הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תעודת מאמן כושר

• פותח/ת השרשור Hen_hen
  • פורסם בתאריך

Hen_hen

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
יש לי שאלה שהתווכחתי עם חבר, נגיד יש לי תעודה מזוייפת של מאמן כושר מוסמך מווינגט, אני יכול ללכת למכון כושר עם התעודה ולהתקבל לעבודה? או שאני צריך שיהיה לי רישום במערכת כי בודקים במערכת לפני שמקבלים? איך זה עובד? חחחח לא זומם לעשות משהו אל תדאגו

סביר להניח שאין דרך לבדוק בדומה עם תואר אקדמי, אך אם יקרה מצב שבו יצטרכו להפעיל את הביטוח בחדר הכושר וימצאו שאין לך תעודה, חברת הביטוח תתבע אותך אישית יחד עם חדר הכושר על מרמה וזיוף מסמכים ואתה תשלם גם הרבה כסף לתובע אם ימצאו שאתה אשם במקר ההבטיחותי

• פותח/ת השרשור
סביר להניח שאין דרך לבדוק בדומה עם תואר אקדמי, אך אם יקרה מצב שבו יצטרכו להפעיל את הביטוח בחדר הכושר וימצאו שאין לך תעודה, חברת הביטוח תתבע אותך אישית יחד עם חדר הכושר על מרמה וזיוף מסמכים ואתה תשלם גם הרבה כסף לתובע אם ימצאו שאתה אשם במקר ההבטיחותי
תמיד היה נראלי מוזר שאין דרך לבדוק דבר כזה, כי חשבתי שיש מערכת שהמאמן אמור להיות רשום בה, אבל אם אתה רשמת "במקרה שיצטרכו להפעיל ביטוח וימצאו שאין תעודה חברת הביטוח תתבע אישית" אז כנראה שיש דרך לדעת שאין באמת תעודה למאמן

כמובן שיש דרך, מתקשרים למוסד הלימודים ובודקים אם קיים רישום על האדם.
סביר להניח שאף מנהל חדר כושר לא יטרח לעשות את זה בגיוס כח אדם חדש. לעומת זאת חברות ביטוח מתמקצעות בלמצוא איפה יש חוסר התאמות שיורידו מהם את האחריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית