הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וינסטרול או אנאבר

asaf121212

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
רציתי להבין למה להשתמש בוינסטרול על פני אנאבר?

לפי מה שכתבתם מדובר בחומר מחטב בשניהם, רק שאנאבר פחות רעיל לכבד, פחות תופעות לוואי, הרבה יותר טוב (אני מסתמך על הסקירה שיש למעלה). אז בהתאם לכל מה שנאמר – מה היתרון או האינטרס להשתמש בויסטרול ולא באנאבר?

ויני רעיל לכבד
אנאבר רעיל לכליות

ויני עובד על קולגן סינט1 זאת אומרת שהאור יהיה הרבה יותר דק אחרי שימוש ממושך בו
ויני לא מחטב בשום צורה..

אנאבר עובר דרך הכבד אבל נספג דרך הכליות יכול לתקן תאים מסויימים ועובד על מספר קולוגנים בגוף התרופה נועדה לטיפול חולי איידס מחלות בזבוז שריר וכולי ..

שתי הכדורים רעילים שתי הכדורים דופקים את הפנל כולסטרול אבל אנאבר הרבה יותר משבש את פנל הכולסטרול ויכול לפגוע בלב ..

אין סיבה לקחת ויני אם אתה לא מתחרה וכולי..
אנאבר עדיף פשוט צריך לקחת את המינוסים שלו..

רציתי להבין למה להשתמש בוינסטרול על פני אנאבר?

לפי מה שכתבתם מדובר בחומר מחטב בשניהם, רק שאנאבר פחות רעיל לכבד, פחות תופעות לוואי, הרבה יותר טוב (אני מסתמך על הסקירה שיש למעלה). אז בהתאם לכל מה שנאמר – מה היתרון או האינטרס להשתמש בויסטרול ולא באנאבר?
מניסיון שלי... אנאבר יותר בונה מסת שריר מאשר מחטב ( הפרדה ויזואלית של השריר) ואילו ווינסטרול הרבה יותר יעיל בחיטוב מאחר והוא גם מייבש חלק מהנוזלים. זאת הסיבה גם שיש כאבי פרקים ( לא כולם סובלים מזה) שמשתמשים בוויני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית