הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי בטן מטורפעם

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי,
בימים האחרונים אני חווה כאבי בטן מטורפים חשבתי שזה ממאכל מסוים אבל גם כשהורדתי אותו זה ממשיך, זה לא רצוף אבל זה פתאום קורה ואני סובל ברמה שבחיים לא סבלתי מכאבי בטן ככה…לציין שאני טבעי הדבר היחיד שחזרתי אליו בתקופה האחרונה שלא עשיתי עד עכשיו זה כדורי שינה (בונדורמין) למרות שאתמול לא לקחתי ועכשיו שוב חווה כאבי בטן ברמה מטורפת כאילו הבטן מבעבעת

בונדורמין לא עושה כאבי בטן.
יתכן שזה קילקול קיבה.. האם היציאות תקינות?

• פותח/ת השרשור
בונדורמין לא עושה כאבי בטן.
יתכן שזה קילקול קיבה.. האם היציאות תקינות?
כן אחי אין לי שילשולים בכלל פשוט הרגשה של בטן מתהפכת ומבעבעת וכאב בטן נוראי עם קצת תחושה של רצון להקיא כזה, בוא נגיד זה התחיל לי לפני שעה בערך היה ממש אינטנסיבי עכשיו התחיל קצת להרגע אחרי ששתיתי מים (וזה לא קשור לחוסר בשתייה כי אני כל היום עם בקבוק מים)

תשתה תה חם (עדיף קמומיל או מנטה)....
במידה ואתה לא מרגיש שיש ירידה בעוצמת הכאב ובשאר הסימופטומים פנה לרופא..

• פותח/ת השרשור
מה עם ללכת לרופא?
אלך אבל זה רק ביום ראשון…לא יודע למה יש לי תחושה לא ככ טובה מפחד שזה משהו קצת יותר גרוע מסתם אוכל שלא התעכל טוב
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תשתה תה חם (עדיף קמומיל או מנטה)....
במידה ואתה לא מרגיש שיש ירידה בעוצמת הכאב ובשאר הסימופטומים פנה לרופא..
ינסה אחי וכמובן רופא ביום ראשון, קצת חושש שזה משהו מעבר לסתם כאב בטן מקווה שאני לא סתם מלחיץ
את עצמי

אלך אבל זה רק ביום ראשון…לא יודע למה יש לי תחושה לא ככ טובה מפחד שזה משהו קצת יותר גרוע מסתם אוכל שלא התעכל טוב
תשמע אני לא חושב שזה המקרה..
אבל תמיד יש מיון או איזה מוקד רפואה דחופה שפתוח...

• פותח/ת השרשור
תשמע אני לא חושב שזה המקרה..
אבל תמיד יש מיון או איזה מוקד רפואה דחופה שפתוח...
אני יחסית מכיר את הגוף שלי, ואחרי שחשבתח על התסמינים שיש לי ומה שאני מרגיש זה כאילו כמו בטן חומצית כזה כמו צרבתרק בבטן וגם עולה קצת כמו צרבת

במידה ואתה חושב שזה צרבת אז תשתה חלב קר ותאכל כמה שקדים טבעיים (לא קלויים).
תרגיש טוב..👍

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית