הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איזה מינונים אתם ממליצים

אדיר512

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0

קבצים מצורפים

• 1FEA3994-72B8-4EFE-A57A-8B880C41817E.jpeg
    1FEA3994-72B8-4EFE-A57A-8B880C41817E.jpeg
    KB 884.2 · צפיות: 79
  • 1FEA3994-72B8-4EFE-A57A-8B880C41817E.jpeg
    1FEA3994-72B8-4EFE-A57A-8B880C41817E.jpeg
    KB 884.2 · צפיות: 59
אתה הולך לחגוג עם המחט כל יום חביבי..

טסט 200 (כל יום זריקה)
בולד , 1000 , 800 , 500 - עד סוף הסייקל
אנאבר תתחיל 30מג תראה שאתה לא עולה בנוזלים אחרי זה תעלה ל50מג 4 שבועות מספיק
מסט 200 יספיק..
קלן - המינון הכי קטן שאתה יכול..

טסט 200 (כל יום זריקה)
מסט 200 יספיק..
איך בכלל הגעת לזה?
מה הקשר טסט כל יום זריקה? זה יום כן יום לא(כל יום זריקה 200מג אתה רוצה להגיד לי 1.4 גרם טסט בשבוע?)
בולד לא מעניין
מה הקשר של אנאבר ונוזלים?
מסט 200 זה חסר פואנטה
קלן לא מעניין

• פותח/ת השרשור

טסט 200 (כל יום זריקה)
מסט 200 יספיק..
כול יום זריקה אתה מגזים יום כן יום לא אנאבר סטרואיד יבש אין לא קשר לנוזלים והאמת מסטרון בשביל לשחרר יותר טסת חופשי הוא מוריד shbg

כול יום זריקה אתה מגזים יום כן יום לא אנאבר סטרואיד יבש אין לא קשר לנוזלים והאמת מסטרון בשביל לשחרר יותר טסת חופשי הוא מוריד shbg
בשביל מה בולדנון? למה אתה צריך ככ הרבה סלט בסייקל גם קלן גם אנאבר גם בולד? בכול אופן שיהיה בהצלחה

כן כל יום זריקה פרופ מחצית חיים שלו זה 18 שעות בפועל אתה לא רוצה קפיצות וירידות שלו כי ה e2 שלך יחגוג חגיגה בסנוקר איתך..
לא מבין למה להשתמש ב מסטרון בשביל זה קח פרווירון שעושה את זה מצויין ונעשה במיוחד לזה..
אמרתי תבדוק את האנאבר שלך כי ברגע שתתחיל לעלות נוזלים מ 30מג תבין שזה לא בדיוק אנאבר..
אה.. ואנאבר מוריד את הshbg גם כן 10מג מתחת ללשון ותגיד ביי ביי לshbg שלך.. ושלא נדבר על זה ש shbg נמוך מדי זה לא טוב.
אחי תבנה את הסייקל כמו שצריך ותעשה אותו כמו שצריך חבל על הכסף והבריאות ..
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

איך בכלל הגעת לזה?
מה הקשר טסט כל יום זריקה? זה יום כן יום לא(כל יום זריקה 200מג אתה רוצה להגיד לי 1.4 גרם טסט בשבוע?)
בולד לא מעניין
מה הקשר של אנאבר ונוזלים?
מסט 200 זה חסר פואנטה
קלן לא מעניין
לא 200 מחלק ל 7..

• פותח/ת השרשור
בשביל מה בולדנון? למה אתה צריך ככ הרבה סלט בסייקל גם קלן גם אנאבר גם בולד? בכול אופן שיהיה בהצלחה
אנאבר יש לי 50 כדור התכוונתי לסיים אותם ולהתחיל קלן לגביי מסטרון סתם קניצי ויאל שיהיה לא ציפיתי מימנו ליותר מידיי פרווירון יש לי

Multiple-dose-pharmacokinetics-of-testosterone-propionate-after-injection-of-50-mg.png

זה הגרף של האסטר פרופ , לכן מקווה מאוד שתעשה כל יום מינון קטן - בגלל הכמות יכול גם עם מזרק אינסולין.
בולד אם אתה לא מושך אותו מעל 16 שבועות אז הוא לא רלוונטי..
תעשה קיק סטאר עם אנאבר ותשלב מאסט לקראת הסוף מקווה שהאנאבר שלך הוא באמת אנאבר ולא דיבול עם ויני.

• פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 86009

זה הגרף של האסטר פרופ , לכן מקווה מאוד שתעשה כל יום מינון קטן - בגלל הכמות יכול גם עם מזרק אינסולין.
בולד אם אתה לא מושך אותו מעל 16 שבועות אז הוא לא רלוונטי..
תעשה קיק סטאר עם אנאבר ותשלב מאסט לקראת הסוף מקווה שהאנאבר שלך הוא באמת אנאבר ולא דיבול עם ויני.
מזרק אינסולין למה פרופ לא חייב להזריק לשריר

לא חברה מה הקשר subq מחט אינסולין נכנס לשריר...
העור לא כזה עבה...

לא בתחת כן אבל בכתף רגל גב נכנס לשריר קל..

לא חברה מה הקשר subq מחט אינסולין נכנס לשריר...
העור לא כזה עבה...

לא בתחת כן אבל בכתף רגל גב נכנס לשריר קל..
מחט אינסולין נכנסת לשריר? פעם ראשונה שאני שומע מישהו אומר דבר כזה ..למרות שתלוי בבנאדם עובי עור וכו לא חושב שהיא מגיעה לשריר...אולי בגב אבל בכתף? לי למשל יש בשר בכתף מה שנקרא בחיים לא תעבור לי מחט כזו עד השריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית