הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט באופן קבוע

shlom8777

משתמש מתחיל
28
5
נק' מוניטין:
1
28
5
שלום 😃

סליחה על הבורות, אני לא באמת מבין בעולם הזה, רק עכשיו מתחיל לקרוא מאמרים ומידע שיש, ולאט לאט מחבר את הנקודות.
שאלה לגבי טסט - מזכירים את המונח ״סייקל״ כמונח שמסמל תקופה. כלומר לקיחת חומרים למשך 10-12 שבועות. זה הסייקל.
למה? כי זה או אחר משבית את הציר וכו וכו. כל מה שאנחנו יודעים.

בהנחה שעברתי את גיל 40, והטסט אצלי בגוף שמיוצר באופן טבעי הוא שואף ל-0 אולי גם פחות 😃, אז השאלה שלי - למה לא ליטול טסט באופן קבוע?
ואני לא מדבר על מינונים מטורפים של 500 בשבוע (או יותר), אני מדבר על משהו סולידי - לתת לגוף מדי פעם טסט כחלק ממשהו שהוא צריך אבל קשה לו לייצר. כמו נטילת ויטמינים, כמו מגנזיום לצורך העניין.

אז נניח 250 מ״ג פעם בשבועיים, נניח 500 מ״ג במונחים חודשיים.
זה משהו שאפשרי? זה משהו שיכול להזיק מתישהו ואיכשהו?
ושוב, אני מדבר על אופן קבוע, כך שאין את הסיכון שכרוך בזה שאפסיק ואז הציר יושבת וכו.

ושוב, סליחה אם אני נשמע בור. אני באמת רק מתחיל לחקור את העולם הזה, שרחב כמו ים.

אם עברת את גיל 40 (וגם אם לא) והטסט' בבדיקות דם מתחת ל200 אז תפנה לרופא בקופה והוא יתן לך מרשם לטסט' רפואי. לא מומלץ לקחת 250 פעם בשבועיים כי זמן מחצית החיים של אנטט הוא 4.5 ימים. המקסימום זה 7 וגם לא 250 אלא 100-150 מג במינון trt.

תעשה בדיקות דם ותדע.

הגוף מייצר טסט לפי שווה ערך של 2 3 4..מג ביום תלוי לפי הגנטיקה תזונה ואורך חיים..
הנושא משתנה מאדם לאדם מתי מדובר בטסטוסטרון חיצוני לכן תצטרך למצאו את המינון הנכון לך..
אתה לא יכול להריץ קבוע כמות גבוה של טסט ללא השלכות שליליות על הגוף..
תעשה בדיקות דם בשביל נקודת התחלה ותמצא קליניקה פרטית מחוץ לארץ שיכולה לספק לך שירוץ אנדוקרינולוגי לגבי איך לקחת מה לקחת מה לשנות וכולי וכולי.. תמשיך לקרוא וללמוד על הנושא..
אני מעל 10 שנים על טסט חיצוני ואני לא לבד פה בפורום הכל אפשרי בהצלחה!

הגוף מייצר טסט לפי שווה ערך של 2 3 4..מג ביום תלוי לפי הגנטיקה תזונה ואורך חיים..
הנושא משתנה מאדם לאדם מתי מדובר בטסטוסטרון חיצוני לכן תצטרך למצאו את המינון הנכון לך..
אתה לא יכול להריץ קבוע כמות גבוה של טסט ללא השלכות שליליות על הגוף..
תעשה בדיקות דם בשביל נקודת התחלה ותמצא קליניקה פרטית מחוץ לארץ שיכולה לספק לך שירוץ אנדוקרינולוגי לגבי איך לקחת מה לקחת מה לשנות וכולי וכולי.. תמשיך לקרוא וללמוד על הנושא..
אני מעל 10 שנים על טסט חיצוני ואני לא לבד פה בפורום הכל אפשרי בהצלחה!
ומה המינון של ה trt שלך?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אם עברת את גיל 40 (וגם אם לא) והטסט' בבדיקות דם מתחת ל200 אז תפנה לרופא בקופה והוא יתן לך מרשם לטסט' רפואי. לא מומלץ לקחת 250 פעם בשבועיים כי זמן מחצית החיים של אנטט הוא 4.5 ימים. המקסימום זה 7 וגם לא 250 אלא 100-150 מג במינון trt.

תעשה בדיקות דם ותדע.
ומחצית החיים של אנטט זה 10.5 יום

ומחצית החיים של אנטט זה 10.5 יום

קח, יש עוד מאמרים אם אחד לא הספיק לך
בויקי הוא מצטט מתוך שני מאמרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך הפוסט הזה הפך לפוסט שלכם? 🤪🤪🤪🤪

מישהו יכול להדריך אותי כיצד להוציא אישור ליטול טסט קבוע? יש לי בדיקות דם..

איך הפוסט הזה הפך לפוסט שלכם? 🤪🤪🤪🤪

מישהו יכול להדריך אותי כיצד להוציא אישור ליטול טסט קבוע? יש לי בדיקות דם..
רשמתי לך. לך לרופא והוא יתן לך פניה לרופא אנדו/אורולוג. תגיד לו שיש לך תסמינים של טסט נמוך, כנראה שיתן לך בדיקות נוספות ואחרי זה הוא יתן לך מספר אופציות לטיפול.. אחת מהן תהיה טסט' חיצוני בזריקות.

• פותח/ת השרשור
רשמתי לך. לך לרופא והוא יתן לך פניה לרופא אנדו/אורולוג. תגיד לו שיש לך תסמינים של טסט נמוך, כנראה שיתן לך בדיקות נוספות ואחרי זה הוא יתן לך מספר אופציות לטיפול.. אחת מהן תהיה טסט' חיצוני בזריקות.
ומה זה נמוך? בבדיקות דם שעשיתי אני נמצא בנורמה (בתוך הטווח שמציג הסרגל), שזה במונחים של מתאמנים נמוך מאוד.

ומה זה נמוך? בבדיקות דם שעשיתי אני נמצא בנורמה (בתוך הטווח שמציג הסרגל), שזה במונחים של מתאמנים נמוך מאוד.

לא הבנתי, אז מה הבעיה?
בשביל זה המציאו את המושג "טווח"

בכוח לחפש בעיות?

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי, אז מה הבעיה?
בשביל זה המציאו את המושג "טווח"

בכוח לחפש בעיות?

המציאו את המושג ״טווח״ לאנשים נורמליים שלא מתאמנים או מתעסקים ב-לפתח את הגוף. אני לא חושב שמי שרוצה להעלות מסה נקיה ולשבור את תקרת הזכוכית של הגנטיקה שלו נחשב למישהו ״נורמלי״. לכן יש טסט, לא בשביל לנרמל את הטווח, אלא לפרוץ אותו. אני אומר משהו לא נכון?

המציאו את המושג ״טווח״ לאנשים נורמליים שלא מתאמנים או מתעסקים ב-לפתח את הגוף. אני לא חושב שמי שרוצה להעלות מסה נקיה ולשבור את תקרת הזכוכית של הגנטיקה שלו נחשב למישהו ״נורמלי״. לכן יש טסט, לא בשביל לנרמל את הטווח, אלא לפרוץ אותו. אני אומר משהו לא נכון?

אם אתה אומר משהו לא נכון? בערך הכל.

גם לאנשים "נורמלים" הטסט שלהם נמצא בטווח, יהיו כאלו שמעט יותר מהטווח
מסה נקיה לא קשור לטווח של הטסט
מי שרוצה לשבור את תקרת הזכוכית של הגנטיקה שלו לא צריך לחפש מרשם מרופא כי זה לא בית זונות, פשוט לעשות סייקלים כמו כל בן אדם נורמלי

שוב, רשמתי לך מזה נמוך בתגובה הראשונה שלי.

לא הבנתי מה לעזאזל אתה רוצה ? שיהיה טווח לאנשים "נורמלים" וטווח לאנשים "מתאמנים שרוצים לשבור את תקרת הזכוכית" ?

אני בדיוק באותו מצב שלך..
מעל 40 טסט יחסית נמוך אבל עדיין בנורמה ולפי הרופאה שלי המצב מצוין לגילי..
החלטתי בעיקרון לעשות סייקל עדין פחות או יותר פעם בשנה.

אם בבדיקות דם עתידיות הטסט יהיה מתחת לטווח כמובן שאבקש trt אבל מניח שעם סייקלים עדינים ו pct לפי הספר זה יקרה כנראה בגיל 50.. כמו כולם בערך.

• פותח/ת השרשור
לא! אני פשוט רוצה לדעת אם אפשר ליטול טסט באופן קבוע. לא אכפת לי שזה יהיה לא עם מרשם, העיקר לדעת אם זה אפשרי מבחינה בריאותית, ואיך בדיוק לעשות את זה נכון. זה הכל..

לא! אני פשוט רוצה לדעת אם אפשר ליטול טסט באופן קבוע. לא אכפת לי שזה יניההף לא עם מרשם, העיקר לדעת אם זה אפשרי מבחינה בריאותית, ואיך בדיוק לעשות את זה נכון. זה הכל..
כן ברור שאפשר. הטסט' הסנטטי יוצר לשימוש רפואי ולא לצורך לשבור קירות זכוכית. איך לעשות זאת ? זה הרבה יותר מלרשום תגובה. זה לעשות בדיקות דם בתדירות, התאמת מינונים וכו'. מציע שתשב לקרוא וחפש פרוטוקולים שלמים מפורסמים באינטרנט.

אני מחפש מישהו שילווה אותי, לא רוצה להסתמך על פרוטוקלים. מישהו שילווה אותי בתשלום..
לא מכיר אנשים בארץ שעושים את זה. יש רק בחול קליניקות של anti aging שעושות את זה בתשלום מאוד יקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית