הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפה לקופת חולים טובה לבדיקות דם

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
שלום, אני בקופת חולים מכבי ואני רוצה להחליף לקופת חולים שתאפשר לי לעשות בדיקות דם בלי להקשות עלי כל כך. בקופה שלי מותר לבדוק כולסטרול עד פעם בשלוש שנים אם אני זוכר נכון. מקשים מאוד לבצע בדיקות דם הורמונליות מלאות ועוד בדיקות כלליות חשובות. איזה קופת חולים ממליצים?

אני במאוחדת, מעולם לא היה לי בעיה לבצע בדיקות דם שרציתי, גם כולסטרול 4 פעמים בשנה.
מה שכן, זה תלוי ברופא. יש רופאים שלא יאשרו בדיקות מסוימות בלי סיבה שמוצדקת בעיניהם. ויש בדיקות יקרות יותר מאחרות שרופאים מסוימים יחששו לאשר.

הייתי במכבי ועברתי למאוחדת בגלל זה. האצבע שלהם קלה יותר על ההדק. במכבי יש להם חסימה במערכת עצמה, או משהו כזה.

אני בכללית ומקבל כל חצי שנה בערך SMS בקשה לבצע בדיקות תקופתיות.
תמיד בקשתי GGT וA1C וקבלתי בלי בעיות.

לא יצא לי לבקש מלבד טסט, אבל התחלתי לבקש רק אחרי גיל 30. לפני לא נראלי שנותנים אם אתה לא מקבל תרופות כרוניות.

*הרופא שלי הוא מנהל המרפאה, אז אולי זה היתרון.

הדבר היחיד שקבלתי סירוב זה לבצע בדיקות מיוחדת לכולסטרול גבוה מאוד כי צרכתי הרבה שומן רווי באותה תקופה(קטוגני לשעבר).

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני מתלבט בין כללית למאוחדת? עוד מישהו שיכול לתת עצה? מותר פשוט לעבור רק פעם אחת בתקופה הקרובה, צריך קופת חולים שיש לה כמה שפחות חסמים לשחרר בדיקות דם מקיפות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית