הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דפיקות לב סייקל טסטוסטרון

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
היי אני נוטל טסטוסטרון אננטט 500 מג בשבוע ומריגש דפיקות לב יחסית מהירות וחזקות. מה ניתן לעשות בעניין? והאם זה צפוי לקרות?

לחץ דם- תזונה לא נכונה ומינון גבוה..
אתה תשרוד.. תקפיד על שתיית מים ותוריד מלחים
תוסיף אירובי כל יום
בנוסף יכול להיות בגלל אסטרוגן גבוה בלי בדיקות דם אין לדעת.. בכל זאת תשרוד..

לחץ דם- תזונה לא נכונה ומינון גבוה..
אתה תשרוד.. תקפיד על שתיית מים ותוריד מלחים
תוסיף אירובי כל יום
בנוסף יכול להיות בגלל אסטרוגן גבוה בלי בדיקות דם אין לדעת.. בכל זאת תשרוד..
דופק גבוה לא מעיד בהכרח על לחץ דם.

יותר פשוט להגיד לו ללכת לבדוק לחץ דם לפני שאתה זורק לן עצות.

לגבי כותב הפוסט, כמה זמן אתה בסייקל ? האם אתה מרגיש את הדפיקות הלב האלה כל הזמן או אחרי הזריקה או כמה שעות אחרי הזריקה ?

לגבי כותב הפוסט, כמה זמן אתה בסייקל ? האם אתה מרגיש את הדפיקות הלב האלה כל הזמן או אחרי הזריקה או כמה שעות אחרי הזריקה ?
דוקטור סטארק יודע הכל תמיד...

היי אני נוטל טסטוסטרון אננטט 500 מג בשבוע ומריגש דפיקות לב יחסית מהירות וחזקות. מה ניתן לעשות בעניין? והאם זה צפוי לקרות?
בגדול זה לא אמור להיות... טסט זה הורמון שקיים אצלנו באופן טבעי בגוף והוא אינו רעיל.
אולי אתה קצת בחרדה עקב הסייקל ולמדוד לחץ דם ולבצע בדיקת דם על מנת לבדוק מה מצב E2 , זה תמיד טוב.

בגדול זה לא אמור להיות... טסט זה הורמון שקיים אצלנו באופן טבעי בגוף והוא אינו רעיל.
אולי אתה קצת בחרדה עקב הסייקל ולמדוד לחץ דם ולבצע בדיקת דם על מנת לבדוק מה מצב E2 , זה תמיד טוב.
שוב, זה לא בהכרח לחץ דם. ובלי קשר לדפיקות לב, כדאי שיבדוק באופן קבוע.

טסטוסטרון חיצוני מוזרק עם חומרים נלווים ולא רק טסט'. לחומרים הנלווים הוא יכול להיות אלרגי או שהגוף שלו יכול להגיב פחות טוב מה שיכול להוביל לתסמינים דומים לאלו.

• פותח/ת השרשור

עכשיו אני לא מרגיש . זה קרה אתמול אחרי שאכלתי שתי טורטיות עם שתי קופסאות טונה והרגשתי מפוצץ. לא יודע מה גרם לזה. עכשיו זה רגוע הרבה יותר טפו טפו.

עכשיו אני לא מרגיש . זה קרה אתמול אחרי שאכלתי שתי טורטיות עם שתי קופסאות טונה והרגשתי מפוצץ. לא יודע מה גרם לזה. עכשיו זה רגוע הרבה יותר טפו טפו.
אוקיי... עכשיו זה מסביר. תשתדל לשמור על צריכה תקינה של נתרן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית