הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאון מנטלי ופיזי

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
רציתי לשתף אותכם בחוויה שקרתה לי ורציתי לשמוע אם גם לכם זה קורה ואיך אתם מתמודדים עם זה.
אז לא מזמן התחלתי ליווי עם מאמן חדש ומקצוען החליט שקודם כל צריך לחטב כי אני הייתי שמן מדי (25% שומן) ובצדק אז התחלנו חיטוב (שנמשך כבר חודש) ובאמת יש ירידה במשקל בצורה איטית וטובה ונראה יותר טוב.
היום יצאתי לאימון ובמהלך האימון היית לי נפילת מוטיבציה מטורפת אבל בכל זאת לא ויתרתי לרגע ובאמת נתתי מעצמי וסיימתי את האימון בצורה הכי טובה שיכולתי ואז הגעתי לבית תכננתי לצאת גם לאירובי כחלק מהתוכנית אבל פשוט לא הצלחתי כאילו נפילה מנטלית מאוד קשה (מחשבות לא טובות) ועייפות שפשוט נכנסתי למיטה ונמרחתי פשוט לא יכלתי לזוז…ואין לזה קשר לעבודה וכל זה כי כרגע אני לא בעבודה מסיבה כל שהי אבל רציתי לדעת האם גם לכם זה קורה ואיך אתם מתמודדים עם נפילות כאלו.
כמובן שלא חרגתי מהתפריט ולא באימון פשוט זה באמת היה דאון מאוד גדול שאני חושב שזה פעם ראשונה שחוויתי דבר כזה מנטלי חזק וכן אני טבעי אם חשבתם שזה בגלל חומרים.

כשיש לי מוטיבציה להתאמן אני מאמן את הגוף כשאין לי כוח ולא בא לי אני מאמן את המנטליות.
יכול להישמע קלישאתי אבל ברגע שתעשה את זה דווקא כי אתה לא רוצה כי אתה עייף אתה תתחזק בפרמטרים חשובים יותר מהגוף.

עם זאת ממליץ לא לסבול באימונים לפעמים באמת כדאי פשוט לדלג לדעתי האישית, רק שזה לא יבוא מעצלנות או דאון כזה או אחר

באמור יש את דעתי האישית זה נושא שאפשר להתווכח עליו.

נ.ב לכולם זה קורה.

לכולם יש תקופות כאלו, צריך להקשיב גם לגוף וגם לנפש. לנוח או לדלג יום אחד על אימון ולחזור רעננים יותר באימון הבא

עוד טיפ קטן.

אימון לא חייב להיות "הכל או כלום". אם נופל עליך יום בלי אנרגיות, ויש חלק ספציפי באימון שמבאס אותך במיוחד - אירובי, רגליים, לא יודע מה - עדיין עדיף לצאת ולעשות משהו מאשר לוותר לגמרי ולא לעשות כלום.
בימים של דאון, חפש את המוטיווציה *לעשות משהו*. גם אם זה רק חלק מהתוכנית שהגדרת לעצמך.

וגם, לפעמים תמצא שאם כבר התחלת לעשות משהו, בסוף עוד תעשה קצת יותר.

אתה צריך לעדכן את מי שמלווה אותך ולעשות התאמות,
לפעמים עדיף להוריד רגע רגל מהגז גם אם זה אומר ששבוע לא דוחפים את עצמנו לקצה.

וכמובן לוודא שאין חוסרים תזונתיים ושנפח האימון מתאים, במידת הצורך דואגים להתאוששות טובה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית