הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוביטרל לא עובד

• פותח/ת השרשור Arik.a
  • פורסם בתאריך

Arik.a

משתמש מתחיל
53
2
נק' מוניטין:
2
53
2
סייקל רביעי טסט 500 בשבוע + טורינבול 40 מג, קיבלתי מרשם מהרופא לאוביטרל והוראה למינון, אחרי חודש + של שימוש לא רואים כלום בבדיקות דם (lh fsh) ברצפה, קרה לי גם סייקל קודם וההתאוששות הייתה קשוחה בגלל זה, הרופא לא יודע להצביע איך זה יכול להיות…קרה פעם למישהו? ומה אפשר לעשות אם כןכדי למנוע התכווצות של האשכים והתאוששות טובה בpct?

תסביר לכמה זמן עשית טסט לכמה זמן עשית אוביטריל רפואי שהוא 6500 אלף UI . לכמה מנות חילקת אותו ובאיזה שלב של סייקל באיזה מינון עשית אותו שבועי. לכמה זמן טורינאבול ומה עוד היה לך ב-PCT ? ולכמה זמן ? כלומיד טמוקסיפן ? היה עוד משהו בסייקל? לטרזול ? ארימידקס? ארומזין?
*אוביטריל כל הזמן נשמר במקרר ו צדנית קרח מהבית מרקחת לבית? ערבבת אותו בנוזלים נוספים?

• פותח/ת השרשור
תסביר לכמה זמן עשית טסט לכמה זמן עשית אוביטריל רפואי שהוא 6500 אלף UI . לכמה מנות חילקת אותו ובאיזה שלב של סייקל באיזה מינון עשית אותו שבועי. לכמה זמן טורינאבול ומה עוד היה לך ב-PCT ? ולכמה זמן ? כלומיד טמוקסיפן ? היה עוד משהו בסייקל? לטרזול ? ארימידקס? ארומזין?
*אוביטריל כל הזמן נשמר במקרר ו צדנית קרח מהבית מרקחת לבית? ערבבת אותו בנוזלים נוספים?
אז ככה התחלתי עם טסט לבד עם פרגניל ל8 שבועות, הפסקה של 8 שבועות מהפרגניל עם טסט לבד ואז אוביטרל ל6 שבועות וטורינבול. לגבי המינון לא זוכר בדיוק הרופא עשה לי את יחס ההמרה מפרגניל, זריקה פעמיים בשבוע…לאחר מכן לקחתי dhb למשך 4 שבועות וסיימתי את הסייקל בשביל הריון לאישתי, לקראת סוף הסייקל עשיתי בדיקות הכל תקין אסטדיול אסטרוגן פרולקטין…pct לקחתי כלומיד לבד 100 מג לשבועיים ואז 50 מג לשבועיים…

זה לא עובד ככה הפפדיד הזה עושה מימיק לlh בבדיקות דם אתה לא תראה את זה..
הביצים מתחילות להתנפח אז עובד.. אחר או שנשבר או שנשרף הרצפטור האישי שלך וקח זמן להתאוששות..
במקרה וסיימת סייקל תתחיל לקחת כלומיד או אנכלומופין התרופות האלה עושות גירוי פנימי של הבלוטה ובבדיקות דם אתה תראה עליה של lh fsh..

חחח גם אם זה בלי צידנית זה לא היה נהרס,
זה לא שהשארת את זה ברכב ב 40 מעלות חום לשעתיים

פעם אחרונה שהשתמשתי עשיתי מיד בדיקות דם
הכל היה עדיין גרוע
חודש - חודש וחצי אחרי סיום המצדדים התחילו לחזור
זה לוקח זמן כמובן אם עשית הכל כראוי
כלומיד, טומוקסיפן ואוביטרל במינון נכון ובמועד נכון

אז ככה התחלתי עם טסט לבד עם פרגניל ל8 שבועות, הפסקה של 8 שבועות מהפרגניל עם טסט לבד ואז אוביטרל ל6 שבועות וטורינבול. לגבי המינון לא זוכר בדיוק הרופא עשה לי את יחס ההמרה מפרגניל, זריקה פעמיים בשבוע…לאחר מכן לקחתי dhb למשך 4 שבועות וסיימתי את הסייקל בשביל הריון לאישתי, לקראת סוף הסייקל עשיתי בדיקות הכל תקין אסטדיול אסטרוגן פרולקטין…pct לקחתי כלומיד לבד 100 מג לשבועיים ואז 50 מג לשבועיים…
אם הבנתי אותך נכון עשית בהמשך 6 שבועות אוביטריל וטורינאבול בלי טסט? ואז עדית DHB לחודש גם בלי טסט? לגבי ה-PCT יש אנשים שמינון של 100 מלגרם כלומיד זה יותר מידי בשבילם זה לא שעשית טרן . כי אחרי זה יש להם נפילה. פעם הבאה תנסה לא יותר מ 50 מלגרם. למשך 40 ימים יש כאלה שעושים+ כדור טמוקסיפן. בכל מקרה תן לעצמך עוד זמן התאוששות זה אמור להשתפר אצלך.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חחח גם אם זה בלי צידנית זה לא היה נהרס,
זה לא שהשארת את זה ברכב ב 40 מעלות חום לשעתיים
במקרה שלו שהוא אומר 15 דקות נשיעה זה לא קריטי. אבל עובדה שיש אנשים שזורקים זין וכן משאירים תרופות רגישות ברכב למשך שעות בחוץ והולכים להתאמן גם☠️
ברכב בחוץ היום החום מגיע להרבה יותר מ40 מעלות.
הרוקח שלי בבית מרקחת טוען שהחומר הזה מאוד רגיש לחום הוא משחרר לי את זה תמיד עם קרח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית