הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אסטרוגן משתולל , ארימדקס ולטרזול לא מתאימים לי!

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
עשיתי לא מעט סייקלים ובשנתיים האחרונות חי על טסט אנתת קבוע בדרך כלל 500מג שבועי מפוצל כמובן , עובר לבלאסט אנד קרוז וחוזר לפי תקופה.
בערך מאז שאני זוכר את עצמי בסייקל תמיד האסטרוגן /אסטרדיול עלה לשמיים ולכן כמובן השתמשתי ומשתמש בארימדקס/לטרוזול הבעיה היא שהכדורים האלה פשוט שוברים אותי ליומיים שלושה , מרגיש ממש כמו גופה, גם אם אני לוקח חצי כדור ואפילו רבע כדור!
אני מניח שאני פשוט חלק מהאחוז הקטן שרגיש לתרופות האלו .

אני די חסר אונים כי אני חייב להוריד את האסטרוגן אבל מצד שני זה גומר אותי

עזרה? הצעות ? מישהו?
😃 תודה

• פותח/ת השרשור
אני הייתי משתמש בארומסין ומרגיש איתו מצויין... ניסית?
אין לי כרגע אבל ניסיתי פעם אחת מחבר ואני זוכר את אותם תופעות בערך …
הדבר היחידי שאני יכול לחיות איתו זה טמוקסיפן אבל זה לא ממש פותר הבעיה מה גם שהורס תוצאות בצריכה קבועה

בעבר הייתי משתמש בארימדקס יכול להעיד שהוא באמת לא משהו.. ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לעבור לארומסין כמו שאמר פה הבחור מעלי ולפי דעתי האישית לא כדי לגעת בטמוקסי אלה רק בpct

לטרזול חזק מאוד אחרי השימוש בו הוא גם לא נותן לאסטרוגן להתיישב בחזרה על הרצפטורים משלבים אותי מתי יש מספר חומרים שגורמים לארמתזציה גבוה כמו ment dbol וכולי..

אני במצב שלך ימליץ רק ארימידקס נכון תתחיל מחצי כדור ביום של הזריקה ותעשה בדיקות דם ככה תדע איפה אתה עומד.

יש דרך נוספת שעד מינון של 250מג בשבוע יכולה לעזור אבל במצב שלך זה לא רלוונטי.

רק עם בדיקות דם אתה יכול למצאו מינון נכון.

ארומסין לא ממליץ לך כי הוא סוגר את האנזים ארמתזציה ב100 אחוז הפלוס שלו זה שהוא לא נוגע בפנל כולסטרול.

• פותח/ת השרשור
לטרזול חזק מאוד אחרי השימוש בו הוא גם לא נותן לאסטרוגן להתיישב בחזרה על הרצפטורים משלבים אותי מתי יש מספר חומרים שגורמים לארמתזציה גבוה כמו ment dbol וכולי..

אני במצב שלך ימליץ רק ארימידקס נכון תתחיל מחצי כדור ביום של הזריקה ותעשה בדיקות דם ככה תדע איפה אתה עומד.

יש דרך נוספת שעד מינון של 250מג בשבוע יכולה לעזור אבל במצב שלך זה לא רלוונטי.

רק עם בדיקות דם אתה יכול למצאו מינון נכון.

ארומסין לא ממליץ לך כי הוא סוגר את האנזים ארמתזציה ב100 אחוז הפלוס שלו זה שהוא לא נוגע בפנל כולסטרול.
הבעיה לא המינון… אני עושה בדיקות דם במעבדה פרטית ועוקב .. ארימדקס עושה את העבודה ומוריד את האסטרדיול אבל שובר אותי עם תופעות לוואי קשות כמו חולשה בשרירים עייפות כרונית ואפילו סחרחורות לפעמים , זה לא עניין של פעם פעמיים זה כבר שנים ככה אני כנראה פשוט רגיש לזה (ידוע שחלק קטן מהאוכלוסיה רגישים לתרופה במידה כזו או אחרת)
לא מצליח למצוא דרך אחרת לשמור על רמות אסטרוגן יציבות

הבעיה לא המינון… אני עושה בדיקות דם במעבדה פרטית ועוקב .. ארימדקס עושה את העבודה ומוריד את האסטרדיול אבל שובר אותי עם תופעות לוואי קשות כמו חולשה בשרירים עייפות כרונית ואפילו סחרחורות לפעמים , זה לא עניין של פעם פעמיים זה כבר שנים ככה אני כנראה פשוט רגיש לזה (ידוע שחלק קטן מהאוכלוסיה רגישים לתרופה במידה כזו או אחרת)
לא מצליח למצוא דרך אחרת לשמור על רמות אסטרוגן יציבות
תשלח לי בדיקות דם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית