jpg

כמה יצא הקןרטיזול בבדיקות הדם? כל דבר שמעל 20-30% מעל הנורמה דיי לא אומר דבר בלי קורולציה לבדיקות הורמונליות או דלקתיות אחרות.

• פותח/ת השרשור
קח חבר שלא תעבור את התקופה הזאת בחרדות ובאסה .. עשיתי הבוקר בדיקות דם ספציפית בשבילך בקשתי בדיקה לקורטיזול.. הוא גבוה מעכשיו פשוט כל אחד/ת שמעצבן/ת אותי הדבר הראשון שאני אומר חאלס! הקורטיזול שלי גבוה מבקש לשחרר 😆
הכל יהיה טוב אחי רק תעשה בדיקות דם וככה אתה יכול לסדר הכל.
צפה בקובץ המצורף 84792
יצא לי 552

לפני שאני שותה את הקפה שלי בבוקר יש לי 10,000..
קח אשווגנדה לתקופה של חודש ולא יותר!
סוג km66
1200מג 600בבוקר ו 600 לפני השינה.
יוריד את זה כמו שצריך.
אם יש חברה תן בראש מוריד כורטיסול גם כן..
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

קראתי את הפוסט שלך עוד הפעם.
תעשה בדיקות של פנאל הורמונלי כללי, ספירת דם, ליפידס, ברזל פרטנין תעדכן את הרופא שלך מה עשית ומה אתה מרגיש לא חייב שבגלל הכורטיזול אתה מרגיש ככה.

נערך לאחרונה:
למה לא יותר מחודש?

מבוסס?

1:אשוגנדה מרדימה רגשות זה לא מצב בריא להיות בו.
2: סקס מעלה דופמין מוריד לחץ

יש לך רפרנסים בנושא שאוכל לקרוא?
תודה
בקשר לאשווגנדה?
אני אתמול סיימתי 3 שבועות איתה פשוט לא יכול יותר מרגיש שיכול להשתגע ככה ויש לי ניסיון עם ציפרה וברנטה שזה ssri אני בפרוש יכול להגיד צמח או לא החרא הזה חזק.
תעשה גוגל dark side ashwaganda
Ashwaganda makes you numb

זה האישונים שלי על 1200מג אשוגנדה.
לקחתי מנה כפולה בבוקר ויצאתי לעבודה אחרי מספר שעות שם לב שאני לא מרגיש לא רוח לא חום לא קור הכל היה רדום כזה עשיתי סלפי לראות שאני בסדר בדרך כלל רואים סימני חולי על הפנים ושמתי לב ששתי האישונים שלי בגודל גרגיר חול.. בדרך כלל זה מה אני מרגיש ממנת יתר של סרטונין.
Screenshot_20230228_170634_Gallery.jpg

נערך לאחרונה:
בקשר לאשווגנדה?
אני אתמול סיימתי 3 שבועות איתה פשוט לא יכול יותר מרגיש שיכול להשתגע ככה ויש לי ניסיון עם ציפרה וברנטה שזה ssri אני בפרוש יכול להגיד צמח או לא החרא הזה חזק.
תעשה גוגל dark side ashwaganda

לקחתי מנה כפולה בבוקר ויצאתי לעבודה אחרי מספר שעות שם לב שאני לא מרגיש לא רוח לא חום לא קור הכל היה רדום כזה עשיתי סלפי לראות שאני בסדר בדרך כלל רואים סימני חולי על הפנים ושמתי לב ששתי האישונים שלי בגודל גרגיר חול.. בדרך כלל זה מה אני מרגיש ממנת יתר של סרטונין.
צפה בקובץ המצורף 85198
מוזר שהרגשת ככה אני לוקח אשווגנדה מעל 3 חודשים וכן יש את האפקט הקטן של הרגיעה אבל לא משהו שמעל הנורמה שינה לדוגמא לא הרגשתי כמעט שינוי בכלל וזה למה לקחתי מלחתחילה גם פעמיים ביום בהפרש של 12 שעות אחד מהשני.

זה ממש לא רפרנס זה פשוט ניסיון אישי.
וזה שלקחת פי 2.5-4 מהמינון הנדרש זה לא אשמת התוסף.
dark side ashwaganda
שאני מבקש רפרנס אני לא מבקש הכוונה לגוגל, אם אין לך זה בסדר גמור
פשוט אל תהיה כל כך נחרץ בדעותיך.

נערך לאחרונה:
זה ממש לא רפרנס זה פשוט ניסיון אישי.

וזה שלקחת פי 2.5 מהמינון הנדרש זה לא אשמת התוסף.

שאני מבקש רפרנס אני לא מבקש הכוונה לגוגל, אם אין לך זה בסדר גמור
פשוט אל תהיה כל כך נחרץ בדעותיך.
אני לא שומר רפרנסים בשביל לשתף אחרכך לא רשום לי בלוגר על המצח.
אין פה נושא של מינון אשווגנדה פועלת זמן מאוד קצר בגוף מספר שעות וזהו לכן בשביל לקבל אפקט מקסימלי צריך לפרוס אותה למספר פעמים ביום המינימום זה פעמים לפחות
לא יודע מה איתך אבל אני אחד שעושה ניסויים במקרה ורלוונטי בדיקות דם וכולי הנושא של הכורטיזול פה לא ממש היה מעניין אותי אלה יותר הכיוון של האפקט ssri של אשוגנדה קח בחשבון שכל הצמחים הומופטים האלה לא נעשה יותר מדי מחקרים.

אני לא שומר רפרנסים בשביל לשתף אחרכך לא רשום לי בלוגר על המצח.
בתור אחד שמעלה טענות שנויות במחלוקת כדאי לדעת על מה אתה מתבסס,
מה הקשר לבלוגר בכלל? טיעון חלש.
אין פה נושא של מינון אשווגנדה פועלת זמן מאוד קצר בגוף מספר שעות וזהו לכן בשביל לקבל אפקט מקסימלי צריך לפרוס אותה למספר פעמים ביום המינימום זה פעמים לפחות
לא מכיר המלצה כזו ויותר מזה אגיד לך במחקרים שאני מכיר שנעשו המינונים היו בין 300-500 מ"ג ולאו דווקא בפריסה על היום.
לא יודע מה איתך אבל אני אחד שעושה ניסויים במקרה ורלוונטי בדיקות דם וכולי הנושא של הכורטיזול פה לא ממש היה מעניין אותי אלה יותר הכיוון של האפקט ssri של אשוגנדה קח בחשבון שכל הצמחים הומופטים האלה לא נעשה יותר מדי מחקרים.
אני לא עושה ניסויים אבל עדיין לא העלת רפרנס אחד שאפשר להישען עליו.
מה שהעלת פה הוא כתב דעה של מישהו ושהוא אומר "מה ההוכחה שלי?" הוא פשוט מעלה
מסך עם תגובות רנדומליות מREDDIT.

עכשיו תשמע, אני לא מזלזל בך ובדעתך.
אבל עדיין לא מצאתי מקור אחד שתומך בדעות שלך, ושאני אומר מקור אני לא מתכוון לאינדיבידואל שנשען על הרגשה אישית.

בתור אחד שמעלה טענות שנויות במחלוקת כדאי לדעת על מה אתה מתבסס,
מה הקשר לבלוגר בכלל? טיעון חלש.

לא מכיר המלצה כזו ויותר מזה אגיד לך במחקרים שאני מכיר שנעשו המינונים היו בין 300-500 מ"ג ולאו דווקא בפריסה על היום.

אני לא עושה ניסויים אבל עדיין לא העלת רפרנס אחד שאפשר להישען עליו.
מה שהעלת פה הוא כתב דעה של מישהו ושהוא אומר "מה ההוכחה שלי?" הוא פשוט מעלה
מסך עם תגובות רנדומליות מREDDIT.

עכשיו תשמע, אני לא מזלזל בך ובדעתך.
אבל עדיין לא מצאתי מקור אחד שתומך בדעות שלך, ושאני אומר מקור אני לא מתכוון לאינדיבידואל שנשען על הרגשה אישית.
אין פה דעות שלי יש פה מה קורה בפועל אשוגנדה כן מרדימה רגשות וזה נקודתי אני לא מסתמך על מה שרושמים באינטרנט אבל לוקח את זה בחשבון אשווגנדה גם כן מורידה רמות כורטיזול לפי מחקרים שנעשו כמו שאמרתי לך אני אחד שכושה ניסויים ולא רק בצמחים ספציפית אשוגנדה זה היה ניסוי אחד אבל יחד אם זה עשיתי עוד ניסוי שהיה ספציפית קשור לרמות כורטיזול
זה הרמות כורטיזול שלי לפני מספר שבועות מתי פותח האשכול פרסם את השאלה שלו
Screenshot_20230206_174452.jpg

זה רמות הכורטיזול שלי עכשיו
Screenshot_20230301_111402.jpg

אז כנראה שמה שאני עושה משתף ממליץ או אומר זה לא דעה אישית ששווה לתחת...

אין פה דעות שלי יש פה מה קורה בפועל אשוגנדה כן מרדימה רגשות וזה נקודתי אני לא מסתמך על מה שרושמים באינטרנט אבל לוקח את זה בחשבון אשווגנדה גם כן מורידה רמות כורטיזול לפי מחקרים שנעשו כמו שאמרתי לך אני אחד שכושה ניסויים ולא רק בצמחים ספציפית אשוגנדה זה היה ניסוי אחד אבל יחד אם זה עשיתי עוד ניסוי שהיה ספציפית קשור לרמות כורטיזול
אין ויכוח על כך שאשווגנדה קשורה עם הפחתת לחץ וקורטיזול, אני דיברתי על כל שאר הדברים שכתבת.

ואם אפשר לשאול מה כלל הניסוי? הוא היה רק על נבדק אחד? (אתה)

אז כנראה שמה שאני עושה משתף ממליץ או אומר זה לא דעה אישית ששווה לתחת...
לא טענתי שהדעה שלך שווה לתחת, פשוט טענתי שהיא דעה ולא עובדה.

אין ויכוח על כך שאשווגנדה קשורה עם הפחתת לחץ וקורטיזול, אני דיברתי על כל שאר הדברים שכתבת.

ואם אפשר לשאול מה כלל הניסוי? הוא היה רק על נבדק אחד? (אתה)

לא טענתי שהדעה שלך שווה לתחת, פשוט טענתי שהיא דעה ולא עובדה.
אני עושה ניסויים הרבה מאוד שנים כבר אבל רק על עצמי בין אם זה צמחים או כימיקלים.
הניסויים שאני עושה נרשמים יום יום בספר האישי תמיד מתחיל מבסיס ותזונה מסויימת ולפי זה מתחיל להתנהל.
לא יודע מה הסיבה שאתה לוקח אשווגנדה אבל אם זה ספציפית בשביל לעלות את רמות הטסטוסטרון בגוף בצורה הטבעית יש פרוטוקול הרבה יותר טוב זה היה ניסוי שעשיתי ב 2019 אני חושב צריף להיכנס לתיק הרפואי לבדוק הצלחתי לעלות את הטסטוסטרון רק עם צמחים מ 19ננמול אני חושב ל 44שזה מעל הנורמה המקסימלית לקח 3 חודשים סה"כ.
כל מה שאמרתי על אשווגנדה זה גם נמצא במחקרים שפרסמת אתה צריך להבין שצמחים שמשנים את איך ש הגוף שלנו מעקל סרטונין או דופמין משפיע על ההרגשה הכללית שלנו ביום יום.
אשווגנדה או יותר נכון ויטאניה סומניפריה גורמת לגירוי ברצפטור שמעקל סרטונין במוח ומכניס אותו לזרימת המערכת הנורולוגית שלנו זאת אומרת שמבחינתי 1200מג של אשווגנדה km66 שווה ל 10מג ציפרלקס גנרי. אני יודע איך אני מרגיש מ 10/20/30 ציפרלקס וזה אותו הדבר מצעד שני אשווגנדה לא מתקרבת ל 25מג של ברינטולקס שפשוט מזרים סרטונין קדימה ואחורה דרך הרצפטור וגורם לרוגע מוגזם.
פותח האשכול נמצא בלחץ אשווגנדה יכולה לעזור לו אין צורך לקחת יותר מחודש זה הכל.
המחקרים שנעשו על אשוגנדה זה יותר לכיוון המסחרי לבדוק שהיא כן עושה משהו והיא בטוחה לשימוש אבל בגלל כל הזיוני שכל שהיא מעלה טסטוסטרון וכולי הרבה מאוד אנשים התחילו לקחת אותה ובאיזה שלב זה נעשה מחקר חדש שהרבה מאוד אנשים שמו לב שהיא גורמת לדיכוי תחושות.. זה כמו שאני אגיד לך מה המחקרים שנעשו על חיסוני קורונה ואחרי 5 שנים אנשים שעשו חיסונים פתאום התחילו לגדול להם כנפיים.. זה למה אני לא מסתמך על מחקר ראשי אחד אלה מחפש מה קורה בפועל לאנשים שנותלים את התרופה / תוסף וכולי.. אני לא אומר שיכול להיות נזק או משהו כזה אם לוקחים אשוגנדה בלי הפסקה אבל זה כן יכול להשפיע על הבן אדם גם מתרופות שמורידות דיכאון וחרדה לוקחים הפסקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית