היי!
כרגע אני נמצא בתקופת מסה ועושה תוכנית המפוצלת לA וB כך שבאימוון A עובד חזה,כתפיים,יד אחורית ובטן ובאימון B - גב,רגליים,יד קדמית
באימון A אני מתקדם כמו שצריך, משתפר בביצועים והכל מעולה
באימון B אני תקוע בחלק של הגב כבר חודש, ברגליים אני משתפר וגם ביד קדמית.
הבעיה היא שהאימון לוקח לי שעתיים.
לפעמים כשנתקעים בקבוצת שריר מסויימת צריך להוסיף נפח ופה זה יהיה בעייתי להוסיף נפח כי כל תוספת נפח תעלה בזמן אימון.
להלן התרגילים באימון B
כשאני רושם X-Y חזרות הכוונה שכאשר אני מעלה משקל אני מנסה 6 חזרות ובאימונים לאחר מכן מכוון ליותר חזרות. במידה ומצליח 8 חזרות באימון מסויים אעלה משקל באימון הבא
איך קבעתי את זמני המנוחה?
תוך כדי האימונים התחלתי בזמני מנוחה מסויימים עד שהצלחתי למצוא את זמן המנוחה המתאים עבורי.
אם ראיתי שהביצועים בין הסטים ירדו דרסטית הוספתי מנוחה. (כלומר אם אני רואה שבסט אחד עם משקל מסוים עושה 10 חזרות וסט אחריו מצליח רק 6 סימן שלא נחתי מספיק)
הבעיה היא שזה מעלה לי את זמן המנוחה.
התרגילים
אם לא רשמתי מספר סטים עשיתי 3 סטים
גב
* מתח עם משקל - 6-8 חזרות - 2 דקות מנוחה בין הסטים
* חתירה עם דאמבלים (מסור) - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה בין הסטים
* פולי עליון באחיזה הפוכה - 8-10 חזרות - שתי דקות מנוחה בין הסטים
רגליים
* סקוואט - 6-8 חזרות - 2 דקות מנוחה
* דדליפט רומני רגל רגל (רגל רגל כדי לעבוד על יציבות בגלל פיזיותרפיה) - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה
* סקוואט בולגרי - 8-12 חזרות (הפרש גדול כי יש הפרש גדול בין הדאמבלים במכון ואז בין הדאמבלים יש עלייה דראסטית) - דקה וחצי מנוחה
* סופר סט של עליות תאומים עם כפיפות בדרך - 8-10 חזרות ל4 סטים עם דקה וחצי מנוחה ביניהם
יד קדמית
* כפיפות מרפקים עם ידיים הפוכות - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה
* כפיפות מרפקים אחיזה רחבה - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה
מה הייתי רוצה שייקרה בתוכנית ולשפר בה/מה קורה טוב עכשיו
לראות איך אני יכול לקצר אותה בלי שזה ייפגע לי במטרות:
* חשוב לי לשים דגש על הגב
* דגש על הבנץ פרס (שמתקדם יפה באימון A)
* לא משנה לי כל כך אם תהיה התקדמות מטורפת בכתפיים או לא כי הן חלק מאוד מאוד חזק אצלי בגוף יחסית לשאר הגוף
* בינתיים הרגליים מתקדמות יפה
* להמשיך להתקדם ביד הקדמית והיד האחורית
אשמח לחוות דעת שלכם.
תודה רבה 😃
כרגע אני נמצא בתקופת מסה ועושה תוכנית המפוצלת לA וB כך שבאימוון A עובד חזה,כתפיים,יד אחורית ובטן ובאימון B - גב,רגליים,יד קדמית
באימון A אני מתקדם כמו שצריך, משתפר בביצועים והכל מעולה
באימון B אני תקוע בחלק של הגב כבר חודש, ברגליים אני משתפר וגם ביד קדמית.
הבעיה היא שהאימון לוקח לי שעתיים.
לפעמים כשנתקעים בקבוצת שריר מסויימת צריך להוסיף נפח ופה זה יהיה בעייתי להוסיף נפח כי כל תוספת נפח תעלה בזמן אימון.
להלן התרגילים באימון B
כשאני רושם X-Y חזרות הכוונה שכאשר אני מעלה משקל אני מנסה 6 חזרות ובאימונים לאחר מכן מכוון ליותר חזרות. במידה ומצליח 8 חזרות באימון מסויים אעלה משקל באימון הבא
איך קבעתי את זמני המנוחה?
תוך כדי האימונים התחלתי בזמני מנוחה מסויימים עד שהצלחתי למצוא את זמן המנוחה המתאים עבורי.
אם ראיתי שהביצועים בין הסטים ירדו דרסטית הוספתי מנוחה. (כלומר אם אני רואה שבסט אחד עם משקל מסוים עושה 10 חזרות וסט אחריו מצליח רק 6 סימן שלא נחתי מספיק)
הבעיה היא שזה מעלה לי את זמן המנוחה.
התרגילים
אם לא רשמתי מספר סטים עשיתי 3 סטים
גב
* מתח עם משקל - 6-8 חזרות - 2 דקות מנוחה בין הסטים
* חתירה עם דאמבלים (מסור) - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה בין הסטים
* פולי עליון באחיזה הפוכה - 8-10 חזרות - שתי דקות מנוחה בין הסטים
רגליים
* סקוואט - 6-8 חזרות - 2 דקות מנוחה
* דדליפט רומני רגל רגל (רגל רגל כדי לעבוד על יציבות בגלל פיזיותרפיה) - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה
* סקוואט בולגרי - 8-12 חזרות (הפרש גדול כי יש הפרש גדול בין הדאמבלים במכון ואז בין הדאמבלים יש עלייה דראסטית) - דקה וחצי מנוחה
* סופר סט של עליות תאומים עם כפיפות בדרך - 8-10 חזרות ל4 סטים עם דקה וחצי מנוחה ביניהם
יד קדמית
* כפיפות מרפקים עם ידיים הפוכות - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה
* כפיפות מרפקים אחיזה רחבה - 8-10 חזרות - דקה וחצי מנוחה
מה הייתי רוצה שייקרה בתוכנית ולשפר בה/מה קורה טוב עכשיו
לראות איך אני יכול לקצר אותה בלי שזה ייפגע לי במטרות:
* חשוב לי לשים דגש על הגב
* דגש על הבנץ פרס (שמתקדם יפה באימון A)
* לא משנה לי כל כך אם תהיה התקדמות מטורפת בכתפיים או לא כי הן חלק מאוד מאוד חזק אצלי בגוף יחסית לשאר הגוף
* בינתיים הרגליים מתקדמות יפה
* להמשיך להתקדם ביד הקדמית והיד האחורית
אשמח לחוות דעת שלכם.
תודה רבה 😃