הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפסקת דקה באמצע סייקל

• פותח/ת השרשור lidi1
  • פורסם בתאריך

lidi1

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בן 21
שוקל 52
1.66
התחלתי סייקל של טסט +דקה עכשיו אני בשבוע שני ואני רוצה להפסיק עם הדקה צריך לעשות איזשהו משהו מיוחד ?
(סייקל ראשון)

קודם כל חבר אם היית צריך לגדול עוד כמה סנטימטרים זה כבר לא יקרה סגרת את הפלטות שלך עד הסוף במיוחד אם הדקה..
דקה חריף ביותר בשיבוש ציר יחד אם זה יקח לו זמן לצאת מהגוף בין 6 עד 9 חודשים..
חבל חבל מאוד שעשית את זה..
תפסיק הכל לא רק את הדקה..

הלך לך הציר
ינשרו לך הביצים
ינשור השיער
הפטמות יתחילו להתנפח והתחת יהפוך שטוח

כלום לא יקרה משבוע של דקה, כלום לא יקרה משבוע של כל דבר.

די ,פשוט די ,אין לך מושג על מה אתה מדבר ,כמו רובוט מקולקל ,מישהו שואל שאלה אתה מציף אותו בכל מה שקראת אי פעם ,אתה אולי נשמע חכם לאיזה סארמס גומלין אבל כל מי שעשה כמה סייקלים בחיים שלו ויודע שההבדל בין תאוריה למציאות הוא עצום רואה אותך כמו שאתה ,בלוף.
זה הדילר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הלך לך הציר
ינשרו לך הביצים
ינשור השיער
הפטמות יתחילו להתנפח והתחת יהפוך שטוח

כלום לא יקרה משבוע של דקה, כלום לא יקרה משבוע של כל דבר.
אתה יודע מה קורה בגוף שלו משבוע של טסט דקה 250/500/1000 מג חומר?

אני בטוח שיש סיבה למה הבחור הפזיז הזה אחרי שבוע החליט להוריד את הדקה וזה לא כי סתם לו מתחשק לו לדחוף עוד cc של שמן לגוף..

דקה נור 19 עושה את הנזק שלו במיוחד בגיל שלו ובמיוחד במינון שהוא רחוק מלהיות רפואי..

זה עצוב לעשות מהנושא הזה כהילו זה סתם סופגנייה אחת בדיאטה ולא קרה כלום..

לשחק אם מערכת אנדוקרינולוגית זה לא משחק על בטוח אז מספיק לרכך את הנושא הזה

נערך לאחרונה:
זה הדילר
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אתה יודע מה קורה בגוף שלו משבוע של טסט דקה 250/500/1000 מג חומר?

אני בטוח שיש סיבה למה הבחור הפזיז הזה אחרי שבוע החליט להוריד את הדקה וזה לא כי סתם לו מתחשק לו לדחוף עוד cc של שמן לגוף..

דקה נור 19 עושה את הנזק שלו במיוחד בגיל שלו ובמיוחד במינון שהוא רחוק מלהיות רפואי..

זה עצוב לעשות מהנושא הזה כהילו זה סתם סופגנייה אחת בדיאטה ולא קרה כלום..

לשחק אם מערכת אנדוקרינולוגית זה לא משחק על בטוח אז מספיק לרכך את הנושא הזה
אז אני אומר לך מניסיון אישי שלי עם בדיקות דם ששבוע, ולמען האמת אפילו שבועיים לא עושים לך כלום אז חאלס להלחיץ אנשים, הוא רצה להוריד דקה מסיבה כזאת או אחרת מעניין לי את הביצים שאין לי (כי הלך הציר לצערי אין צירררר) ואתה במקום להגיד "הכל טוב תמשיך רגיל" מכניס לו שטויות לראש שעכשיו דקה יאכל אותו מבפנים למשך 9 חודש כמו חיידק הלובאקטר, חאלס להגזים, חאלס לירוק מידע, הבנו אתה קורא PUBMD גם אני קורא שם, מחקרים יבשים שונים מהמציאות ומה קורה בפועל.

בקיצור הדיון כאן זה לא אם פותח הנושא היה צריך לעשות סייקל או לקחת דקה או לא לקחת דקה, שאל שאלה פשוטה, הוא רוצה להפסיק אחרי שבוע האם יש צוריך לעשות משהו מיוחד, חד משמעית לא וגם לא קרה כלום, סוף סיפור.

אז אני אומר לך מניסיון אישי שלי עם בדיקות דם ששבוע, ולמען האמת אפילו שבועיים לא עושים לך כלום אז חאלס להלחיץ אנשים, הוא רצה להוריד דקה מסיבה כזאת או אחרת מעניין לי את הביצים שאין לי (כי הלך הציר לצערי אין צירררר) ואתה במקום להגיד "הכל טוב תמשיך רגיל" מכניס לו שטויות לראש שעכשיו דקה יאכל אותו מבפנים למשך 9 חודש כמו חיידק הלובאקטר, חאלס להגזים, חאלס לירוק מידע, הבנו אתה קורא PUBMD גם אני קורא שם, מחקרים יבשים שונים מהמציאות ומה קורה בפועל.

בקיצור הדיון כאן זה לא אם פותח הנושא היה צריך לעשות סייקל או לקחת דקה או לא לקחת דקה, שאל שאלה פשוטה, הוא רוצה להפסיק אחרי שבוע האם יש צוריך לעשות משהו מיוחד, חד משמעית לא וגם לא קרה כלום, סוף סיפור.
אני לא מלחיץ איש וכן דקה אנדקונט נישאר חודשים בגוף נאמר בסופו של דבר משהו לא תקין או לא נכון מהצד שלי? אני לא חושב..

הניסיון שלך זה שלך לא שלו.
אני לא קורא לא פאבים ולא מ.ד ולא שום דבר..
יש לי מספר ספרים שלמדתי בעל פה ואני בתקשורת אם ויגורוס סטייב זה מספיק לי.

אסיים את הנקודה לא נאמר שום דבר לא תקין מהצד שלי.

תוסיף hcg + hmg אולי הציר יחזור לעבוד

אני לא קורא לא פאבים ולא מ.ד ולא שום דבר..
יש לי מספר ספרים שלמדתי בעל פה ואני בתקשורת אם ויגורוס סטייב זה מספיק לי.
זה אומר הכל.
בהצלחה.

עשיתי סייקלים בחיי וניצלתי ממוות הודות לעצות שלו.
לא הייתי מזלזל בו במקומך.
הוא שרף את עצמו זה כנראה דילר שדוחף לכל אחד כדורים וחומרים על ימין ועל שמאל הלקוחות שלו הגיעו לפה וקיבלו עזרה ממני אז הוא מנסה לנקות את השם שלו בלנסות להקטין אותי שזה לא יצא לו..

זה אומר הכל.
בהצלחה
וניסיון אישי שלי של 13 שנים על בשרי ועל גופי כה זה אומר הכל.

הוא שרף את עצמו זה כנראה דילר שדוחף לכל אחד כדורים וחומרים על ימין ועל שמאל הלקוחות שלו הגיעו לפה וקיבלו עזרה ממני אז הוא מנסה לנקות את השם שלו בלנסות להקטין אותי שזה לא יצא לו..
יש מצב. יש דילרים בכל חור היום. תמשיך בעשייה החשובה שלך! 😃

וניסיון אישי שלי של 13 שנים על בשרי ועל גופי כה זה אומר הכל.
קצת סותר את עצמך פה
אתה כותב כאן שהניסיון של אבי זה הניסיון של אבי אבל לא של פותח האשכול אבל בתגובה שלך אתה מדבר על הניסיון שלך. אם אני הולך לפי ההיגיון של התשובה שלך - הניסיון שלך זה לא הניסיון של פותח האשכול.

קצת סותר את עצמך פה
אתה כותב כאן שהניסיון של אבי זה הניסיון של אבי אבל לא של פותח האשכול אבל בתגובה שלך אתה מדבר על הניסיון שלך. אם אני הולך לפי ההיגיון של התשובה שלך - הניסיון שלך זה לא הניסיון של פותח האשכול.
הכוונה היית שאני לא יושב ביוטיוב ומקשיב למישהו מהאנשים שהוא אמר ואחרי זה משתף את המידע שלהם.

הכוונה היית שאני לא יושב ביוטיוב ומקשיב למישהו מהאנשים שהוא אמר ואחרי זה משתף את המידע שלהם.
מי דיבר בכלל על יוטיוב, אני דיברתי על מאמרים של ניסוים קלינים ובנתיים אתה זה שמקשיב ליוטיובר בשם סטיב אז אל תבלבל בשכל לפחות תיצמד לתשובה אחת.

מי דיבר בכלל על יוטיוב, אני דיברתי על מאמרים של ניסוים קלינים ובנתיים אתה זה שמקשיב ליוטיובר בשם סטיב אז אל תבלבל בשכל לפחות תיצמד לתשובה אחת.
נצמד לאותה התשובה לסטיב יש פלטפורמה משלו היוטוב לא רלוונטי..
מה שרשום לפי מאמרים וניסויים קלינים זה נושא לצומת לב לא יותר מזה..
אתה רוצה לדעת מה קורה בפועל תזריק ותעשה בדיקות דם כל שבוע כל חודש..
הנקודה שלי היית שננדרולון סוגר את הציר קשה מאוד... ולסייקל ראשון זה טעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית