הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנדרין

Ben10922

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מעולם לא לקחתי חומרים, רוצה לתת בוסט בחיטוב
יש לי אנדרין מקורי מדילר מאוד מאוד אמין, 25 מג לכדור

רוצה לקחת לתקופה של איזה חודש
רציתי לדעת האם אנדרין משבית ציר הורמונלי / נדרש pct לאחר התהליך? לפי מה שהבנתי מבן אדם מאוד מוכר בתחום לא משבית שום דבר ואין צורך בpct מסיים סייקל קצר ורק משמר על התןצאןת

S4 בכדורים יכול להיות רעיל יכול לגרום לנזק לכבד התקף לב ושבץ לא חזק בכלל במינונים גבוהים גורם ללחץ פנימי מאחורי העיניים ומזיין את הראיה לתקופה מסויימת.

S4 בזריקות פשוט מזיין את הראיה לא יותר מזה , לא נמצא יותר מדי הרבה מידע על החרא הזה כי זה עדיין נבדק על עכברים..

החומר הזה לאאנאבולי ולא דורש פיסיטי זה סארם חלש ולא מובן ..

לכן מתי שיש אופציות כמו טסטסטרון ש הגוף שלך מכיר ויודע מה זה וכן דורש קצת יותר השקע בדיקות דם וpct בסוף הסייקל אני יחזור על זה עוד הפעם לא שווה לקחת משהו שיכול לעשות נזק או לא לעשות כלום.

והמבנה הכימי שלו גורם לו להתיישב על הרצפטורים שנמצאים על השלד שלנו ולא במקומות אחרים כמו פרוסטטה וכולי.. זה מעניין אבל גם לא יודע מה יכול להיות בעתיד אחרי שימוש בחרא הזה..

אתה מוזמן לקחת את זה או שיהיה לך פלסיבו ותרגיש טוב או שלא יהיה כלום או שיהיה סתם נזק לא ידוע.

כל הנושא של הסארמס מהסוג הזה עדיין לא 100 אחוז ידוע כי זה עדיין נבדק על העכברים...

לא נעים להודות, סטרואידים זה תחום שרוב החובבים שלו הם meatheads חמומי מוח. תוסיף על זה שהמחקר על התחום יחסית דל (בהשוואה לתזונה למשל) בגלל מגבלות אתיקה וסיכון לתופעות לוואי, ומה שאתה מקבל זה בסיס ידע חלש מלא בשאלות ללא תשובה.

עכשיו לא קיבלת תשובה (גם האנשים פה לא יודעים הכל ובתכלס גם לא חייבים משהו לאף אחד).
ובכנות, לא מעניין אותי למה אבל מניח שזה קשור לבעיה למעלה.

תחליט, או שאתה לוקח את הסיכון לחרבן כמה דברים בגוף שלך, או שאתה מוצא פורום אינפורמטיבי אחר, או שאתה לומד את התחום כמו שצריך, ייקח כמה שנים שזה ייקח, ומחליט מחדש על מה ואם לקחת.
אם אתה שואל אותי - אל תיקח כלום, תאכל את הירקות שלך ותישאר בריא וחסר דאגות.

דילר מאוד מאוד אמין
אנשים אמינים בתחומים מפוקפקים לא בדיוק מסייעים לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית