הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל פרימו או אנאבר על trt

Royki1500

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
1 מעוניין לעשות סייקל חיטוב וירידה במשקל.
אני מקבל מרופא טסטומקס 50 מ״ג.(גל למריחה) הטסטומקס יכול לבוא במקום ״פיצוץ ״של 500 מג טסט בשבוע? פעם קודמת שניסיתי להריץ טסט לבד יצאו לי בגב אקנה מוגלתי והפסקתי, כי זה היה לא אסתטי.
בכל אופן אם אני מריץ עכשיו אנאבר או פרימו, אפשרי רק עם המינון של הטסטומקס כלומר האם הוא נחשב לבסיס? מה ה pct של האנבר ושל הפרימו. וכמה זמן רצוי להריץ כל אחד מהם.
תודה לעוזרים

יש לך פה סלט DHT מטורף !
הייתי רוצה להגיד כן אחי כמובן לך על זה רק בשביל לראות מה היה יוצא מזה תופעות לוואי וכולי..
אתה עשית משהו לא נכון בסייקל טסט שלך זה למה יצאו לך פצעים בגוף.
פרימו אחלה ואפשר להריץ אותו לבד לשלב אותו עם אנבר אני לא יודע
לשלב פרימו עם טסטומקס גם לא יודע כי הבסיס שלהם אותו הדבר ולהוסיף עוד אנבר מעל נשמע .... כמו גידול בפרוסטטה וגלח לכל החיים..

מה אני ממליץ..
תעשה בדיקות דם תבדוק שהכל תקין.
תתחיל סייקל טסט במינון נמוך 100-150 ועל זה תוסיף אנבר או פרימו ככה אתה נותן לגוף שלך פחות או יותר את הבסיס שהוא צריך בשביל לתפקד.

טסטומקס מצויין בשביל לעלות את הליבידו אבל זה לא בסיס לכלום זה נטו טסט שעבר את שלב ארמטזציה לdht.

תעשה הכל נכון והכל יהיה מצויין.

• פותח/ת השרשור
יש לך פה סלט DHT מטורף !
הייתי רוצה להגיד כן אחי כמובן לך על זה רק בשביל לראות מה היה יוצא מזה תופעות לוואי וכולי..
אתה עשית משהו לא נכון בסייקל טסט שלך זה למה יצאו לך פצעים בגוף.
פרימו אחלה ואפשר להריץ אותו לבד לשלב אותו עם אנבר אני לא יודע
לשלב פרימו עם טסטומקס גם לא יודע כי הבסיס שלהם אותו הדבר ולהוסיף עוד אנבר מעל נשמע .... כמו גידול בפרוסטטה וגלח לכל החיים..

מה אני ממליץ..
תעשה בדיקות דם תבדוק שהכל תקין.
תתחיל סייקל טסט במינון נמוך 100-150 ועל זה תוסיף אנבר או פרימו ככה אתה נותן לגוף שלך פחות או יותר את הבסיס שהוא צריך בשביל לתפקד.

טסטומקס מצויין בשביל לעלות את הליבידו אבל זה לא בסיס לכלום זה נטו טסט שעבר את שלב ארמטזציה לdht.

תעשה הכל נכון והכל יהיה מצויין.
תודה.
התכוונתי כמובן שאני מתלבט אם לשלב טסטומקס עם אנאבר או לחלופין טסטומקס עם פרימו לא גם וגם.
עוד דעות?
ומה עדיף לחיטוב מבינהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית