עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צהריים טובים חברים,
שאילה כללית, אחרי כמה זמן ניתן להתחיל סייקל שני? 3 חודשים לאחר סיום pct?!
ועוד שאילה מה ממומלץ לשלב בסייקל שני והאם חייבים לשלב תמיד סטרואיד אוראלי ?
תודה
יש המלצה טובה לסייקל שני?כלל אצבע זה לנוח מספר החודשים שהיית בסייקל לאחר תום ה PCT.
בסייקל שני אם אתה רוצה להתקדם אז מומלץ לשלב אוראלי, אין חובה
אם אתה רוצה כמה שפחות להזיק לכבד או אפשר אוראלים פחות רעילים כמו טורינבול או אנאבר
טסט מאסטרון ואם יש תקציב אנאבריש המלצה טובה לסייקל שני?
שזה אומר ?! 😅אם אתה מתכוון לקפוץ על סייקל 3 חודש אחרי הסייקל הנוכחי אל תעשה בכלל PCT תעשה TRT וסגור סיפור חאלס לבלבולי ביצים האלה של לעשות PCT
הבעיה שאני לא עשיתי לפני לא ידעתי שצריך אבל הבדיקות של אחרי מצויינותכלל האצבע זה 3 חודשים אבל זה סתם ברו סיינס. תעשה בדיקות דם שבועיים או שלושה אחרי הpct.. במידה וחזר הציר והטסט' פלוס מינוס כמו שהיה, אתה יכול להתחיל את הסייקל הבא.
שאתה צריך לקרוא יותר ולקחת הפסקה של חצי שנה לפחות שבה תתן לגוף להתאושש ותלמד על החומרים, סוגי פרוטוקולים וכו...שזה אומר ?! 😅
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
הבעיה שאני לא עשיתי לפני לא ידעתי שצריך אבל הבדיקות של אחרי מצויינות
אשמח אם תוכל לכוון אותי איפה לקרואשאתה צריך לקרוא יותר ולקחת הפסקה של חצי שנה לפחות שבה תתן לגוף להתאושש ותלמד על החומרים, סוגי פרוטוקולים וכו...
שאילה, בסוף סייקל כזה עם בולדנון? צריך pct??תתקדם לאט לאט, תמשיך עם טסט בתוספת אוראלי "עדין", טורינבול למסה או אנאבר לחיטוב.
אם בכל זאת בא לך משהו קצת יותר מתקדם והתקציב מאפשר, אז אפשר להוסיף מאסטרון לחיטוב או בולדנון למסה.
מה ?שאילה, בסוף סייקל כזה עם בולדנון? צריך pct??
כי באתרים רשום ai וטמוקסי לפי צורך וכוריגון 500 בשבוע.
מה עם הסיום ?