נק' מוניטין:
1
- 70
- 1
היי אני נוטל טסטוסטרון אננטט 500 מג בשבוע ומריגש דפיקות לב יחסית מהירות וחזקות. מה ניתן לעשות בעניין? והאם זה צפוי לקרות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דופק גבוה לא מעיד בהכרח על לחץ דם.לחץ דם- תזונה לא נכונה ומינון גבוה..
אתה תשרוד.. תקפיד על שתיית מים ותוריד מלחים
תוסיף אירובי כל יום
בנוסף יכול להיות בגלל אסטרוגן גבוה בלי בדיקות דם אין לדעת.. בכל זאת תשרוד..
דוקטור סטארק יודע הכל תמיד...דופק גבוה לא מעיד בהכרח על לחץ דם.
יותר פשוט להגיד לו ללכת לבדוק לחץ דם לפני שאתה זורק לן עצות.
לגבי כותב הפוסט, כמה זמן אתה בסייקל ? האם אתה מרגיש את הדפיקות הלב האלה כל הזמן או אחרי הזריקה או כמה שעות אחרי הזריקה ?
בגדול זה לא אמור להיות... טסט זה הורמון שקיים אצלנו באופן טבעי בגוף והוא אינו רעיל.היי אני נוטל טסטוסטרון אננטט 500 מג בשבוע ומריגש דפיקות לב יחסית מהירות וחזקות. מה ניתן לעשות בעניין? והאם זה צפוי לקרות?
שוב, זה לא בהכרח לחץ דם. ובלי קשר לדפיקות לב, כדאי שיבדוק באופן קבוע.בגדול זה לא אמור להיות... טסט זה הורמון שקיים אצלנו באופן טבעי בגוף והוא אינו רעיל.
אולי אתה קצת בחרדה עקב הסייקל ולמדוד לחץ דם ולבצע בדיקת דם על מנת לבדוק מה מצב E2 , זה תמיד טוב.
עכשיו אני לא מרגיש . זה קרה אתמול אחרי שאכלתי שתי טורטיות עם שתי קופסאות טונה והרגשתי מפוצץ. לא יודע מה גרם לזה. עכשיו זה רגוע הרבה יותר טפו טפו.דופק גבוה לא מעיד בהכרח על לחץ דם.
יותר פשוט להגיד לו ללכת לבדוק לחץ דם לפני שאתה זורק לן עצות.
לגבי כותב הפוסט, כמה זמן אתה בסייקל ? האם אתה מרגיש את הדפיקות הלב האלה כל הזמן או אחרי הזריקה או כמה שעות אחרי הזריקה ?
אוקיי... עכשיו זה מסביר. תשתדל לשמור על צריכה תקינה של נתרן.עכשיו אני לא מרגיש . זה קרה אתמול אחרי שאכלתי שתי טורטיות עם שתי קופסאות טונה והרגשתי מפוצץ. לא יודע מה גרם לזה. עכשיו זה רגוע הרבה יותר טפו טפו.