הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון מעודפת עליכם

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
איזה אבקת חלבון אתם הכי אוהבים מבחינת טעם/ערבוב ופשוט הכי מעודפת עליכם

כרגע בגלל המחיר אז מעדיף את החלבון של אלפא.
כרגע אני חושב שהשוקולד לבן עם הבייגלה הכי מוצלח
טעמתי את המרשמלו ועוגת גבינה ושניהם נחמדים.
אם יחזור המחירים של 5 קילו חלבון ב200 שקל במאיפרוטאין אז אני אחזור אליהם

לדעתי לאלפא יש את התמורה הכי טובה למחיר, רוב הטעמים שלהם טובים מאוד והקרם עוגיות שלהם הוא האהוב עליי.
למרות המחיר האטרקטיבי שהיה פעם למיפרוטאין, לא יכולתי לסבול את הטעמים שלהם וזה לא היה שווה את הכסף.
חוץ מזה, אם יש מבצע טוב על BPI אז אני מזמין את השוקולד בראוניז שלהם שהוא מוצלח מאוד.

פיור וואי מיוצר בארץ כשרות גבוהה מחיר נורמלי יחסית לארץ 205 ש"ח ל2 קילו, יש מגוון טעמים , הקרמל מלוח טוב וגם הבננה.

פיור וואי מיוצר בארץ כשרות גבוהה מחיר נורמלי יחסית לארץ 205 ש"ח ל2 קילו, יש מגוון טעמים , הקרמל מלוח טוב וגם הבננה.

איפה אפשר לקנות אותו ? ובמחיר הזה ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לדעתי לאלפא יש את התמורה הכי טובה למחיר, רוב הטעמים שלהם טובים מאוד והקרם עוגיות שלהם הוא האהוב עליי.
למרות המחיר האטרקטיבי שהיה פעם למיפרוטאין, לא יכולתי לסבול את הטעמים שלהם וזה לא היה שווה את הכסף.
חוץ מזה, אם יש מבצע טוב על BPI אז אני מזמין את השוקולד בראוניז שלהם שהוא מוצלח מאוד.

איפה אפשר לקנות את האלפא במחיר הכי זול ?

כמו כן יש אבקה של BPI שהיא לא שוקולד בראוניז? כי הטעם היחיד שראיתי(לפחות ב-iherb) זה הטעם הזה.

נערך לאחרונה:
כרגע הכי משתלם של אלפא, אם תקנה 2 אז יוצא יותר זול + צובר כסף לקנייה הבאה + הטבה של 30 ש"ח בחודש של יום הולדת

כרגע מכל מה שטעמתי הפופקורן המקורמל דא בסט

וכשיש מבצעים בהייארב אז מזמין קבוע את האבקה של ALLMEX - שוקולד חמאת בוטנים, בשבילי היא מספר אחת, כבר שנים איתה

איפה אפשר לקנות אותו ? ובמחיר הזה ?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

איפה אפשר לקנות את האלפא במחיר הכי זול ?

כמו כן יש אבקה של BPI שהיא לא שוקולד בראוניז? כי הטעם היחיד שראיתי(לפחות ב-iherb) זה הטעם הזה.
לגביי האלפא פשוט תחפש בגוגל ותקנה מבצע זוגות, לפעמים יש להם בסטורי קופונים של מתאמנים שלהם לעוד טיפה הנחה.

למיטב זכרוני יש ל-BPI best protein גם טעם וניל וקרם עוגיות אבל לא ניסיתי. אולי יחדשו מלאי לך תדע.

אני אישית לא אכפת לי המחיר, ויותר חשוב לי הטעם. MyProtein לגמרי המנצח בשבילי.

איזה אבקת חלבון אתם הכי אוהבים מבחינת טעם/ערבוב ופשוט הכי מעודפת עליכם
super effect הכי זולה (190 כולל משלוח ל2.3 קילו), ובטעם קפה, הוא לא טעים אבל נשאר ככה עד הסוף, שאר אבקות החלבון שטעמתי היו במקרה הטוב לא טעימות בפעם הראשונה ואקט מנטלי לקראת הסוף....

האבקה שלי כרגע - BROWNIES BATTER של חברת ANIMAL
אומנם בטעם הוא מוגדר כבראוניז אבל לי הוא דווקא מזכיר טעם של קינדר בואנו

ALFA בייגלה עם שוקולד לבן (אני שותה כבר את הקופסא השישית) והטעם פשוט לא נמאס . אחת מהאבקות הטובות ביותר שיצא לי לשתות עד כה.

Biomax.
2 חבילות ב-340 שקל כולל שייקר , חטיף חלבון, 3 מנות אקסטרה ( טעמים שונים ) ומשלוח חינם .הכי זול שתמצא וגם טעים .

2 חבילות חלבון , 62 מנות כל חבילה 25 גרם חלבון במנה.
לא מובן ? חשבתי זה שרשור על אבקות חלבון , כנראה טעיתי .
זה כן אבל צריך להיות יותר מובן אחי חחחחח
כמה קג
לפי מה שאני מבין חבילה אחת זה 2.2ק''ג?
כי כרגע ממה שאני יודע אלפא הכי משתלם וטעים מבחינת יותר כמות ניראלי?
4.4קג ב500 שקל עם אפשרות לקבל הנחות בהמשך (כל קנייה אתה צובר כמות כסף שיכול להוריד מהפעם הבאה או בעתיד)

זה כן אבל צריך להיות יותר מובן אחי חחחחח
כמה קג
לפי מה שאני מבין חבילה אחת זה 2.2ק''ג?
כי כרגע ממה שאני יודע אלפא הכי משתלם וטעים מבחינת יותר כמות ניראלי?
4.4קג ב500 שקל עם אפשרות לקבל הנחות בהמשך (כל קנייה אתה צובר כמות כסף שיכול להוריד מהפעם הבאה או בעתיד)
אני בוחן את העלות פר גרם חלבון .
לוקח את מספר המנות , מכפיל בכמות החלבון ואז מחלק את המחיר לפי כמות החלבון . איפה שאני מוצא שגרם חלבון יותר זול זו מבחינתי הקנייה המשתלמת.

אני בוחן את העלות פר גרם חלבון .
לוקח את מספר המנות , מכפיל בכמות החלבון ואז מחלק את המחיר לפי כמות החלבון . איפה שאני מוצא שגרם חלבון יותר זול זו מבחינתי הקנייה המשתלמת.
אחי מה הבעיה לענות על השאלה אבל
כמה קילו חלבון קנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית