הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימור תוצאות לאחר סייקל

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי,
אז ככה אני תמיד״נמשכתי״ לסייקלים האוראלים (סארמים) מהסיבות שבגדול זה פשוט הרבה יותר נוח. אבל מצד שני אני גם לא רץ וקופץ לכל סייקל כי יש לי ערך עליון לבריאות שלי, לכן אני פותח הרבה נושאים קורא ושואל.
אז אני לא שולל ״לדחוף מזרק לתחת״ אבל הנה המטרות שלשמם אני רוצה להתחיל סייקל אחרי 7 שנים לערך אימונים טבעי עם שימוש פעם אחת של סארמים ש99.99% היו קמח או משהו בסגנון כי לא הרגשתי כלום.

להלן המטרות לסייקל והחששות :

1.סייקל שכמובן יביא תוצאות אבל שיהיה כמה שיותר ״בריא״

2.אני לא יודע לאן יובילו אותי החיים ואם אמשיך על חומרים אבל המטרה שלי בסופו של דבר זה גם שאוכל לשמר את התוצאות שאני בונה לפחות את רובם גם כשאפסיק.

3.הפחד מזריקות בעיקר נובע מפחד מאבסס

4.בסופו של דבר אני לא מכוון להתחרות אני שוקל את העניין נטו מאהבה לתחום ומה שזה עושה לי וכמובן שהמטרה של הפיזיק שלי היא כנראה לא משהו טבעי שאני יוכל להגיע אליו ריאלית.

5.לא רוצה משהו שיכביד עליי עכשיו מה הכוונה, אני בסופו של דבר כמו שאמרתי לא מעוניין (לפחות כרגע) להתחרות אז אני רוצה משהו שלא ישלול ממני דברים בחיים, רוצה לחיות חייפ די נורמטיבים כמובן שדיאטה ואימונים הכל כבר קיים ונעשה וגם בסייקל אבל הכוונה היא לצאת עם חברים,חו״ל וגם אלכוהול לעיתים רחוקות.

אשמח לשמוע מה דעתכם, ברור לי שאין משהו שיתאים במאה אחוז עפ״י הנקודות שחשובות לי אבל בגדול אלו המטרות מאחורי הרצון להתחיל אבל גם הנקודות שאני לא רוצה שגם יפגוע לי כתוצאה מהשימוש, תודה רבה לעוזרים. 🫡

נערך לאחרונה:
1.סייקל שכמובן יביא תוצאות אבל שיהיה כמה שיותר ״בריא״
אין כזה דבר סייקל כמה שיותר בריא. יש סייקל שאתה עושה אותו כמה שיותר טוב וממזער את הסיכוי לנזקים כמה שיותר.
3.הפחד מזריקות בעיקר נובע מפחד מאבסס
אתה לא יכול לעשות סייקל ללא זריקות. לקחת סארמס בלבד זה לא סייקל ולא יעיל.
5.לא רוצה משהו שיכביד עליי עכשיו מה הכוונה, אני בסופו של דבר כמו שאמרתי לא מעוניין (לפחות כרגע) להתחרות אז אני רוצה משהו שלא ישלול ממני דברים בחיים, רוצה לחיות חייפ די נורמטיבים כמובן שדיאטה ואימונים הכל כבר קיים ונעשה וגם בסייקל אבל הכוונה היא לצאת עם חברים,חו״ל וגם אלכוהול לעיתים רחוקות.
אין בעיה עם זה, אפשר הכל לתכנן בהתאם בסייקל
אם אתה רוצה סייקל זה זריקות, אין דרך אחרת.
זה לא כזה נורא מניסיון. בעבר, היה לי פחד ממחטים ואחרי שעשיתי את הזריקה הראשונה הבנתי שזה לא נורא. מידי פעם יש זריקה רעה וקצת כואב אבל זה כלום..
אתה לא תגיע למטרה שלך כנראה אחרי סייקל אחד אז חשוב שתדע - ברגע שנגעת, נסעת. כלומר, זה מתחיל בסייקל אחד וזה ימשיך עוד רוב הסיכויים.
לא מעודד להשתמש בחומרים ויש להבין את ההשלכות שיכולות לקרות.

• פותח/ת השרשור
אין כזה דבר סייקל כמה שיותר בריא. יש סייקל שאתה עושה אותו כמה שיותר טוב וממזער את הסיכוי לנזקים כמה שיותר.

אתה לא יכול לעשות סייקל ללא זריקות. לקחת סארמס בלבד זה לא סייקל ולא יעיל.

אין בעיה עם זה, אפשר הכל לתכנן בהתאם בסייקל
אם אתה רוצה סייקל זה זריקות, אין דרך אחרת.
זה לא כזה נורא מניסיון. בעבר, היה לי פחד ממחטים ואחרי שעשיתי את הזריקה הראשונה הבנתי שזה לא נורא. מידי פעם יש זריקה רעה וקצת כואב אבל זה כלום..
אתה לא תגיע למטרה שלך כנראה אחרי סייקל אחד אז חשוב שתדע - ברגע שנגעת, נסעת. כלומר, זה מתחיל בסייקל אחד וזה ימשיך עוד רוב הסיכויים.
לא מעודד להשתמש בחומרים ויש להבין את ההשלכות שיכולות לקרות.
ברור לי שאין סייקל בריא בגלל זה כתבתי את זה במרחאות הכוונה לבידיוק מה שכתבת, סייקל בצורה הכי נכונה שתעשה כמה שפחות נזק .
לגבי עניין ההזרקה אני לגמרי לא מפחד מהמחט אני יותר מפחד מדברים כמו אבסס,פגיעה בכלי דם/שריר וכו…ואני מודע לזה שמסייקל אחד לא אגיע אבל אני מאוד רוצה משהו שבמידה ואחליט אני גם יוכל לשמר יש דרך להעריך דבר כזה? כי הרבה אמרו לי שסייקל של סארם לדוגמא הוא כמובן לא יניב תוצאות קרובות לסייקל כמו טסט אבל כן יניב תוצאות שניתן לשמר אותם גם כשיורדים…

פגיעה בכלי דם/שריר וכו
אתה מכניס את המחט לשריר ככה או ככה אז הכל טוב
גם אם יהיה פגיעה בכלי דם הכל בסדר...
פגעתי בכלי דם בכתף אבל בכל זאת הזרקתי ואני עדיין חי
ואחליט אני גם יוכל לשמר יש דרך להעריך דבר כזה?
תוכל לשמר אבל זה גם מאוד תלוי בPCT, אימונים ובתזונה. כמובן שלא תוכל לשמר הכל אבל עדיין משהו
כן יניב תוצאות שניתן לשמר אותם גם כשיורדים…
לא.
סארם לא יביא לך כלום ומי שאמר לך שכן מדבר שטויות. בזבוז כסף לקבל רק סארמס ללא בסיס.

סארמס נקי זה מטומטם. לא רק שזה לא פחות בריא מזריקות, אלא זה גם לא יעיל.
אתה תשבית את הציר, ולא תגיע רחוק. רוצה לגדול? תזריק טסט.
זריקה עדיפה על אוראלי.
אוראלים יכולים לגמור לך על הכבד, תקרא את הלוג שלי ותראה שכמעט איבדתי אותו חלילה.
אתה לא חייב להזריק לישבן אם אתה לא רוצה... אני לדוגמה מזריק לירך, ממש נוח.
רוצה לגדול? תעשה סייקל שמנים. לך על טסט 250-300 נקי ew, ארימידיקס במידה ויש תופעות לוואי אסטרוגניות כמו עקצוצים בפטמה, pct בסיום הסייקל. אני באופן אישי מוסיף פרגניל גם במהלך הסייקל.
לגבי פגיעה בכלי דם, לכן כאשר המחט בתוך העור אתה שואב את המחט לאחור ורואה שאין דם. אם יש דם במזרק, פגעת בכלי דם, ואסור להזריק לשם. תוציא את המחט ותכניס למקום אחר. תשאב שוב, אין דם? יופי, תזריק.
אני כרגע בpct, עשיתי סייקל של שמנים+ אוראלים, בינתיים שומר על המסה והכוח באופן די טוב... 95% נשמר ואני תכף מסיים pct (pct זה השלב הכי רגיש לאיבוד הרווחים מהסייקל).
סארמס לבד מיותר, גדול הנזק מהתועלת.

סארמס נקי זה מטומטם. לא רק שזה לא פחות בריא מזריקות, אלא זה גם לא יעיל.
אתה תשבית את הציר, ולא תגיע רחוק. רוצה לגדול? תזריק טסט.
זריקה עדיפה על אוראלי.
אוראלים יכולים לגמור לך על הכבד, תקרא את הלוג שלי ותראה שכמעט איבדתי אותו חלילה.
אתה לא חייב להזריק לישבן אם אתה לא רוצה... אני לדוגמה מזריק לירך, ממש נוח.
רוצה לגדול? תעשה סייקל שמנים. לך על טסט 250-300 נקי ew, ארימידיקס במידה ויש תופעות לוואי אסטרוגניות כמו עקצוצים בפטמה, pct בסיום הסייקל. אני באופן אישי מוסיף פרגניל גם במהלך הסייקל.
לגבי פגיעה בכלי דם, לכן כאשר המחט בתוך העור אתה שואב את המחט לאחור ורואה שאין דם. אם יש דם במזרק, פגעת בכלי דם, ואסור להזריק לשם. תוציא את המחט ותכניס למקום אחר. תשאב שוב, אין דם? יופי, תזריק.
אני כרגע בpct, עשיתי סייקל של שמנים+ אוראלים, בינתיים שומר על המסה והכוח באופן די טוב... 95% נשמר ואני תכף מסיים pct (pct זה השלב הכי רגיש לאיבוד הרווחים מהסייקל).
סארמס לבד מיותר, גדול הנזק מהתועלת.
אני על סארמים נקי ואתה מדבר שטויות יש תוצאות יפות צריך לדעת מה לקחת ואיך והכול טוב

@Future Trunks
זה נראה לי אמור להוריד לך מהרצון לסטרואידים לא?
אתה רוצה לשתף את התוצאות שלך (כוח, מראה) אולי אתה רק חושב שמיצית את היכולות הטבעיות שלך...

@Future Trunks
זה נראה לי אמור להוריד לך מהרצון לסטרואידים לא?
וואלה אחי כבר כמה חודשים טובים אני בסייקל, וכל עוד אני לא מגזים עם החומרים והמינונים הכל טוב. בדיקות דם, אימונים קשים, תזונה מוקפדת, סדר יום, הופך את השימוש לקל יותר ואפקטיבי יותר.
עריכה: שמתי לב שתייגת אותו ולא אותי רק עכשיו. סליחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית