הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שני

nirman987

משתמש מתחיל
31
9
נק' מוניטין:
24
31
9
שלום לכולם
סיימתי סייקל 14 שבועות לפני כחצי שנה שכלל
500 מל סוסטנון בשבוע
סייקל ראשון קלאסי. לpct לקחתי טמוקסיפן וכלומיפן , לא השתמשתי בפרנגיל
תוצאות בדיקות הדם הראו שרמות הlh fsh בנורמה התקינה .
עכשיו מתחיל לברר לגבי סייקל שני מסה, חשבתי על
סוסטנון 500מל 1-16
דקה 1-16 npp 500
אנאבר 50 מל ביום 4-10
מחולק לשלוש זריקות
לpct
כמובן שפרנגיל 12-16 500 iu
כלומיפן
וארמוזין
ויש ברשותי גם לטרוזל שהשתמשתי בסייקל הראשון , אוכל לשלב אותו גם בשני או שאין צורך
אפשר בבקשה חוות דעת על הסייקל? מה הייתם מתקנים
תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היי קיקר

Lh3.1
Fsh 3.2
Test 21 nmol
Urea 48mg
Creatinine 1.19mg
Hdl cholesterol 19
Ldl cholesterol 78
Tsh1.51
Free t4 10.12 pmol
Free t3 4.3
תפקודי כבד בסדר גמור , לא השתמשתי באורלי וכמובן שלא נוגע בחרא הזה שנקרא אלכוהל

מצטער שאין את התמונה לא זוכר את האפליקציה רשמתי הכל בפתקים
עריכה:
במהלך הotc הראה שהיה לי urea גבוה וcreatinine גבוהים מהנורמה , הלכתי למיון ומסתבר שזה בגלל שלקחתי אדוויל .. חוץ מזה לא היה שום אירוע חריג במהלך ואחרי הסייקל

היי קיקר

Lh3.1
Fsh 3.2
Test 21 nmol
Urea 48mg
Creatinine 1.19mg
Hdl cholesterol 19
Ldl cholesterol 78
Tsh1.51
Free t4 10.12 pmol
Free t3 4.3
תפקודי כבד בסדר גמור , לא השתמשתי באורלי וכמובן שלא נוגע בחרא הזה שנקרא אלכוהל

מצטער שאין את התמונה לא זוכר את האפליקציה רשמתי הכל בפתקים
עריכה:
במהלך הotc הראה שהיה לי urea גבוה וcreatinine גבוהים מהנורמה , הלכתי למיון ומסתבר שזה בגלל שלקחתי אדוויל .. חוץ מזה לא היה שום אירוע חריג במהלך ואחרי הסייקל
הcreatinine עדיין גבוה אפילו שהוא לא יוצא מהטווח שלו.
Hdl Cholesterol 40-55? אם כן 19 זה נמוך
תעדכן אותי.

• פותח/ת השרשור
הcreatinine עדיין גבוה אפילו שהוא לא יוצא מהטווח שלו.
Hdl Cholesterol 40-55? אם כן 19 זה נמוך
תעדכן אותי.
אמת
מאמין שהנתון הזה השתנה בגלל שעשיתי את הבדיקת דם כחודש אחרי הpct ועם תזונה נכונה שאני אוכל ואומגה 3 שאני נוטל מאמין שהנתון עלה
אפשר התייחסות לגבי הסייקל שרשמתי למעלה?
אם צריך להוריד מהמינון של הnpp

אמת
מאמין שהנתון הזה השתנה בגלל שעשיתי את הבדיקת דם כחודש אחרי הpct ועם תזונה נכונה שאני אוכל ואומגה 3 שאני נוטל מאמין שהנתון עלה
אפשר התייחסות לגבי הסייקל שרשמתי למעלה?
אם צריך להוריד מהמינון של הnpp
אני חושב שיהיה נכון לעשות בדיקות דם חדשות.
זה שהתיפקוד ביצים חזר לא אומר שזה הפרמטר היחידי שחשוב.. בריאות לפני הכל יש לנו לב אחד כבד אחד וזוג כליות כל עוד ה hdl שלך כזה נמוך אתה מסכן את הלב קח בחשבון שבמהלך הסייקל החומרים מורידים אותו עוד יותר..
במקרה ותצטרך לקחת נוגד אסטרוגן זה ישבש אותו עוד יותר. לכן תעשה בדיקות חדשות במקרה והוא חזר להיות מעל 40 אז אתה באמת תוכל לחשב מסלול חדש.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שיהיה נכון לעשות בדיקות דם חדשות.
זה שהתיפקוד ביצים חזר לא אומר שזה הפרמטר היחידי שחשוב.. בריאות לפני הכל יש לנו לב אחד כבד אחד וזוג כליות כל עוד ה hdl שלך כזה נמוך אתה מסכן את הלב קח בחשבון שבמהלך הסייקל החומרים מורידים אותו עוד יותר..
במקרה ותצטרך לקחת נוגד אסטרוגן זה ישבש אותו עוד יותר. לכן תעשה בדיקות חדשות במקרה והוא חזר להיות מעל 40 אז אתה באמת תוכל לחשב מסלול חדש.
כמובן שאעשה בדיקות דם מקיפות לפני הסייקל , כמו הקודם . וכמובן שלא אוכל להמשיך במידה והגוף שלי לא הגיע להתאוששות מלאה .
אם אפשר בבקשה התייחסות לפוסט הנל

לא הייתי לוקח 3 חומרים מאותה סיבה שאתה לא לוקח 2 חומרים בסייקל ראשון. או אנאבר או ננדרלון.
ולמה לקחת npp שיש לו אסתר קצר ? גם ככה אתה על סוסטנון.

לגבי הבדיקות דם, תבקש שוב בדיקות לליפידים למרות שהhdl בסבירות גבוה יהיה גבוה יותר כי הייתי אחרי סייקל.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי לוקח 3 חומרים מאותה סיבה שאתה לא לוקח 2 חומרים בסייקל ראשון. או אנאבר או ננדרלון.
ולמה לקחת npp שיש לו אסתר קצר ? גם ככה אתה על סוסטנון.

לגבי הבדיקות דם, תבקש שוב בדיקות לליפידים למרות שהhdl בסבירות גבוה יהיה גבוה יותר כי הייתי אחרי סייקל.
היי סטארק
בחרתי בnpp מכיוון שאין לי ניסיון בחומרים טיפה ״יותר רצינים״ מטסט , ואני לא יודע איך התופעות לוואי יבואו לידי ביטוי , זהו הסיבה שבחרתי באסטר הקצר , ומבחינה כספית אין בעיה בכלל .
עם הסוסטנון בסייקל העליתי בחודשיים עשר קילו מ87 ל97 ולאחר חיטוב מתמשך ומאזן קלורי שלילי קליל היום אני עומד על 88
אנאבר גם בחרתי בגלל הרעילות הנמוכה שלו לכבד.
אם אתה חושב ששלושה חומרים יעשו נזק מאשר טסט וnpp בלבד?

היי סטארק
בחרתי בnpp מכיוון שאין לי ניסיון בחומרים טיפה ״יותר רצינים״ מטסט , ואני לא יודע איך התופעות לוואי יבואו לידי ביטוי , זהו הסיבה שבחרתי באסטר הקצר , ומבחינה כספית אין בעיה בכלל .
עם הסוסטנון בסייקל העליתי בחודשיים עשר קילו מ87 ל97 ולאחר חיטוב מתמשך ומאזן קלורי שלילי קליל היום אני עומד על 88
אנאבר גם בחרתי בגלל הרעילות הנמוכה שלו לכבד.
אם אתה חושב ששלושה חומרים יעשו נזק מאשר טסט וnpp בלבד?
קח בחשבון שnpp זה זריקות תכופות ו500 זה המון בהתחשב שבnpp יש יותר חומר פעיל מ500 ננדרלון ארוך.
אף אחד כאן לא דיבר על נזק. הסיבה שאתה לא לוקח 2 חומרים בסייקל ראשון זה כי אם יתחילו תופעות לוואי, לא תדע מי גורם וכמה גורם. אותו הדבר בסייקלים אחריו, עלייה בכמות וסוג החומרים צריכה להיות מדודה ככה שתדע איך כל חומר משפיע עליך מבחינת תופעות לוואי.

דבר נוסף, 19nor משביתים חזק את הציר, מציע שתקח את זה גם בחשבון.

• פותח/ת השרשור
קח בחשבון שnpp זה זריקות תכופות ו500 זה המון בהתחשב שבnpp יש יותר חומר פעיל מ500 ננדרלון ארוך.
אף אחד כאן לא דיבר על נזק. הסיבה שאתה לא לוקח 2 חומרים בסייקל ראשון זה כי אם יתחילו תופעות לוואי, לא תדע מי גורם וכמה גורם. אותו הדבר בסייקלים אחריו, עלייה בכמות וסוג החומרים צריכה להיות מדודה ככה שתדע איך כל חומר משפיע עליך מבחינת תופעות לוואי.

דבר נוסף, 19nor משביתים חזק את הציר, מציע שתקח את זה גם בחשבון.
תודה על התגובה
לקחתי בחשבון ש500 זה מלא
והוריד ל300 ואם הרגיש טוב אתן העלאה קטנה של עד 350
איזה פרוטקול pct אתה ממליץ לאחר שימוש בnor19

תודה על התגובה
לקחתי בחשבון ש500 זה מלא
והוריד ל300 ואם הרגיש טוב אתן העלאה קטנה של עד 350
איזה פרוטקול pct אתה ממליץ לאחר שימוש בnor19
מניסיון שלי... 210 npp בשבוע עושה את העבודה יפה וללא תופעות לוואי כגון לחץ דם או פרולקטין גבוה.
אני מאוד אוהב ננדרלון ובמיוחד את הקצר.
ממליץ לך על מינון הזה ועם תזונה מתאימה, אתה בהחלט תראה תוצאות יפות.
לא צריך להגזים עם מינונים!!!!

• פותח/ת השרשור
מניסיון שלי... 210 npp בשבוע עושה את העבודה יפה וללא תופעות לוואי כגון לחץ דם או פרולקטין גבוה.
אני מאוד אוהב ננדרלון ובמיוחד את הקצר.
ממליץ לך על מינון הזה ועם תזונה מתאימה, אתה בהחלט תראה תוצאות יפות.
לא צריך להגזים עם מינונים!!!!
אפשר לדעת כמה זמן הרצת את הnpp
ואם שילבת איתו עוד חומרים ?
ואיזה pct הרצת

טסט אננט 300 שבוע 1-16
נפפ 300 שבוע 1-10
פרימו 200 שבוע 1-16
סופרדרול 20-30מג שבוע 1-3 או 1-4 במקרה ותרגיש בסדר
פריגניל 250 יחידות 3 פעמים בשבוע משבוע 10-16

תעשה בדיקות דם חודש בתוך הסייקל לכל המדדים.
תוסיף a.i במקרה וצריך אבל לא חושב שתצטרך.
תחלק את הזריקות ל 3 פעמים בשבוע הכל ביחד.

Pct
12 ימים אחרי זריקה אחרונה של אננט
טמוקסיפן - 20מג למשך 4 שבועות
קלומיד - 50מג למשך 4 שבועות
(עדיפות ל אנכלומפין במקרה ותשיג אז 25מג ביום)

בהצלחה.

*אני אוהב סוסט אבל תצטרך לחכות מעל חודש אחרי זריקה אחרונה בשביל לצאת לpct עקב האסטר הארוך שלו שזה דקונאט.

אפשר לדעת כמה זמן הרצת את הnpp
ואם שילבת איתו עוד חומרים ?
ואיזה pct הרצת
סוסטנון 500 בשבוע ל 10 שבועות
npp 210 בשבוע ל 8 שבועות
pct - נולבדקס בלבד ו 30 יום אחרי הזריקה האחרונה של הסוסטנון.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

סוסטנון 500 בשבוע ל 10 שבועות
npp 210 בשבוע ל 8 שבועות
pct - נולבדקס בלבד ו 30 יום אחרי הזריקה האחרונה של הסוסטנון.
וביצעתי בדיקות דם במהלך הסייקל - אסטרוגן, פרולקטין והמטקוריט

אחלה סייקל, הייתי ממליץ לך במקום ססטנון אנטט,
750 מ״ג בשבוע, את הNPP תתחיל מ 300 מ״ג בשבוע,
בלי קייבר בלי כלום, שיהיה לך חוסם אסטרוגן לבחירה מוכן ביד למקרה של תופעות לוואי ( לא לקחת סתם ) למרות שלדעתי אתה תצטרך איזה ארימידקס לפחות אחד לשבוע,
את הדקה תתחיל מ 300 לאיזה 3 שבועות תראה איך אתה מרגיש אותו ומשם תעלה גג ל 400 אין צורך ביותר,
את הטסט והדקה תפצל ביחד ל 3 זריקות בשבוע, סך הכל פשוט מאוד סיסי דקה סיסי טסט שלוש פעמים בשבוע.
אוראלי הייתי ממליץ לא להעמיס , אפשר כדור אחד - 2 גג כשעה וחצי לפני אימון לסירוגין בימים שאתה רוצה להעמיס וזה הכל.
אחלה סייקל, אתה תראה תוצאות יפות מאוד ומהר מאוד, תן בראש ותהנה

• פותח/ת השרשור
אחלה סייקל, הייתי ממליץ לך במקום ססטנון אנטט,
750 מ״ג בשבוע, את הNPP תתחיל מ 300 מ״ג בשבוע,
בלי קייבר בלי כלום, שיהיה לך חוסם אסטרוגן לבחירה מוכן ביד למקרה של תופעות לוואי ( לא לקחת סתם ) למרות שלדעתי אתה תצטרך איזה ארימידקס לפחות אחד לשבוע,
את הדקה תתחיל מ 300 לאיזה 3 שבועות תראה איך אתה מרגיש אותו ומשם תעלה גג ל 400 אין צורך ביותר,
את הטסט והדקה תפצל ביחד ל 3 זריקות בשבוע, סך הכל פשוט מאוד סיסי דקה סיסי טסט שלוש פעמים בשבוע.
אוראלי הייתי ממליץ לא להעמיס , אפשר כדור אחד - 2 גג כשעה וחצי לפני אימון לסירוגין בימים שאתה רוצה להעמיס וזה הכל.
אחלה סייקל, אתה תראה תוצאות יפות מאוד ומהר מאוד, תן בראש ותהנה
750 טסט זה לא גבוה ?
ומה זאת אומרת לגבי האוראלי ? לא ליטול אותו באופן מתמשך יומי ?
תודה על התגובה

750 טסט זה לא גבוה ?
ומה זאת אומרת לגבי האוראלי ? לא ליטול אותו באופן מתמשך יומי ?
תודה על התגובה
סייקל ראשון עשית 500, לא, 750 זה לא גבוה, אל תקשיב לגובלינים כאן בפורום, אתה תהנה מאוד מהסייקל תרגיש טוב לאורך כל הזמן, חשוב לשים לב שלא רק גיינו ואקנה יגרמו לך לקחת ארימידקס, אלא גם אם אתה מתחיל להרגיש אי יציבות רגשית זה סימן לאסטרוגן משתולל, תקח ארימידקס כל יום שישי תתחיל מזה, שוב, לא ססטנון, קח אנטט אתה תרגיש את האיכות של הסייקל ותהנה ממנו הרבה הרבה יותר בהבטחה
וכן, הבנת מה שאמרתי לגבי האורליים, רק בימים של אימון אם אתה ממש רוצה לקחת, ורק כדור- 2 לפני אימון

• פותח/ת השרשור
סייקל ראשון עשית 500, לא, 750 זה לא גבוה, אל תקשיב לגובלינים כאן בפורום, אתה תהנה מאוד מהסייקל תרגיש טוב לאורך כל הזמן, חשוב לשים לב שלא רק גיינו ואקנה יגרמו לך לקחת ארימידקס, אלא גם אם אתה מתחיל להרגיש אי יציבות רגשית זה סימן לאסטרוגן משתולל, תקח ארימידקס כל יום שישי תתחיל מזה, שוב, לא ססטנון, קח אנטט אתה תרגיש את האיכות של הסייקל ותהנה ממנו הרבה הרבה יותר בהבטחה
הבנתי אותך
אם יש ברשותי לטרווזל זה לא עדיף במקרה של אסטרוגן משותלל ?
יש לי מכיוון שזה היה הai בסייקל הראשון
או האם כדאי להזמין ארמידקס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית