הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בברך לאחר חזרה לאימונים

גוהן

משתמש מתחיל
178
8
נק' מוניטין:
-28
178
8
חזרתי להתאמן אחרי הפסקה, ושמתי לב ששוב התחילו לי כאבי ברך...., אני לא מרגיש את הכאבים בזמן אימון, אבל יום למחרת אני הולך ופתאום אני מרגיש כאבים חזקים בפיקה של הפרך...
אני חושד שזה נובע מ- leg extension, דעות?

חזרתי להתאמן אחרי הפסקה, ושמתי לב ששוב התחילו לי כאבי ברך...., אני לא מרגיש את הכאבים בזמן אימון, אבל יום למחרת אני הולך ופתאום אני מרגיש כאבים חזקים בפיקה של הפרך...
אני חושד שזה נובע מ- leg extension, דעות?
מכונת פשיטת ברכיים בהחלט מעמיסה על הברכיים,
הדעה היא לפנות לאיבחון וטיפול אצל אנשי מקצוע מתאימים.

תתחיל בלהוריד את התרגיל הזה לתקופה ולעקוב ולהסיק מזה אם זה קשור, אם הכאב עובר זה בגלל התרגיל הזה, אם לא זה לא קשור

• פותח/ת השרשור
תתחיל בלהוריד את התרגיל הזה לתקופה ולעקוב ולהסיק מזה אם זה קשור, אם הכאב עובר זה בגלל התרגיל הזה, אם לא זה לא קשור
עשיתי מנוחה מהרגיל באופן חלקי וגם ביררתי עם המאמן שלי והוא זיהה שיש לי טווח טעות קטן בתרגיל. והכל הנראה זה נבע כתוצאה מאי ביצוע נכון של התרגיל בו אני מיישר באופן מלא את הרגליים כדי להשיג עוד עומס לרגל ולהרגיש יותר קושי התרגיל, אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.

אני כמובן ידעתי את זה מבחינה תיאורטית שאסור ליישר , אבל מבחינה פרקטית עשיתי את היישור באופן לא מודע...

עשיתי מנוחה מהרגיל באופן חלקי וגם ביררתי עם המאמן שלי והוא זיהה שיש לי טווח טעות קטן בתרגיל. והכל הנראה זה נבע כתוצאה מאי ביצוע נכון של התרגיל בו אני מיישר באופן מלא את הרגליים כדי להשיג עוד עומס לרגל ולהרגיש יותר קושי התרגיל, אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.

אני כמובן ידעתי את זה מבחינה תיאורטית שאסור ליישר , אבל מבחינה פרקטית עשיתי את היישור באופן לא מודע...
קישקוש.

תחשוב שוב על המשך עבודה עם המאמן, כי זאת דוגמא קלאסית למשפט של מאמן שלא כדאי לקחת...

אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.
Animated GIF

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית