הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל עם כוריגון במקביל או לא?

• פותח/ת השרשור
היי תודה על התשובה, אוקיי וזה הוכח שזה עוזר להתאוששות לאחר הסייקל? מבחינת ייצור הטסטוסטרון? מה בדיוק מעבר לכך שהביצים לא יתווכצו זה עושה?

יש לקחת בחשבון שכוריגון יכול לגרום לארומטזציה גבוה של e2 לא כל אחד מרגיש טוב אם זה..
לשלוח שתי פקודות שונות למוח לתקופה של x שבועות לא הכי טוב לפי דעתי אפשר במהלך השבועות האחרונים להוסיף לקראת הסוף וזהו גם כן דעתי האישית.
לא נעשה יותר מדי מחקרים כלפי השימוש בhcg hmg ו טסטסטרון ביחד וזה עדיין בבדיקה אבל אן ידוע שלא כל בן אדם מגיב לזה טוב יחד אם זה שימוש לא נכון או ממושך ב hcg hmg יכול לשבש את הרצפטור ולאחר מכן התרופה הביולוגית לא תעבוד בכלל.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז לפי מה שאתה אומר לא כזה מומלץ להשתמש בכוריגון במהלך הסייקל.
בעבר לא היו משתמשים, אחכ אמרו שכדאי להשתמש ןהיום שוב אומרים שלא מומלץ?

אני מעברי הרחוק כשהשתמשתי איכשהו בפי סי אי מכוריגון יחד עם טמוקסי וכלומיד לא התאוששתי טוב, לקח הרבה זמן.

השאלה היא איזה פרוקטול כיום יחסית הולך מבחינת הכוריגון במהלך או בסוף הסייקל, ומה לגבי פי סי טי מומלץ?

אוקיי אז לפי מה שאתה אומר לא כזה מומלץ להשתמש בכוריגון במהלך הסייקל.
בעבר לא היו משתמשים, אחכ אמרו שכדאי להשתמש ןהיום שוב אומרים שלא מומלץ?

אני מעברי הרחוק כשהשתמשתי איכשהו בפי סי אי מכוריגון יחד עם טמוקסי וכלומיד לא התאוששתי טוב, לקח הרבה זמן.

השאלה היא איזה פרוקטול כיום יחסית הולך מבחינת הכוריגון במהלך או בסוף הסייקל, ומה לגבי פי סי טי מומלץ?
תבדוק מה טוב לך ואיך זה גורם לך להרגיש , תריץ בדיקות דם לפני במהלך ואחרי ותמצא את הפרוטוקול שמתאים לך.
אני אישית מריץ hcg מדי פעם לתקופה של כמה שבועות בשביל למלא את הביצים מחדש ואם הייתי צריך לרדת מהטסט רוב הסיכויים שהייתי מריץ אותו לקראת הסוף ומוסיף כלומיד ביחד גם כן בנוסף לטמוקסי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית