הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיטות פשוטות לשתייה מים - הצעות?

ג'ינג'י צהוב

משתמש קבוע
1,459
263
נק' מוניטין:
376
1,459
263
הייתי שמח לשמוע שיטות על הגברת צריכת מים ביום נתון. מה המטרה שלכם בליטר ליום, ואיך אתם מממשים אותה?

אני מתקשה לעמוד במטרת 12-15 כוסות מים ביום שהצבתי לעצמי.

אני שותה כל יום שתי כוסות עם הקימה, כוס עם קריאטין, שלוש כוסות עם BCAA, כוס בארוחת צהריים וכוס בארוחת הערב --> אלו הכוסות הקבועות.

הדבר היחיד שעוזר לי הוא להציב בקבוק של 2 ל' מול העיניים ולהכריח את עצמי לסיים אותו עד סוף היום - אחרת אני לא רואה את עצמי שותה מעבר ל 2/3 כוסות מים.
לעתים מוסיף גם נגיעה של פטל כדי להמתיק

• פותח/ת השרשור
להסתובב עם בקבוק כל זמן שאני יכול, למלא אותו ישר כשנגמר, ולשתות ממנו כל פעם שנזכר בקיומו
כמה מים אתה מכוון ביום?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הדבר היחיד שעוזר לי הוא להציב בקבוק של 2 ל' מול העיניים ולהכריח את עצמי לסיים אותו עד סוף היום - אחרת אני לא רואה את עצמי שותה מעבר ל 2/3 כוסות מים.
לעתים מוסיף גם נגיעה של פטל כדי להמתיק
המטרה שלך שני ליטר ביום?

אני שותה לפחות 3 בקבוקים של סודה סטרים, שכל אחד הוא קצת פחות מליטר.
גם אם אין לי סודה אני מאוד אוהב לשתות מים אז אף פעם לא הייתה לי בעיה.
אם קשה לך אז אולי איזה תרכיז יכול לעזור לך להקפיד על זה.
ואם כל זה לא עוזר, פשוט תעשה chug ודמיין שזה בירה ואתה במסיבה.

כמה מים אתה מכוון ביום?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

המטרה שלך שני ליטר ביום?

בימים שאני לא מתאמן כן, אני חושב שזה מספיק, כל עוד צבע השתן שקוף כמובן..
בימים שאני מתאמן, בקלות עוד ליטר-ליטר וחצי מים בלי להרגיש תוך כדי האימון..

תסתובב עם בקבוק. לי יש הרגל לקחת את הבקבוק איתי לכל מקום, לפעמים הרגל מגונה כי היו כבר פעמים שקלטתי שאני יוצא מהרכב למסעדה והבקבוק אצלי ביד באופן אוטומטי, אבל אני מעדיף הרגל מגונה מאשר בכלל לא.

לוקחת איתי מים לכל מקום, סוחבת בקבוק של ליטר וחצי וממלא אותו או קונה חדש אם אין לי איפה….רוב הפורום יודע שיש לי בעיה עם מים - שותה יותר מידי, הכל עיניין של הרגל. יש גם אפליקציות מגניבות שמתזכרות אותך ואפילו בקבוקים מיוחדים אם בא לך להשקיע אם אתה חושב שזה יכול לתת בוסט.
(שמעתי שיש כאלו שמוסיפים ממתיקים/טיפות מים/תיונים/פירות יער וזה נותן טעם ויותר קל לשתות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית