sheharya משתמש מתחיל 1 0 נק' מוניטין: 0 0 1 0 1/3/23 #1 מה הגבול של התייעלות המערכת העצבית? או במילים אחרות כמה אפשר להתחזק ללא עליה של מסת השריר? מתי יהיה צורך לעלות את מסת השריר על מנת להמשיך ולעלות את משקלי העבודה?
מה הגבול של התייעלות המערכת העצבית? או במילים אחרות כמה אפשר להתחזק ללא עליה של מסת השריר? מתי יהיה צורך לעלות את מסת השריר על מנת להמשיך ולעלות את משקלי העבודה?
elchonon משתמש על 13,513 13,610 נק' מוניטין: 8,167 0 13,513 13,610 חדרי כושר מזדמנים 2/3/23 #2 אני לא חושב שיש דרך למדוד את זה. התקדמות בכוח בלי לעלות משקל גוף זה בדרך כלל תהליך איטי יותר, כי מי שעולה במסת גוף, אוטומטית גם מתייעל עיצבית. אני לא מכיר דרך לדעת שאי אפשר כבר להתייעל עיצבית וצריך לעלות במשקל הגוף. לכאורה תמיד אפשר, אבל ההתקדמות נהיית איטית מאוד. Upvote 0 Downvote
אני לא חושב שיש דרך למדוד את זה. התקדמות בכוח בלי לעלות משקל גוף זה בדרך כלל תהליך איטי יותר, כי מי שעולה במסת גוף, אוטומטית גם מתייעל עיצבית. אני לא מכיר דרך לדעת שאי אפשר כבר להתייעל עיצבית וצריך לעלות במשקל הגוף. לכאורה תמיד אפשר, אבל ההתקדמות נהיית איטית מאוד.