הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
טוב בחיים לא השתמשתי בשום חומר לא טבעי, התחלתי לקרוא לאחרונה על קרדרין
מבחינתי השבתת ציר הורמונלי ונזקים לכבד יודע שהוא לא יכול לגרום לשום דבר כי הוא לא הורמונלי וגם לא SARM
השאלה שלי מה היא היעילות שלו בשריפת שומן? שוב אני לא מצפה ממנו לפלאים, אבל אשמח לחוות דעת פה ומה לגבי הקטע שהוא מסרטן
חלק אומרים שצריך לקחת 240 מג למשך שנתיים לפי המחקר בהשוואה למה שעשו וחלק אמרו שהמינון שנתנו לחולדות במחקר לא רחוק מהמינון המומלץ לבני אדם, לכן די קשה להבין
ודרך אגב יש גם כאלה שמדווחים על תופעת לוואי של SKIN TAGS מין פלולות קטנות מגעילות כאלה על העור, האם זה משהו שקורה הרבה והאם יש פה מישהו שהשתמש בקרדרין?

240מג סה"כ בשנה אני מקווה..
על דף הוא נשמע אחלה של דבר , אבל הנושא שלו עדיין חדש ובבדיקות מינון מומלץ בין 10 ל 25מג משפר ביצועים מתקן פנל כולסטרול ועוד הרבה דברים אחרים..
נמצא כמה סרטונים ביוטיוב שמספר אנשים מת בגלל השימוש בחומר הזה יחד אם זה היו כאלה שהסרטן תקף אותם , בדרך כלל אני בעד לבדוק אנאבולים על עצמי אבל פחות דברים מהסוג הזה זה עדיין נבדק על עכברושים במעבדות ובגלל זה אני מתרחק מזה.
אם אתה נחפש משהו לחיטוב וזה קח Yohimbine עם כוס קפה בבוקר יעשה פלאים אם אתה לא סובל מארטמיה.

• פותח/ת השרשור
על דף הוא נשמע אחלה של דבר , אבל הנושא שלו עדיין חדש ובבדיקות מינון מומלץ בין 10 ל 25מג משפר ביצועים מתקן פנל כולסטרול ועוד הרבה דברים אחרים..
נמצא כמה סרטונים ביוטיוב שמספר אנשים מת בגלל השימוש בחומר הזה יחד אם זה היו כאלה שהסרטן תקף אותם , בדרך כלל אני בעד לבדוק אנאבולים על עצמי אבל פחות דברים מהסוג הזה זה עדיין נבדק על עכברושים במעבדות ובגלל זה אני מתרחק מזה.
אם אתה נחפש משהו לחיטוב וזה קח Yohimbine עם כוס קפה בבוקר יעשה פלאים אם אתה לא סובל מארטמיה.
יוהמבין צריך פרוטוקול קשוח לפי מה שהבנתי וגם אין איפה להשיג בארץ(לא מצאתי)

איפה ראית מקרים שהסרטן תקף או שאנשים מתו מזה? חפשתי מה שאמרת ולא מצאתי

יוהמבין צריך פרוטוקול קשוח לפי מה שהבנתי וגם אין איפה להשיג בארץ(לא מצאתי)
תזמין מiherb
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

איפה ראית מקרים שהסרטן תקף או שאנשים מתו מזה? חפשתי מה שאמרת ולא מצאתי
אני חושב דרך ערוץ של טוני חיוג' לא זוכר תאמת היית תקופה מסויימת שגם אני הייתי סקרן בקשר לחומר הזה בגלל השפעות שלו על הפנל כולסטרול.

• פותח/ת השרשור
תזמין מiherb
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני חושב דרך ערוץ של טוני חיוג' לא זוכר תאמת היית תקופה מסויימת שגם אני הייתי סקרן בקשר לחומר הזה בגלל השפעות שלו על הפנל כולסטרול.
יכול לשלוח לי קישור שאזמין ?
ראיתי שם רק במינונים מאוד נמוכים בכדור ולפי מה שהבנתי צרךי לקחת 25 מג?

• פותח/ת השרשור
ממש לא השם ישמור 25מג..
2.5מג מינון התחלתי אחרי זה יכול לעלות ל 5מג.
במדריך של lbs רשום 0.2 מג לכל קילו משקל גוף
10 מג בבוקר ו10 מג בערב

בiherb מצאתי ןכדור אחד מכיל 2.5 מג כך שיוצא מאוד יקר לקחת את זה אם באמת צריך לצרוך 20 מג יומי

במדריך של lbs רשום 0.2 מג לכל קילו משקל גוף
10 מג בבוקר ו10 מג בערב

בiherb מצאתי ןכדור אחד מכיל 2.5 מג כך שיוצא מאוד יקר לקחת את זה אם באמת צריך לצרוך 20 מג יומי
תתחיל מ 2.5 ותעלה את המינון באת הצורך , זה צמח חזק וממריץ לא ללכת לפי מדריך אלה לפי איך שהגוף מגיב

לעומת אפידרין שגזר אותי .. אפשר להגיד שהקרדרין לא עושה שום דבר אפילו לא גרם שומן נשרף .. סתם נורופן אחי לא עושה כלום.. והזמנתי ממקור אמין אתר שכולם מכירים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית