עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא דיברתי על ירידה בטטסטורון .......אני בספק שירידה בטסט בגיל 40 זה לא עניין של אורח חיים, על 50 יש מה לדבר.
יש ירידה לאורך השנים בלי קשר לאורח חיים בריא או לאאני בספק שירידה בטסט בגיל 40 זה לא עניין של אורח חיים, על 50 יש מה לדבר.
זה ברור ...אבל גם אתה לא קשור על מה שאני מדבריש ירידה לאורך השנים בלי קשר לאורח חיים בריא או לא
אמת, אבל כמה זה דרסטי בגיל 40? סביר להניח שהאדם הסביר יהיה בטווח התקין עם אורח חיים סביריש ירידה לאורך השנים בלי קשר לאורח חיים בריא או לא
זה כבר משהו אחר מתנצל.לא דיברתי על ירידה בטטסטורון .......
דיברתי על האם יש כאן שהתנסו בסייקל למטרת בניית מסת שריר גדולה יותר
ברגע שתתייחס אל עצמך ברצינות, אז שאר הפורום ינהג כך. לשים תמונה של שוורצנגר ולומר זה אני בגיל 22 טבעי לחלוטין... זאת בדיחה וכך צריך להתנהל מולךשלום אשמח לשמוע אם יש כאן חברה שהתחילו עם חומרים )זריקות(אחרי גיל 40.....
נ.ב
בתמונה זה אני בגיל22 טבעי לגמרי.אבל מה לעשות הגיל נותן את אותתיו וצריך תוספים
שמע חבר אני רוצה לשמוע חוות דעת של בעלי נסיון בגיל שלי....השאלה אם אפשר להתחייל סייקל בגיל 40 לא רלוונטית, מה שצריך לדעת לאיזה שלב הגעת כמתאמן טבעי וכמה מחוייב לתהליך
שמע חבר אני רוצה לשמוע חוות דעת של בעלי נסיון בגיל שלי....
אני מתאמן בחדרי כושר מגיל 13 אחרי שעזבתי את הכדורסל.....מתאמן באופן מחייב כבר קרוב ל20 שנה בנוסף גם למדתי את התחום ועבדתי בחדרי כושר כך שאני לא משהוא שלא מבין .פשוט מעניין אם יש כאן מתאמנים שהתחילו בזריקות אחרי גיל 40 ..יחסית לגילי אני במצב טוב 98 ק"ג בסביבות 18 %שומן ואוכל יחסית בריא.רוצה לגדול משמעותית מעבר למה שאי פעם הייתי
עניתי לך על שאלה כאן ? אז לא מעניין אותי ככ אם אני קשור על מה שאתה מדבר. עניתי לבן אדם אחד.זה ברור ...אבל גם אתה לא קשור על מה שאני מדבר
סבבה.... סוף כל סוף משהוא שעונה לי לעיניין כאן.מה אתה מצפה שיהיה אחרי גיל 40?
אני אוטוטו בן 37 אם זה עוזר לך
מלבד זאת, לא הייתי ממליץ להתחיל סייקל באחוז שומן כזה, אם אתה רוצה לעשות הכל בדרך הנכונה, תעשה חיטוב איכותי תרד לפחות ל 12-13 אחוז שומן ותתחיל סייקל של טסט סולו 350-400 בשבוע, תראה איך אתה מגיב ומשם תוכל לעלות מסה נקייה יותר בקלות
סבבה.... סוף כל סוף משהוא שעונה לי לעיניין כאן.
אם אני הולך על זה אני יעשה מה שהמלצת חבר. כמה זמן אני יכול לעשות כזה סייקל .אני רוצה לעשות אסטר ארוך מקסימום זריקה אחת בשבוע......
כמה זמן אפש
ר לעשות ככה לפני שאצטרך לעשות pct