הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרול סולו - סייקל ראשון

StifMaster

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
שלום לכולם
התחלתי אנדרול סולו מתחילת החודש 1.2
כל כדור מכיל 25 מ״ג
10 ימים כדור אחד
10 ימים 2 כדורים
10 ימים כדור אחד
10 ימים כדור אחד
וככה תגמר החבילה.

רקע:
גיל 25
התחלתי 72.5 קילו
כרגע 78.7 קילו
יעד 82 קילו
נשאר לי 16 כדורים - 16 ימים

כרגע ללא תופעות לוואי מסוימות
קצת כאבי ראש מידי פעם - שותה מים ונעלם
ירידה קטנה בחשק המיני..

בגלל שזאת כמות די נמוכה.
האם צריך לבצע Pct בסוף הסייקל?
אני קובע תור לבדיקת הורמונליות לשבוע שבו אסיים את הסייקל .
כמה זמן צריך לחכות עד שאפשר להתחיל סיבוב נוסף? באותם כמויות ומינונים?

תודה מראש 🙏

נערך לאחרונה:
ryan reynolds hd GIF

מה שאתה עושה זה לא סייקל מותק..לדעתי תעשה בדיקות דם כמו שצריך תראה איפה אתה עומד כרגע ולפי זה תדע הכי טוב…דבר שני למה בחרת אנדרול סולו אם אפשר לשאול?

Oxymetholone, הנמכרת בין היתר תחת שמות המותג Anadrol ו-Anapolon, היא תרופה אנדרוגנים וסטרואידים אנבוליים המשמשת בעיקר לטיפול באנמיה. הוא משמש גם לטיפול באוסטיאופורוזיס, תסמונת בזבוז HIV/איידס, וכדי לקדם עלייה במשקל וצמיחת שרירים במצבים מסוימים. ויקיפדיה....

בנוסף היא סוגרת את הציר ולא גורמת לארמטזציה זאת אומרת שאתה במינונים האלה סתם משבש את הגוף שלך..

• פותח/ת השרשור
מה שאתה עושה זה לא סייקל מותק..לדעתי תעשה בדיקות דם כמו שצריך תראה איפה אתה עומד כרגע ולפי זה תדע הכי טוב…דבר שני למה בחרת אנדרול סולו אם אפשר לשאול?
חבר המליץ לקחתי דרכו …
Oxymetholone, הנמכרת בין היתר תחת שמות המותג Anadrol ו-Anapolon, היא תרופה אנדרוגנים וסטרואידים אנבוליים המשמשת בעיקר לטיפול באנמיה. הוא משמש גם לטיפול באוסטיאופורוזיס, תסמונת בזבוז HIV/איידס, וכדי לקדם עלייה במשקל וצמיחת שרירים במצבים מסוימים. ויקיפדיה....

בנוסף היא סוגרת את הציר ולא גורמת לארמטזציה זאת אומרת שאתה במינונים האלה סתם משבש את הגוף שלך..
יודע מה זה אנדרול קראתי על זה..
מה זאת אומרת סתם משבש את הגוף?ֶ
אז צריך מינון יותר גבוה? לא מבין ..
אז אם היא סוגרת את הציר צריך לקחת עוד משהו בנוסף?
אני הבנתי שבמינון כזה נמוך לא צריך לעשות pct ..
ושהכל יסתדר מעצמו לבד

נערך לאחרונה:
חבר המליץ לקחתי דרכו …

אחד הילדים שלי היה פעם מאוד חולה קיבל מרשם של 50מג ביום בשביל לשקם את משקל הגוף ובגלל תרופות אחרות שסגרו לו את התיאבון אז זה החזיר את התיאבון בחזרה היה בן 4 אז משקל גוף לא זוכר.. אבל כל זה היה נטו טיפול תרופתי נקודה.
בקשר לשאלה השניה שלך כן חייב בסיס והבסיס היחידי שיש שעושה את כל מה שהגוף שלך עושה זה טסטסטרון.. הוא גם עובר ל אסטרוגן וגם עובר ל דיהאידרוטסטסטרון בלי בסיס כל כדור שתקח יעשה נזק מיותר..
במילים פשוטות אתה משבש את הציר שלך ומוריד פרמטרים מאוד חשובים גם לבריאות וגם לפיתוח הגוף והשריר..
כל סייקל מתחיל מבסיס שזה הטסט.

חבר המליץ לקחתי דרכו …
חבר המליץ להתחיל לקחת סטרואידים בלי לחקור קצת על הנושא ?
התחלה טובה סהכ אחי.
אני הבנתי שבמינון כזה נמוך לא צריך לעשות pct ..
ושהכל יסתדר מעצמו לבד
אתה טוען שקראת על זה אבל לא קראת כלום.
תפסיק לקחת מיידית, תחקור את כל הנושא של סטרואידים ואז תשאל את עצמך - האם אתה רוצה לעשות סייקל (מה שאתה עושה, בכלל לא סייקל)? אם החלטת שכן אתה צריך לקחת בחשבון שזה בא עם התעסקות במזרקים. אתה לא רוצה להזריק ? אל תקח סטרואידים, אפילו לא אוראליים.
הכי פשוט שיש.

• פותח/ת השרשור
אחד הילדים שלי היה פעם מאוד חולה קיבל מרשם של 50מג ביום בשביל לשקם את משקל הגוף ובגלל תרופות אחרות שסגרו לו את התיאבון אז זה החזיר את התיאבון בחזרה היה בן 4 אז משקל גוף לא זוכר.. אבל כל זה היה נטו טיפול תרופתי נקודה.
בקשר לשאלה השניה שלך כן חייב בסיס והבסיס היחידי שיש שעושה את כל מה שהגוף שלך עושה זה טסטסטרון.. הוא גם עובר ל אסטרוגן וגם עובר ל דיהאידרוטסטסטרון בלי בסיס כל כדור שתקח יעשה נזק מיותר..
במילים פשוטות אתה משבש את הציר שלך ומוריד פרמטרים מאוד חשובים גם לבריאות וגם לפיתוח הגוף והשריר..
כל סייקל מתחיל מבסיס שזה הטסט.
אז כביכול נשאר לי עוד 16 ימים עד סוף החבילה
ונגיד עליתי בסוף 10-12 קילו במשקל גוף..
יש מצב שהכל יהיה שומן ובקושי שריר?
לא מסתדר לי איכשהו..
כרגע אני ממש מבסוט על האנדרול
אבל לא נשאר לי יותר מידי זמן עד הסוף שלו
עם מה לתחזק אותו? להתחיל עם טסט עכשיו 16 ימים?
חוץ מהטסט צריך עוד משהו?
חושש שאם אני אוסיף גם טסט יופיע לי אקנה ..
חבר המליץ להתחיל לקחת סטרואידים בלי לחקור קצת על הנושא ?
התחלה טובה סהכ אחי.

אתה טוען שקראת על זה אבל לא קראת כלום.
תפסיק לקחת מיידית, תחקור את כל הנושא של סטרואידים ואז תשאל את עצמך - האם אתה רוצה לעשות סייקל (מה שאתה עושה, בכלל לא סייקל)? אם החלטת שכן אתה צריך לקחת בחשבון שזה בא עם התעסקות במזרקים. אתה לא רוצה להזריק ? אל תקח סטרואידים, אפילו לא אוראליים.
הכי פשוט שיש.
קראתי המון,
בכל מקרה לא מפחד ממזרקים
הסיבה היחידה שלא נגעתי בסטרואידים עד עכשיו כי פחדתי מהתפרצות של אקנה.. (בעבר היה לי אקנה עוצמתי)
שאר החברים שתעסקו בכל מיני דברים GH וכו היו עם התפרצויות של אקנה בגב וכו..
החבר אמר שהכדור הזה לא יעשה אקנה וכרגע הוא צודק אין כלום..

אז כביכול נשאר לי עוד 16 ימים עד סוף החבילה
ונגיד עליתי בסוף 10-12 קילו במשקל גוף..
יש מצב שהכל יהיה שומן ובקושי שריר?
לא מסתדר לי איכשהו..
כרגע אני ממש מבסוט על האנדרול
אבל לא נשאר לי יותר מידי זמן עד הסוף שלו
עם מה לתחזק אותו? להתחיל עם טסט עכשיו 16 ימים?
חוץ מהטסט צריך עוד משהו?
חושש שאם אני אוסיף גם טסט יופיע לי אקנה ..

קראתי המון,
בכל מקרה לא מפחד ממזרקים
הסיבה היחידה שלא נגעתי בסטרואידים עד עכשיו כי פחדתי מהתפרצות של אקנה.. (בעבר היה לי אקנה עוצמתי)
אנדרול זה סטרואיד אנאבולי
המשקל שאתה תעלה ממנו זה נטו מים
אין פה התחלה ואין פה סוף רק נזק
לבסוף אתה תתחיל להרגיש חולשה כאב פרקים והרגשה כללית חרא בגלל שהגוף שלך יהיה בחוסר הורמונים שהוא הפסיק ליצור בזמן שאתה לקחת אותו
אנדרול לא עובר לאסטרוגן בגלל זה אין חשש לאקנה אבל הוא עוצר את הגוף שלך מליצר הורמונים חשובים טסט אסטרוגן וכולי.. אתה פשוט מרסק את המערכת האנדרוכרינולוגית שלך זה עניין של זמן עד שתבין מה עשית לעצמך
אני לא הולך להגיב יותר עד עכשיו נאמר מספיק על זה ואתה לא מקשיב ומדבר שטויות העקשנות שלך תגרום רק לנזק אבל זה הבריאות שלך תעשה מה שאתה והחבר שלך ממליץ.

קראתי המון,
בכל מקרה לא מפחד ממזרקים
שוב אני אגיד לך, אתה לא קראת מספיק. לקרוא על אנאדרול זה לא לקרוא המון. לקרוא המון זה לקרוא על כל סוגי הסטרואידים הקיימים, סייקלים, פיסיטי ויש עוד המון.
אקנה משתנה מבן אדם לאדם ואפשר למזער את זה עם היגיינה. סייקל ראשון שלי הייתי על 500 טסט והיה הרבה אקנה כי לא טיפלתי הגב מבחינת היגיינה. סיימתי עכשיו סייקל 2 וכרגע על trt, האקנה פחת משמעותית בגלל שדאגתי אחרי כל אימון לסבן את הגב עם סבון לניקוי של cerave למשל וגם תזונה מתקשר לזה.
לא יהיה לך אקנה כי אתה על מינון מאוד נמוך והטסט שלך לא יהיה כזה גבוה.
חבר שלך מפגר ואל תקשיב לו. תבוא לכאן ותבקש עזרה מהפורום, יש כאן מספיק אנשים שיכולים לעזור.

• פותח/ת השרשור
אנדרול זה סטרואיד אנאבולי
המשקל שאתה תעלה ממנו זה נטו מים
אין פה התחלה ואין פה סוף רק נזק
לבסוף אתה תתחיל להרגיש חולשה כאב פרקים והרגשה כללית חרא בגלל שהגוף שלך יהיה בחוסר הורמונים שהוא הפסיק ליצור בזמן שאתה לקחת אותו
אנדרול לא עובר לאסטרוגן בגלל זה אין חשש לאקנה אבל הוא עוצר את הגוף שלך מליצר הורמונים חשובים טסט אסטרוגן וכולי.. אתה פשוט מרסק את המערכת האנדרוכרינולוגית שלך זה עניין של זמן עד שתבין מה עשית לעצמך
אני לא הולך להגיב יותר עד עכשיו נאמר מספיק על זה ואתה לא מקשיב ומדבר שטויות העקשנות שלך תגרום רק לנזק אבל זה הבריאות שלך תעשה מה שאתה והחבר שלך ממליץ.
שוב אני אגיד לך, אתה לא קראת מספיק. לקרוא על אנאדרול זה לא לקרוא המון. לקרוא המון זה לקרוא על כל סוגי הסטרואידים הקיימים, סייקלים, פיסיטי ויש עוד המון.
אקנה משתנה מבן אדם לאדם ואפשר למזער את זה עם היגיינה. סייקל ראשון שלי הייתי על 500 טסט והיה הרבה אקנה כי לא טיפלתי הגב מבחינת היגיינה. סיימתי עכשיו סייקל 2 וכרגע על trt, האקנה פחת משמעותית בגלל שדאגתי אחרי כל אימון לסבן את הגב עם סבון לניקוי של cerave למשל וגם תזונה מתקשר לזה.
לא יהיה לך אקנה כי אתה על מינון מאוד נמוך והטסט שלך לא יהיה כזה גבוה.
חבר שלך מפגר ואל תקשיב לו. תבוא לכאן ותבקש עזרה מהפורום, יש כאן מספיק אנשים שיכולים לעזור.

בידיוק קראתי את המחקר הזה
Effect of Oral Anabolic Steroid on Muscle Strength and Muscle Growth in Hemodialysis Patients
ניסוי שבוצע על 21 מטופלים באנדרול

בגדול נראה שהכמות שאני צורך היה די בטוחה
שם הם צרכו 100 מ״ג לאורך 24 שבועות ..
2 פרשו בגלל בעיות בכבד שלאחר חודש חזרו להיות נורמליות ..

Effect of Oral Anabolic Steroid on Muscle Strength and Muscle Growth in Hemodialysis Patients

זה לא משמעות של לקרוא הרבה.
תקרא שוב מה שכתבתי, תפנים ותבצע.
לקרוא מחקר על נטילת הכדורים האלה לא מעיד שאתה יודע מספיק בישביל להתחיל סייקל, כי מה שעשית לא סייקל !
ברפרוף קטן - חיפשתי בעיקר את הדבר היחיד שעניין אותי אישית. רמת טסטוסטרון - Baseline - 604.9±165.5 - Week 24 - 247.2±207.8
רמת הטסט יחסית מעל הממוצע אני מניח +- ואולי קצת מעל הנורמה הbaseline שלהם. לאחר 24 שבועות תסתכל לאיזה רמה זה ירד.
אז טסט הרבה יותר יעיל מלקחת אנדרול לבד ללא בסיס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא משמעות של לקרוא הרבה.
תקרא שוב מה שכתבתי, תפנים ותבצע.
לקרוא מחקר על נטילת הכדורים האלה לא מעיד שאתה יודע מספיק בישביל להתחיל סייקל, כי מה שעשית לא סייקל !
ברפרוף קטן - חיפשתי בעיקר את הדבר היחיד שעניין אותי אישית. רמת טסטוסטרון - Baseline - 604.9±165.5 - Week 24 - 247.2±207.8
רמת הטסט יחסית מעל הממוצע אני מניח +- ואולי קצת מעל הנורמה. אישית אני לא מגדיר את זה ברמות סופרפיזיולוגיות כמו שצריך להיות בסייקל.
אז טסט הרבה יותר יעיל מלקחת אנדרול לבד ללא בסיס.

אז אם רמת הטסט יחסית מעל הממוצע +-
לאחר שהם צרכו אנדרול בכמות של פי 4 מהכמות שאני לוקח ולאורך פאקינג ״חצי שנה״ !!

אני דיברתי על 40 יום בסהכ של אנדרול.

אז אם רמת הטסט יחסית מעל הממוצע +-
לאחר שהם צרכו אנדרול בכמות של פי 4 מהכמות שאני לוקח ולאורך פאקינג ״חצי שנה״ !!
טיפה מעל הממוצע זה הבייסליין(לפני שהם נגעו בזה) אחרי כל ה24 שבועות הם ברמות נמוכות כפי שאתה רואה
לא פירטתי טוב שבשבוע 24 ירד משמעותית ממה שהם התחילו
סתם פירטתי דברים לא קשורים אבל בכל מקרה בסייקל אתה רוצה להגיע לרמות סופרפיזיולוגיות.
תעשה טובה, תפסיק לקחת את זה שלא ייגרם נזק לא הפיך.
או שיודע מה ? אם אתה לא מוכן להקשיב, תמשיך לקחת אחי הכל טוב

לא עושים בגדול סייקל של אוראלי בלבד.. סבירות גבוהה שמה שעלית, גם תרד כי אנדרול זה סטרואיד ממש "נוזלי". לגבי הציר, בהנחה שיש לך זה אנדרול, הפגיעה שלו בציר היא  מינימלית ביחס לשאר הסטרואידים. יש סיכוי לא רע שלא תצטרך pct. אם הlh והfsh בבדיקות גם שתעשה עדיין בנורמה אז אין צורך בpct. במידה והם בתחתית שבחזית אז צריך pct. תעשה בדיקות דם. גם לכבד.

להבא תדע שלא מתחילים סייקל בלי כל הידע הבסיסי הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית