הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב "בתקופות" בכתף ימין

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי, אני בשנות ה20, מתאמן כבר שנים בחדר כושר, משחק כדורסל וגולש.
לפני כשנתיים מישהו נכנס לי בכתף במשחק כדורסל, ומאז היא הייתה רגישה לחודש-חודשיים, בהם הפחתתי עד הפסקתי אימונים.
באותה תקופה עשיתי גם צילום רנטגן שבו כתבו שהכל תקין ("מבנה גרמי שמור . אין עדות לשבר . לא הודגמו היסתיידויות על רקע רקמות רכות")

אולם, איכשהו עדיין מאותה תקרית, כל פעם שאני מתאמן קצת יותר עצים, או פשוט לפעמים אני נכנס לתקופה של שבועיים- שלושה של כאבי כתף, שאו שמחמירה עד לצורך של מנוחה (וחזרה לעצמי תוך כמה שבועות נוספים), או שאני מצליח לא להעמיס יותר מידי והיא קצת עוברת מעצמה. תמיד ספציפית כתף ימין.

נכנסתי שוב לתקופה כזו, ואני לא בטוח אם להמשיך כרגיל או לפנות לפיזותרפיסט.

1. האם יש סיכוי שיש בכל זאת פגיעה בכתף שדורשת בדיקות/צילומים נוספים? או שהפתרון הוא באמת רק מנוחה וחזרה הדרגתית?
2. האם יש ערך מוסף לפיזיו במצב בו אני כבר "מסוגל" להפעיל את הכתף/להתאמן בתרגילים מסוימים, או שאם זה המצב אז אין טעם לפנות לטיפול?

אני בעיקר תוהה אם אולי אני מפספס משהו בתהליך ההחלמה/טיפול, ויש בעיה גדולה יותר שלא מטופלת ומחזירה לי את הכאבי כתף האלו.
אני חושב שעומס האימונים שלי סביר, והטכניקה טובה, ועובדתית זה תמיד כתף ימין (זו שקיבלה את המכה לפני שנתיים) ובגלל זה אני חושב שאולי לא החלימה כמו שצריך מאז.

תודה רבה,
איתי.

לך לפיזיותרפיה, מה שלא רואים בצילום פיזיותרפיסט יידע לענות לך.
אם תרצה יכול להפנות אותך למישהו מקצועי באזור הרצליה.
בהצלחה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית