זה מה שברשותי אורגינל כמובן 100%
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מה שברשותי אורגינל כמובן 100%
לא חבל על התדירות זריקות ? זה קצת מבאסאנטט נוזלים ולא באלי אחר כך שהם יורדים אני מרגיש קטנציק מעדיף שלא
בא לך להסביר לי איך טסט אנטט (אסתר ארוך יותר) גורם לצבירת נוזלים בעוד טסט פרופ' יגרום לפחות ?אנטט נוזלים ולא באלי אחר כך שהם יורדים אני מרגיש קטנציק מעדיף שלא
איך בכלל הגעת לזה?אתה הולך לחגוג עם המחט כל יום חביבי..
טסט 200 (כל יום זריקה)
בולד , 1000 , 800 , 500 - עד סוף הסייקל
אנאבר תתחיל 30מג תראה שאתה לא עולה בנוזלים אחרי זה תעלה ל50מג 4 שבועות מספיק
מסט 200 יספיק..
קלן - המינון הכי קטן שאתה יכול..
כול יום זריקה אתה מגזים יום כן יום לא אנאבר סטרואיד יבש אין לא קשר לנוזלים והאמת מסטרון בשביל לשחרר יותר טסת חופשי הוא מוריד shbgאתה הולך לחגוג עם המחט כל יום חביבי..
טסט 200 (כל יום זריקה)
בולד , 1000 , 800 , 500 - עד סוף הסייקל
אנאבר תתחיל 30מג תראה שאתה לא עולה בנוזלים אחרי זה תעלה ל50מג 4 שבועות מספיק
מסט 200 יספיק..
קלן - המינון הכי קטן שאתה יכול..
בשביל מה בולדנון? למה אתה צריך ככ הרבה סלט בסייקל גם קלן גם אנאבר גם בולד? בכול אופן שיהיה בהצלחהכול יום זריקה אתה מגזים יום כן יום לא אנאבר סטרואיד יבש אין לא קשר לנוזלים והאמת מסטרון בשביל לשחרר יותר טסת חופשי הוא מוריד shbg
כן כל יום זריקה פרופ מחצית חיים שלו זה 18 שעות בפועל אתה לא רוצה קפיצות וירידות שלו כי ה e2 שלך יחגוג חגיגה בסנוקר איתך..כול יום זריקה אתה מגזים יום כן יום לא אנאבר סטרואיד יבש אין לא קשר לנוזלים והאמת מסטרון בשביל לשחרר יותר טסת חופשי הוא מוריד shbg
לא 200 מחלק ל 7..איך בכלל הגעת לזה?
מה הקשר טסט כל יום זריקה? זה יום כן יום לא(כל יום זריקה 200מג אתה רוצה להגיד לי 1.4 גרם טסט בשבוע?)
בולד לא מעניין
מה הקשר של אנאבר ונוזלים?
מסט 200 זה חסר פואנטה
קלן לא מעניין
אנאבר יש לי 50 כדור התכוונתי לסיים אותם ולהתחיל קלן לגביי מסטרון סתם קניצי ויאל שיהיה לא ציפיתי מימנו ליותר מידיי פרווירון יש ליבשביל מה בולדנון? למה אתה צריך ככ הרבה סלט בסייקל גם קלן גם אנאבר גם בולד? בכול אופן שיהיה בהצלחה
מזרק אינסולין למה פרופ לא חייב להזריק לשרירצפה בקובץ המצורף 86009
זה הגרף של האסטר פרופ , לכן מקווה מאוד שתעשה כל יום מינון קטן - בגלל הכמות יכול גם עם מזרק אינסולין.
בולד אם אתה לא מושך אותו מעל 16 שבועות אז הוא לא רלוונטי..
תעשה קיק סטאר עם אנאבר ותשלב מאסט לקראת הסוף מקווה שהאנאבר שלך הוא באמת אנאבר ולא דיבול עם ויני.
נכנס נכנס.. כתף רגל גב קל..מזרק אינסולין למה פרופ לא חייב להזריק לשריר
מחט אינסולין נכנסת לשריר? פעם ראשונה שאני שומע מישהו אומר דבר כזה ..למרות שתלוי בבנאדם עובי עור וכו לא חושב שהיא מגיעה לשריר...אולי בגב אבל בכתף? לי למשל יש בשר בכתף מה שנקרא בחיים לא תעבור לי מחט כזו עד השרירלא חברה מה הקשר subq מחט אינסולין נכנס לשריר...
העור לא כזה עבה...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
לא בתחת כן אבל בכתף רגל גב נכנס לשריר קל..