עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מכונת פשיטת ברכיים בהחלט מעמיסה על הברכיים,חזרתי להתאמן אחרי הפסקה, ושמתי לב ששוב התחילו לי כאבי ברך...., אני לא מרגיש את הכאבים בזמן אימון, אבל יום למחרת אני הולך ופתאום אני מרגיש כאבים חזקים בפיקה של הפרך...
אני חושד שזה נובע מ- leg extension, דעות?
עשיתי מנוחה מהרגיל באופן חלקי וגם ביררתי עם המאמן שלי והוא זיהה שיש לי טווח טעות קטן בתרגיל. והכל הנראה זה נבע כתוצאה מאי ביצוע נכון של התרגיל בו אני מיישר באופן מלא את הרגליים כדי להשיג עוד עומס לרגל ולהרגיש יותר קושי התרגיל, אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.תתחיל בלהוריד את התרגיל הזה לתקופה ולעקוב ולהסיק מזה אם זה קשור, אם הכאב עובר זה בגלל התרגיל הזה, אם לא זה לא קשור
קישקוש.עשיתי מנוחה מהרגיל באופן חלקי וגם ביררתי עם המאמן שלי והוא זיהה שיש לי טווח טעות קטן בתרגיל. והכל הנראה זה נבע כתוצאה מאי ביצוע נכון של התרגיל בו אני מיישר באופן מלא את הרגליים כדי להשיג עוד עומס לרגל ולהרגיש יותר קושי התרגיל, אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.
אני כמובן ידעתי את זה מבחינה תיאורטית שאסור ליישר , אבל מבחינה פרקטית עשיתי את היישור באופן לא מודע...
תחשוב שוב על המשך עבודה עם המאמן, כי זאת דוגמא קלאסית למשפט של מאמן שלא כדאי לקחת...עשיתי מנוחה מהרגיל באופן חלקי וגם ביררתי עם המאמן שלי והוא זיהה שיש לי טווח טעות קטן בתרגיל. והכל הנראה זה נבע כתוצאה מאי ביצוע נכון של התרגיל בו אני מיישר באופן מלא את הרגליים כדי להשיג עוד עומס לרגל ולהרגיש יותר קושי התרגיל, אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.
אני כמובן ידעתי את זה מבחינה תיאורטית שאסור ליישר , אבל מבחינה פרקטית עשיתי את היישור באופן לא מודע...
למה? הוא לא צודק שביצוע תרגיל בצורה לא נכונה יכול לגרום לנזק..תחשוב שוב על המשך עבודה עם המאמן, כי זאת דוגמא קלאסית למשפט של מאמן שלא כדאי לקחת...
למה זאת צורה לא נכונה? מה הופך תנועה מסויימת ללא נכונה?למה? הוא לא צודק שביצוע תרגיל בצורה לא נכונה יכול לגרום לנזק..
אבל לא אמורים ליישר את הרגל כי אז זה גורם עומס לפיקה של הרגל ופוגעת ברגל ולא מחזקת אותה.