הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

TRT אחרי גיל 50, מחפש כיוון

• פותח/ת השרשור Bogus
  • פורסם בתאריך

Bogus

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי חברים,
אני חדש פה. אני בן 55, בכושר מעולה, מתאמן אימוני כוח 4 פעמים בשבוע, הולך כל יום את ה-10K צעדים, שומר על תזונה ועוקב אחרי מאקרו. בימים אלו מסיים מחזור חיתוב ומתחיל מסה, הכל בליווי מאמן.
אני על TRT (ג'ל יומי) כבר כמעט שנה. הטסטוסטרון טוטאל האחרון שלי היה 21.5 nmol/L שזה בנורמה. אין לי מושג לגבי החופשי.
אבל אני לא שואף להיות "בנורמה", אני שואף להמשיך להרגיש צעיר, אנרגטי, עם חשק מיני גבוה ולבנות מסת שריר.
שומע הרבה פודקאסטים וקורא בפורומים אמריקאיים על TRT ושם זה עולם אחר לגמרי. בארץ, לצערי, רוב הרופאים כל מה שרוצים זה שתהיה בנורמה.
הג'ל לא הכי נוח לי וגם לא מביא אותי לגבהים שאני רוצה, אבל גם לא ממש מצאתי אלטרנטיבה טובה בארץ חוץ מהשוק האפור. למען האמת מפחיד אותי להתחיל טיפול ללא הנחיה או ליווי רפואי או מקצועי.
אשמח לשמוע מכם, מה אתם ממליצים? איך אתם מתנהלים? מי מלווה אתכם?
כל עצה תתקבל בברכה 🙏

בארץ כמו בכל העולם אתה דואג לעקוב אחרי בדיקות דם ושתן כל חצי שנה/שנה / אקו לב במאמץ פעם בשנה / שנתיים לבד הרופא לא איתך הוא לא תומך בזה. הרופא רק רושם הפניות ומדבר איתך אם הוא מזהה בעיה בבדיקות שצריח לבדוק בלי קשר לחומרים גיל 55 זה לא צעיר בן 25. יש לך כבר בלאי טבעי בגיל הזה.
ואתה מסיג לבד את החומרים - תלמד את השוק תבין איזה חומרים טובים ואיזה לא תעשה בדיקה מימי רצוי לקנות ומימי לא. ותתקדם. תמיד אפשר למצוא איש מקצוע בתחום לליווי

• פותח/ת השרשור
בארץ כמו בכל העולם אתה דואג לעקוב אחרי בדיקות דם ושתן כל חצי שנה/שנה / אקו לב במאמץ פעם בשנה / שנתיים לבד הרופא לא איתך הוא לא תומך בזה. הרופא רק רושם הפניות ומדבר איתך אם הוא מזהה בעיה בבדיקות שצריח לבדוק בלי קשר לחומרים גיל 55 זה לא צעיר בן 25. יש לך כבר בלאי טבעי בגיל הזה.
ואתה מסיג לבד את החומרים - תלמד את השוק תבין איזה חומרים טובים ואיזה לא תעשה בדיקה מימי רצוי לקנות ומימי לא. ותתקדם. תמיד אפשר למצוא איש מקצוע בתחום לליווי
תודה רבה על התגובה המפורטת!
האמת שאשמח ממש לפגישת ייעוץ ראשונית, רק כדי להבין את הכיוונים האפשריים, מינונים, שיקולים וכו'.
אחרי זה כבר יהיה לי קל יותר להתקדם לבד.
יש אנדוקרינולוג (לא שמרן) או איש מקצוע שאתה ממליץ עליו?

תודה רבה על התגובה המפורטת!
האמת שאשמח ממש לפגישת ייעוץ ראשונית, רק כדי להבין את הכיוונים האפשריים, מינונים, שיקולים וכו'.
אחרי זה כבר יהיה לי קל יותר להתקדם לבד.
יש אנדוקרינולוג (לא שמרן) או איש מקצוע שאתה ממליץ עליו?
איש מקצועי רשמי פה בישראל?
לדעתי שכח מזה.
תחקור לבד את הנושא מה שנקרא.
אתה סה"כ מחפש לשפר איכות חיים ולא לעשוץ סייקלים של סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
איש מקצועי רשמי פה בישראל?
לדעתי שכח מזה.
תחקור לבד את הנושא מה שנקרא.
אתה סה"כ מחפש לשפר איכות חיים ולא לעשוץ סייקלים של סטרואידים.
האמת? אני כן מחפש לדבר עם איש מקצוע רציני, רופא או מומחה אחר, לא מישהו שעשה סייקל או שניים ונותן עצות מהמותן.
רוצה לבדוק בצורה מסודרת אם במצב שלי שווה לעבור להזרקות או שעדיף להישאר עם הג'ל עוד תקופה.
ואם כן להזריק, אז באיזה מינון להתחיל? 120? 150? אולי 180? פעם בשבוע? פעמיים? שלוש?
ולאיזה ערכים של טסט בכלל לכוון?
אני מבין מצוין שברגע שמתחילים זה לכל החיים, בעיקר בגילי, ודווקא בגלל זה אני רוצה לעשות את זה בצורה אחראית.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

דר שרון קלייטמן.
תנסה לבדוק איתו, דיברתי איתו במילואים והוא תומך ב trt
תודה רבה!

האמת? אני כן מחפש לדבר עם איש מקצוע רציני, רופא או מומחה אחר, לא מישהו שעשה סייקל או שניים ונותן עצות מהמותן.
רוצה לבדוק בצורה מסודרת אם במצב שלי שווה לעבור להזרקות או שעדיף להישאר עם הג'ל עוד תקופה.
ואם כן להזריק, אז באיזה מינון להתחיל? 120? 150? אולי 180? פעם בשבוע? פעמיים? שלוש?
ולאיזה ערכים של טסט בכלל לכוון?
אני מבין מצוין שברגע שמתחילים זה לכל החיים, בעיקר בגילי, ודווקא בגלל זה אני רוצה לעשות את זה בצורה אחראית.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

תודה רבה!
רופא אמור להגיד לך שלפי הבדיקות שלך הכל תקין תישאר אם גאל הוא יכול לתמוך ב-TRT ולזרום על 250 פעם ב-10 ימים. ו בבדיקות דם הטסט יהיה תקין ויותר גבוה מעכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית