עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזולה ביותרופשוט הכי מעודפת עליכם
פיור וואי מיוצר בארץ כשרות גבוהה מחיר נורמלי יחסית לארץ 205 ש"ח ל2 קילו, יש מגוון טעמים , הקרמל מלוח טוב וגם הבננה.
לדעתי לאלפא יש את התמורה הכי טובה למחיר, רוב הטעמים שלהם טובים מאוד והקרם עוגיות שלהם הוא האהוב עליי.
למרות המחיר האטרקטיבי שהיה פעם למיפרוטאין, לא יכולתי לסבול את הטעמים שלהם וזה לא היה שווה את הכסף.
חוץ מזה, אם יש מבצע טוב על BPI אז אני מזמין את השוקולד בראוניז שלהם שהוא מוצלח מאוד.
לגביי האלפא פשוט תחפש בגוגל ותקנה מבצע זוגות, לפעמים יש להם בסטורי קופונים של מתאמנים שלהם לעוד טיפה הנחה.איפה אפשר לקנות אותו ? ובמחיר הזה ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
איפה אפשר לקנות את האלפא במחיר הכי זול ?
כמו כן יש אבקה של BPI שהיא לא שוקולד בראוניז? כי הטעם היחיד שראיתי(לפחות ב-iherb) זה הטעם הזה.
איזה אבקת ספציפית אתה ממליץ מבחינת טעם של mpאני אישית לא אכפת לי המחיר, ויותר חשוב לי הטעם. MyProtein לגמרי המנצח בשבילי.
super effect הכי זולה (190 כולל משלוח ל2.3 קילו), ובטעם קפה, הוא לא טעים אבל נשאר ככה עד הסוף, שאר אבקות החלבון שטעמתי היו במקרה הטוב לא טעימות בפעם הראשונה ואקט מנטלי לקראת הסוף....איזה אבקת חלבון אתם הכי אוהבים מבחינת טעם/ערבוב ופשוט הכי מעודפת עליכם
2 חבילות של מה ? לא מובןBiomax.
2 חבילות ב-340 שקל כולל שייקר , חטיף חלבון, 3 מנות אקסטרה ( טעמים שונים ) ומשלוח חינם .הכי זול שתמצא וגם טעים .
2 חבילות חלבון , 62 מנות כל חבילה 25 גרם חלבון במנה.2 חבילות של מה ? לא מובן
זה כן אבל צריך להיות יותר מובן אחי חחחחח2 חבילות חלבון , 62 מנות כל חבילה 25 גרם חלבון במנה.
לא מובן ? חשבתי זה שרשור על אבקות חלבון , כנראה טעיתי .
אני בוחן את העלות פר גרם חלבון .זה כן אבל צריך להיות יותר מובן אחי חחחחח
כמה קג
לפי מה שאני מבין חבילה אחת זה 2.2ק''ג?
כי כרגע ממה שאני יודע אלפא הכי משתלם וטעים מבחינת יותר כמות ניראלי?
4.4קג ב500 שקל עם אפשרות לקבל הנחות בהמשך (כל קנייה אתה צובר כמות כסף שיכול להוריד מהפעם הבאה או בעתיד)
אחי מה הבעיה לענות על השאלה אבלאני בוחן את העלות פר גרם חלבון .
לוקח את מספר המנות , מכפיל בכמות החלבון ואז מחלק את המחיר לפי כמות החלבון . איפה שאני מוצא שגרם חלבון יותר זול זו מבחינתי הקנייה המשתלמת.