נק' מוניטין:
1
- 70
- 1
היי, אני בשבוע שני של סייקל טסטוסטרון אנטט 500 מג. אני מרגיש מעט רגישות בפטמות במגע וכשאני הולך עם חולצה אני מרגיש את העיקצוצים המדוברים. ממליצים ליטול ארימידקס?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי קשר לנושא שפתחת כי אין לי ידע ברמה של להמליץ לך מה תעשות במקרה אבל בתור אחר שחוקר ושוקל להתחיל סייקל דומה לשלך אני אשמח לשמוע מה חווית עד עכשיו לטוב ולרע 🙌🏽היי, אני בשבוע שני של סייקל טסטוסטרון אנטט 500 מג. אני מרגיש מעט רגישות בפטמות במגע וכשאני הולך עם חולצה אני מרגיש את העיקצוצים המדוברים. ממליצים ליטול ארימידקס?
פרולקטין? אין סיבה. טסט לא מעלה פרולקטין.תעשה בדיקות דם
פרולקטין ו e2
לפי זה יהיה אפשר לדעת איזה מינון אתה צריך ואם אתה צריך משהו חוץ מ ארימידקס
בדיקת דם של אסטרוגן ואז מינון של AI.היי, אני בשבוע שני של סייקל טסטוסטרון אנטט 500 מג. אני מרגיש מעט רגישות בפטמות במגע וכשאני הולך עם חולצה אני מרגיש את העיקצוצים המדוברים. ממליצים ליטול ארימידקס?
מצטער אחי פה אתה טועה הוא חייב לעשות בדיקות דם לפרולקטין הוא יכול לעלות מהרבה סיבות וגם מסיבות טבעיות פרולקטין גבוה ו אסטרוגן גבוה זה מתכון לבעיות..פרולקטין? אין סיבה. טסט לא מעלה פרולקטין.
נור 19 ( ננדרולון וטרן) מעלה פרולקטין.
בדיקת דם של אסטרוגן ואז להתאים מינון של AI.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
בדיקת דם של אסטרוגן ואז מינון של AI.
בדרך כל במינון של 500 טסט בשבוע, זה חצי כדור פעמיים בשבוע של ארימידקס.
אפשר ורצוי לבדוק פרולקטין בהיבט של לבדוק בעיה טבעית בגוף.מצטער אחי פה אתה טועה הוא חייב לעשות בדיקות דם לפרולקטין הוא יכול לעלות מהרבה סיבות וגם מסיבות טבעיות פרולקטין גבוה ו אסטרוגן גבוה זה מתכון לבעיות..
אין קשר לנור 19
זה לא בדיוק היה הנושא פה אבל בכלל זאת..אפשר ורצוי לבדוק פרולקטין בהיבט של לבדוק בעיה טבעית בגוף.
אבל מבחינת חומרים, טסט לא מעלה פרולקטין.