הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PCT לאחר שימוש של שנה וחצי בטסטוסטרון אנטט

איציק פרנג׳י

משתמש מתחיל
12
1
נק' מוניטין:
1
12
1
גבר בן 25
שימוש של שנה וחצי בטסט אנטט
רוצה לחזור לייצר טסט באופן טבעי
צירפתי בדיקות דם של במהלך הסייקל
ויש גם בדיקות דם של 10 ימים לאחר הזריקה האחרונה .
הייתי מזריק 500 בשבוע מפוצל לשתי זריקות שני ורביעי.
היה בסייקל 10 שבועות גם מסטרון אנטט מינון של 400 בשבוע מפוצל לשתי זריקות .
והיה 10 שבועות לפני המסטרון סייקל טרן אייס של 200 בשבוע מפוצל לשתי זריקות.
יש לי טמוקסיפן בבית הבנתי שכלומיד וHCG הם משביתים את הבלוטה כי הם מחכים LH אבל צריך גם שהPituitary תתאושש .
חשבתי על דקהפפטיל 0.1 מג .
דעתכם? איפה שכתוב טסט 33 זה אחרי הסייקל.
איפה שכתוב טסט 52 זה במהלך הסייקל מן הסתם.
אגב ומתי להתחיל טמוקסיפן צריך לחכות שהטסט יגיע ל0 בדם ?

קבצים מצורפים

• A4D3A14F-03EC-4F84-8B17-EDAEE612D45F.png
    A4D3A14F-03EC-4F84-8B17-EDAEE612D45F.png
    KB 95.1 · צפיות: 122
  • BA5E3082-4FBC-45C2-A4B3-6EFF4A908654.png
    BA5E3082-4FBC-45C2-A4B3-6EFF4A908654.png
    KB 101 · צפיות: 94
  • 0054CEA1-6DFB-4D40-9579-CAF40177B8C0.png
    0054CEA1-6DFB-4D40-9579-CAF40177B8C0.png
    KB 99.4 · צפיות: 90
  • 509774E2-597C-4904-A873-9ACB0ECDE7A0.png
    509774E2-597C-4904-A873-9ACB0ECDE7A0.png
    KB 57.4 · צפיות: 83
סתם שאללה כללית, למה עשית 20 שבועות ברצף?
גם טרן אייס 200 בשבוע מפוצל לשתי זריקות? אתה יודע שזה אסטר קצר ואתה צריך להזריק יום כן יום לא או אפילו יש כאלה שאומרים כל יום עדיף שיהיו רמות יציבות יותר בדם.
"להתחיל... צריך לחכות שהטסט יהיה 0"? 😂
תעשה פיסיטי רגיל כמו שכתוב בפורום או בפורטל קילוגרם לפי דעתי, אפשר רק טמוקסי ואין צורך לכלומיד. אם לא עשית פרגניל לאורך כל הזמן הזה, אז לדעתי עדיף לעשות בלאסט של פרגניל לפני שאתה מתחיל פיסיטי. לגבי מינונים אני לא יודע, צריך לחכות שאחרים שמבינים יותר ימליצו.

• פותח/ת השרשור
סתם שאללה כללית, למה עשית 20 שבועות ברצף?
גם טרן אייס 200 בשבוע מפוצל לשתי זריקות? אתה יודע שזה אסטר קצר ואתה צריך להזריק יום כן יום לא או אפילו יש כאלה שאומרים כל יום עדיף שיהיו רמות יציבות יותר בדם.
"להתחיל... צריך לחכות שהטסט יהיה 0"? 😂
תעשה פיסיטי רגיל כמו שכתוב בפורום או בפורטל קילוגרם לפי דעתי, אפשר רק טמוקסי ואין צורך לכלומיד. אם לא עשית פרגניל לאורך כל הזמן הזה, אז לדעתי עדיף לעשות בלאסט של פרגניל לפני שאתה מתחיל פיסיטי. לגבי מינונים אני לא יודע, צריך לחכות שאחרים שמבינים יותר ימליצו.

אני יודע שזה אסטר קצר וצריך להזריק EOD .
החומר הגיע באמפולות 🤷‍♀️ ולא היה לי תקציב לעלות ל600 בשבוע. כל אחד והשיקולים הכלכלים שלו, בנוסף אני מסרב להזריק באתר שהוא אינו הישבן בגלל הPIP אז אין באמת מקום לEOD בגלל זה השתמשתי רק באסטרים ארוכים חוץ מטרן כי לא הייתה לי ברירה. כל כך לא התגעגעתי לעברייני מקלדת כאן.
ויש הרבה סטירות בפורום לגבי הפיסיטי בנעוץ , יש אומרים שכלומיד מיותר. יש אומרים שHCG מחכה LH והוא משבית את הPituitary כי בכל זאת זה אקסוגני.
יש בדיקות דם בנעוץ כתוב שבועיים אחרי זריקה אחרונה . זה מאוד קולקטיבי ומתעלם מכל כך הרבה פרמטרים כמו מה היחס של הE2 בגוף כדי למנוע גינו ואז צריך להשתמש בSERM, כל מקרה לגופו !

נערך לאחרונה:
החומר הגיע באמפולות 🤷‍♀️ ולא היה לי תקציב לעלות ל600 בשבוע. כל אחד והשיקולים הכלכלים שלו, בנוסף אני מסרב להזריק באתר שהוא אינו הישבן בגלל הPIP אז אין באמת מקום לEOD בגלל זה השתמשתי רק באסטרים ארוכים חוץ מטרן כי לא הייתה לי ברירה. כל כך לא התגעגעתי לעברייני מקלדת כאן.
ויש הרבה סטירות בפורום לגבי הפיסיטי בנעוץ , יש אומרים שכלומיד מיותר. יש אומרים שHCG מחכה LH והוא משבית את הPituitary כי בכל זאת זה אקסוגני.
יש בדיקות דם בנעוץ כתוב שבועיים אחרי זריקה אחרונה . זה מאוד קולקטיבי ומתעלם מכל כך הרבה פרמטרים כמו מה היחס של הE2 בגוף כדי למנוע גינו ואז צריך להשתמש בSERM, כל מקרה לגופו !
אין קשר עבריין מקלדת, לא יודע למה אתה כזה פגיע.
מנסה להבין את ההיגיון שלך לבזבז חומר כמו טרן ככה. אין סיבה לעלות ל600 בשבוע, 200 בשבוע eod זה פשוט מאוד. אם אין לך מספיק אתרים להזריק בהם אז למה לעשות מה שעשית? אין היגיון בזה.
אין סתירות בפורום חוץ מכמה אנשים שטוענים שבסדר לקחת כלומיד ואנשים כמוני שאומרים שאין סיבה לקחת כלומיד, לקחת רק טמוקסי כרגיל והכל בסדר. אין בעיה גם לקחת hcg אבל לא הפיסיטי עצמו, זה לעשות בלאסט של פרגניל לפני שאתה מתחיל את הפיסיטי. אתה לא מבין מה אני כותב.אתה לא חייב כן? תעשה מה שבא לך
ואתה מסרב להזריק בכל אתר אחר בגלל pip? אז תלמד להזריק כמו שצריך, לא מבין מה הבעיה. אני כרגע עושה eod, עושה כתפיים, ventro glute + dorso glute והכל בסדר.

• פותח/ת השרשור
אין קשר עבריין מקלדת, לא יודע למה אתה כזה פגיע.
מנסה להבין את ההיגיון שלך לבזבז חומר כמו טרן ככה. אין סיבה לעלות ל600 בשבוע, 200 בשבוע eod זה פשוט מאוד. אם אין לך מספיק אתרים להזריק בהם אז למה לעשות מה שעשית? אין היגיון בזה.
אין סתירות בפורום חוץ מכמה אנשים שטוענים שבסדר לקחת כלומיד ואנשים כמוני שאומרים שאין סיבה לקחת כלומיד, לקחת רק טמוקסי כרגיל והכל בסדר. אין בעיה גם לקחת hcg אבל לא הפיסיטי עצמו, זה לעשות בלאסט של פרגניל לפני שאתה מתחיל את הפיסיטי. אתה לא מבין מה אני כותב.אתה לא חייב כן? תעשה מה שבא לך
ואתה מסרב להזריק בכל אתר אחר בגלל pip? אז תלמד להזריק כמו שצריך, לא מבין מה הבעיה. אני כרגע עושה eod, עושה כתפיים, ventro glute + dorso glute והכל בסדר.
אוקי עכשיו הכל ברור ! תודה רבה על התשובה .
אני יכול להזריק בכתפיים ובארבע ראשי אבל מניסיון זה כואב ומתנפח. וזה לא קשור לטכניקה החומר כואב כל החומרים מאותה חברה deus medical וגם כל גוף
מגיב באופן שונה. זה ש.. לך עבד משהו לא אומר שהוא יעבוד על מישהו אחר. וכן לאנשים כמוך התכוונתי שאין סיבה לקחת כלומיד ואני מסכים. וגם לעשות בלאסט פרגניל בוא תספר לי משהו שאני לא יודע 🤷🏻‍♂️. כמו למשל איך הדקהפפטיל 0.1 מג ?

אוקי עכשיו הכל ברור ! תודה רבה על התשובה .
אני יכול להזריק בכתפיים ובארבע ראשי אבל מניסיון זה כואב ומתנפח. וזה לא קשור לטכניקה החומר כואב כל החומרים מאותה חברה deus medical וגם כל גוף
מגיב באופן שונה. זה ש.. לך עבד משהו לא אומר שהוא יעבוד על מישהו אחר. וכן לאנשים כמוך התכוונתי שאין סיבה לקחת כלומיד ואני מסכים. וגם לעשות בלאסט פרגניל בוא תספר לי משהו שאני לא יודע 🤷🏻‍♂️. כמו למשל איך הדקהפפטיל 0.1 מג ?
לא עניתי, משמע שאני לא יודע.
אם החומר כואב, למה אתה לא מחליף חומר? אין כ"כ קשר לאיך הגוף של כל אחד מגיב.חומר אחד ספציפי שלקחתי שהיה בלנד, היה נוראי לי ועוד כמה אנשים(לי אישית שרף בזמן שהכנסתי את החומר וגם היה נפוח+אדום כמות זמן ארוכה)

חכה 10 יום מרגע הזריקה האחרונה וצא לpct
תזמין דרך דאוס enclomiphene ותריץ אותו כל יום למשך חודש
תקנה בארץ כאבר רפואי שלנו ותריץ אותו במינון של 0.25 כל 4 יום סה"כ 1מג
יכול להוסיף טמוקסיפן לפי פרוטוקול רגיל למשך 3 שבועות

האסטרודיול והפרולקטין שלך גבוהים זה לא טוב.
תחזור על בדיקות דם בסוף הpct תודע ש lh ו fsh חזרו לתפקוד מלא זה הכל

• פותח/ת השרשור
חכה 10 יום מרגע הזריקה האחרונה וצא לpct
תזמין דרך דאוס enclomiphene ותריץ אותו כל יום למשך חודש
תקנה בארץ כאבר רפואי שלנו ותריץ אותו במינון של 0.25 כל 4 יום סה"כ 1מג
יכול להוסיף טמוקסיפן לפי פרוטוקול רגיל למשך 3 שבועות

האסטרודיול והפרולקטין שלך גבוהים זה לא טוב.
תחזור על בדיקות דם בסוף הpct תודע ש lh ו fsh חזרו לתפקוד מלא זה הכל
אתה מתכוון דוסטינקס ? למה ?
טמוקסיפן זה 4 שבועות 20/20/40/40
כן הם היו גבוהים גם בסייקל.

אתה מתכוון דוסטינקס ? למה ?
טמוקסיפן זה 4 שבועות 20/20/40/40
כן הם היו גבוהים גם בסייקל.
בדיוק רק רפואי אבל הפרולקטין שלך גבוה וזה לא טוב מתי פרולקטין גבוה ואסטרודיול גם כן זה מתכון לגינו יחד אם זה חשק מיני חלש אחרי גמירה לא יהיה מס 2 וכולי.. המדדים צריכים להיות תקינים תמיד גם במהלך הסייקל.
תזמין enclomiphene מדאוס יעזור לך להתאושש הרבה יותר מהר מאשר אם קלומיד.
Hcg בכללי מומלץ להוסיף לקראת הסוף של הסייקל לפני שאתה יוצא לpct זה לידע כללי

לי באופן אישי כלומיד עזר מאוד לאושש את הציר ההורמונלי. כשצרכתי רק טמוקסיפן זה לא שינה שום דבר במערכת ההורמונלית, כך לפי בדיקות הדם. תיקח כלומיד. זה יחזיר לך את ייצור הזרע הטבעי.
תקנה רפואי. יום כן יום לא או כל יום

לי באופן אישי כלומיד עזר מאוד לאושש את הציר ההורמונלי. כשצרכתי רק טמוקסיפן זה לא שינה שום דבר במערכת ההורמונלית, כך לפי בדיקות הדם. תיקח כלומיד. זה יחזיר לך את ייצור הזרע הטבעי.
תקנה רפואי. יום כן יום לא או כל יום
עם כל הכבוד אתה האחרון שיכול לתת עצות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית