שיפור עור עודף בזכות סייקל (מסה)

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום רב
אני התאמנתי בשנים האחרונות
והיו לי תנודות במשקל ועברתי בנוסף ניתוח ג'ינו.
נשאר לי קצת עור עודף
נניח ביד הקדמית ובחזה וקצת בטן
וזה בעייתי מכיוון
ששריר היד קדמית שלי והחזה הם תמיד היו בפיגור ולא הצלחתי אף פעם לגדול בהם כראוי (לעומת נניח גב ויד אחורית)
אני רוצה לחזור להתאמן ולשקול לעשות סייקל חד פעמי על מנת שייתן לי את המקסימום שריר שאוכל להעלות (אשים דגש רב על חזה יד קדמית)
השאלות שלי:

1 במידה ומבחינה גנטית הגוף שלי לא מגיב טוב לחזה,יד קדמית אבל אני מגיב לגב,יד אחורית
(הרגליים הם ניטראלי) האם זה אומר שגם בסייקל המצב יהיה דומה?
כי אני רוצה לתת כמה שיותר דגש לחלקים ה "בעייתים"

2 לאחר סייקל ראשון האם זה לגיטימי להפסיק ולשכוח מכל הנושא הזה?
או שאתה מחוייב לעשות x פעמים על מנת לשמר וכדומה (מבחינה מנטלית אני יודע שאעשה רק פעם אחת גם אם זה ילהיב אותי וארצה שוב)

3 כפי שאמרתי עשיתי בעבר ניתוח ג'ינו
הבנתי לפי הפורום שיש חומרים שעוזרים "לעדן" אסטרוגן עד כמה זה משפיע מבחינת אחוזים? אולי עצם זה שהיה לי ג'ינו זה אומר שאני נמצא בסיכון יותר גבוה

4 האם בסייקל ראשון עדיף ללכת ל "מאמן" שמבין ומתעסק בזה שידריך אותך גם מבחינה של אימונים/תזונה? אני מעריך שבזמן סייקל אתה אמור לאכול הרבה יותר מתקופה מסה רגילה ולהגדיל נפח בצורה משמעותית

אשמח לסדר בנושא
תודה!

אין חיה כזאת סייקל חד פעמי...פשוט לא קיים זה לא ייתן כלום לעשות דבר כזה אתה סתם תאבד כול מה שתצבור+תסתכן שיחזור לך הגינו...או שאתה נכנס לעולם הזה כמו שצריך או אל תכנס בכלל. וזה שאתה לא גודל בצורה מספקת קשור לזה שכנראה אתה לא יודע להתאמן ולאכול כמו שצריך משמע גם עם סייקל אתה בקושי תראה תוצאות...עצה שלי,מאמן איכותי יפתור לך את הבעיה..שוב אני הבנאדם שהכי בעד סטרואידים בעולם הזה אבל במקרה שלך נראה לי פחות מתאים

• פותח/ת השרשור
אין חיה כזאת סייקל חד פעמי...פשוט לא קיים זה לא ייתן כלום לעשות דבר כזה אתה סתם תאבד כול מה שתצבור+תסתכן שיחזור לך הגינו...או שאתה נכנס לעולם הזה כמו שצריך או אל תכנס בכלל. וזה שאתה לא גודל בצורה מספקת קשור לזה שכנראה אתה לא יודע להתאמן ולאכול כמו שצריך משמע גם עם סייקל אתה בקושי תראה תוצאות...עצה שלי,מאמן איכותי יפתור לך את הבעיה..שוב אני הבנאדם שהכי בעד סטרואידים בעולם הזה אבל במקרה שלך נראה לי פחות מתאים
אני צריך מאמן איכותי שיידע להגיד לי מתי זה בעיה של גנטיקה / מבנה שריר ומתי זה באמת חוסר מסת שריר
כי המבנה שלי בחזה ויד קדמית הוא בעייתי
מבחינת מבנה.
ואני לא יודע אם זה באמת נטו חוסר מסת שריר (שעדיין מאוד מתקשה לפתח את האיזור הזה)
או באמת עניין של מבנה גנטי.

אני צריך מאמן איכותי שיידע להגיד לי מתי זה בעיה של גנטיקה / מבנה שריר ומתי זה באמת חוסר מסת שריר
מבחינת מבנה.
ואני לא יודע אם זה באמת נטו חוסר מסת שריר (שעדיין מאוד מתקשה לפתח את האיזור הזה)
שלח תמונה אם מרגיש בנוח ונוכל אולי לראות...בכול אופן יש לך את @OA שהוא מאמן ממש טוב מציע לך לפנות אליו..

מבחינת מבנה.
אהלן אחי,
צריך לראות אותך ולקבל ממך קצת מידע על מה עשית עד היום ואיך.
אני נותן פגישות ייעוץ חינם באיזור פתח תקווה, אם מעניין אותך לקפוץ לשמוע אז בכיף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית