סרטון סיכום תחרות USPA משיגן

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
קמתי ב3:00 בבוקר ויצאתי לכיוון קלמזו בתכנון שאגיע ב7:00 בבוקר, חצי שעה מוקדם. באמצע הנסיעה אני קולט שיש הפרש שעות בין שיקגו ומשיגן, ואגיע למשיגן אחרי 8:00 בבוקר.
ברוך השם הגעתי בזמן להישקל ולהירשם לתחרות.

בלי פיק ותכנון מתאים, עייף ומעט רעב, אחרי נסיעה ארוכה לקחתי הרבה קפאין והתכוננתי להתחרות.
התחלנו ב9:45 בבוקר בערך.

סקוואט 220 ק"ג ☑
סקוואט 235 ק"ג ☑
סקוואט 245 ק"ג ☑

בנץ' 170 ק"ג ☑
בנץ' 176 ק"ג ☑ שיא של כל הזמנים למדינת משיגן
בנץ' 180 ק"ג ❌ עלה יפה, אבל הישבן עלה טיפה

דדליפט 290 ק"ג ☑
דדליפט 310 ק"ג ☑
דדליפט 320 ק"ג ❌

טוטאל 731 ק"ג על משקל גוף 94 ק"ג, משקל גוף אחרי 3 ימים של אכילת שחיתות בחג ובשבת. ותוצאה הרבה יותר טובה משציפיתי בהתאם להכנה שהייתה לי.

מקום ראשון בקטגוריה, ותחרות מדהימה.

קישור לצפייה: https://youtu.be/X-212CTAL3U

כרגיל, כמו פעם, חזק חזק, ורק ממשיך להתחזק.
הצניעות שלך מוסיפה עוד יותר!
לפי דעתי, בבנץ', אם תדחוף את המוט מהחזה מיד אחרי שהוא נוגע בו, אתה תצליח להרים גם 190 ו200. (למרות שנראה שהמשקל קל לך בלי קשר).
אפשר לדעת למה אתה עושה בנץ' עם עצירה בתחרות? ואיפה הכיפה? 😃

• פותח/ת השרשור
כרגיל, כמו פעם, חזק חזק, ורק ממשיך להתחזק.
הצניעות שלך מוסיפה עוד יותר!
לפי דעתי, בבנץ', אם תדחוף את המוט מהחזה מיד אחרי שהוא נוגע בו, אתה תצליח להרים גם 190 ו200. (למרות שנראה שהמשקל קל לך בלי קשר).
אפשר לדעת למה אתה עושה בנץ' עם עצירה בתחרות? ואיפה הכיפה? 😃
תודה רבה.
בתחרות צריך לחכות לשלוש פקודות נפרדות מהשופט. הראשון הוא הפקודה להוריד את המוט לחזה, ועל החזה צריך להמתין לפקודה שאפשר להתחיל ללחוץ למעלה, ואחרי שמעלים את המוט צריך לחכות לפקודה שלישית להחזיר את המוט. זה הסיבה שהבנץ' כל כך קשה בתחרות.

הגעתי לבד לתחרות, בלי משפחה וחברים, כי אף אחד לא רצה לצאת איתי ב4 לפנות בוקר וליסוע 3 שעות. חששתי מאנטישמיות או סתם אנטי ישראלים, אבל בפועל כולם שם היו נחמדים, ולא הסתרתי שאני ישראלי. לא ידעתי למה לצפות, הייתי יכול לעלות עם כיפה, אבל סתם חששתי. ורוב המוחלט של המתחרים היו מצביעי טרמפ ותומכי ישראל ממה שהבנתי.

תודה רבה.
בתחרות צריך לחכות לשלוש פקודות נפרדות מהשופט. הראשון הוא הפקודה להוריד את המוט לחזה, ועל החזה צריך להמתין לפקודה שאפשר להתחיל ללחוץ למעלה, ואחרי שמעלים את המוט צריך לחכות לפקודה שלישית להחזיר את המוט. זה הסיבה שהבנץ' כל כך קשה בתחרות.

הגעתי לבד לתחרות, בלי משפחה וחברים, כי אף אחד לא רצה לצאת איתי ב4 לפנות בוקר וליסוע 3 שעות. חששתי מאנטישמיות או סתם אנטי ישראלים, אבל בפועל כולם שם היו נחמדים, ולא הסתרתי שאני ישראלי. לא ידעתי למה לצפות, הייתי יכול לעלות עם כיפה, אבל סתם חששתי. ורוב המוחלט של המתחרים היו מצביעי טרמפ ותומכי ישראל ממה שהבנתי.
אחי תראה איזה חזק אתה
לא יתעסקו איתך
ומבין אותך אחי
אני בחד"כ מוריד כיפה כי אני משתולל והכיפה נופלת לי כל רגע אם לא, וסיכה לא מתאימה לכיפה שאני חובש, אבל הציציות בולטות החוצה חזק
לגבי הפקודות, הבנתי 😃

• פותח/ת השרשור
מדהים אלחנן מדהים
האם התאמנת בבנץ,על עצירה למטה?
מותר לגעת בחזה?
איך היה נראה החימום שלך?בתחרות?
בעיקרון אני תמיד עוצר למטה בבנץ', ומותר וצריך שהמוט יגע בחזה.
בחימום עשיתי סט אחד מסור עם 20 ק"ג ל10 חזרות בכל יד.
60 ק"ג ל5 חזרות, 100 ק"ג ל5 חזרות, 140 ק"ג לחזרה, 157.5 ק"ג לחזרה. וממתין שיקראו לי לכניסה הראשונה של 170 ק"ג.
חימום מאוד קצר בעיקרון.

מדהים אלחנן! כל הכבוד

Josh Brolin Applause GIF by The Academy Awards

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית