ס סלבה משתמש מתחיל 15 1 נק' מוניטין: 1 0 15 1 24/5/23 #1 שלום יש לי שאלה האם אימון a.b.c חזה יד קדמית גב יד אחורית רגליים כתפיים וסוף שבוע פול בודי סך הכל 15 סטים שריר גדול 12 שריר קטן 4 אימונים בשבוע השאלה שלי האם זה אפקטיבי לעשות איי בי סי לוף full-body סוף שבוע השלמה
שלום יש לי שאלה האם אימון a.b.c חזה יד קדמית גב יד אחורית רגליים כתפיים וסוף שבוע פול בודי סך הכל 15 סטים שריר גדול 12 שריר קטן 4 אימונים בשבוע השאלה שלי האם זה אפקטיבי לעשות איי בי סי לוף full-body סוף שבוע השלמה
elchonon משתמש על 13,513 13,610 נק' מוניטין: 8,167 0 13,513 13,610 חדרי כושר מזדמנים 24/5/23 #2 פרט חשוב, אתה לא שואל על תוכנית אימונים אלא על חלוקת אימונים. התוכנית תכלול מספר סטים, חזרות ומשקל עבודה. כל חלוקה כמעט בסדר אם התוכנית מתואמת איתה. החלוקה שהצעת בסדר גמור. Upvote 0 Downvote
פרט חשוב, אתה לא שואל על תוכנית אימונים אלא על חלוקת אימונים. התוכנית תכלול מספר סטים, חזרות ומשקל עבודה. כל חלוקה כמעט בסדר אם התוכנית מתואמת איתה. החלוקה שהצעת בסדר גמור.
ס סלבה משתמש מתחיל 15 1 נק' מוניטין: 1 0 15 1 24/5/23 פותח/ת השרשור #3 נכתב ע"י elchonon: פרט חשוב, אתה לא שואל על תוכנית אימונים אלא על חלוקת אימונים. התוכנית תכלול מספר סטים, חזרות ומשקל עבודה. כל חלוקה כמעט בסדר אם התוכנית מתואמת איתה. החלוקה שהצעת בסדר גמור. לחצו כדי להרחיב... תודה רבה👍👍 Upvote 0 Downvote
נכתב ע"י elchonon: פרט חשוב, אתה לא שואל על תוכנית אימונים אלא על חלוקת אימונים. התוכנית תכלול מספר סטים, חזרות ומשקל עבודה. כל חלוקה כמעט בסדר אם התוכנית מתואמת איתה. החלוקה שהצעת בסדר גמור. לחצו כדי להרחיב... תודה רבה👍👍