הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסט באופן קבוע

shlom8777

משתמש מתחיל
28
5
נק' מוניטין:
1
28
5
שלום 😃

סליחה על הבורות, אני לא באמת מבין בעולם הזה, רק עכשיו מתחיל לקרוא מאמרים ומידע שיש, ולאט לאט מחבר את הנקודות.
שאלה לגבי טסט - מזכירים את המונח ״סייקל״ כמונח שמסמל תקופה. כלומר לקיחת חומרים למשך 10-12 שבועות. זה הסייקל.
למה? כי זה או אחר משבית את הציר וכו וכו. כל מה שאנחנו יודעים.

בהנחה שעברתי את גיל 40, והטסט אצלי בגוף שמיוצר באופן טבעי הוא שואף ל-0 אולי גם פחות 😃, אז השאלה שלי - למה לא ליטול טסט באופן קבוע?
ואני לא מדבר על מינונים מטורפים של 500 בשבוע (או יותר), אני מדבר על משהו סולידי - לתת לגוף מדי פעם טסט כחלק ממשהו שהוא צריך אבל קשה לו לייצר. כמו נטילת ויטמינים, כמו מגנזיום לצורך העניין.

אז נניח 250 מ״ג פעם בשבועיים, נניח 500 מ״ג במונחים חודשיים.
זה משהו שאפשרי? זה משהו שיכול להזיק מתישהו ואיכשהו?
ושוב, אני מדבר על אופן קבוע, כך שאין את הסיכון שכרוך בזה שאפסיק ואז הציר יושבת וכו.

ושוב, סליחה אם אני נשמע בור. אני באמת רק מתחיל לחקור את העולם הזה, שרחב כמו ים.

אתה מחפש משהו שנקרא בלאסט אנד קרוז כנראה..
יש לזה פרוטוקולים מסודרים בעיקר בפורומים בחו"ל.

לא שאני ממליץ לעשות דבר כזה אבל מאמין שאפשר לעשות סייקל טסט וכשיגמר אל תעשה pct אלא לך לבדיקות דם אחרי 4 שבועות הטסט שלך יהיה 0 ואז נסה לקבל טיפול trt...

אתה מחפש משהו שנקרא בלאסט אנד קרוז כנראה..
יש לזה פרוטוקולים מסודרים בעיקר בפורומים בחו"ל.

לא שאני ממליץ לעשות דבר כזה אבל מאמין שאפשר לעשות סייקל טסט וכשיגמר אל תעשה pct אלא לך לבדיקות דם אחרי 4 שבועות הטסט שלך יהיה 0 ואז נסה לקבל טיפול trt...

זה לא כזה פשוט והרופאים לא מחלקים סתם ככה מרשם לטיפול TRT

• פותח/ת השרשור
שלום שוב 😃

לאחר קריאה רבה בנושא, החלטתי לעשות trt, אבל באופן עצמאי. כלומר, לקחת טסט מדי שבוע (פעם אחת או מס׳ פעמים) במינון מסוים.
ממה שקראתי, זה לא מסוכן. אבל אני אשמח להתייעץ איתכם -

1. בהנחה שאני עושה בדיקות דם מדי חודש-חודשיים, על איזה מינון אני צריך להישאר? (מבחינת המדד בבדיקות דם, לא כמה להזריק).
2. האם יש תופעות לוואי נוספות שאתם מכירים מלבד הפגיעה בפריון בשימוש קבוע? מבחינתי הפגיעה בפריון לא קיימת מאחר ואני נוטל טסט קבוע ללא הפסקה.
3. האם מתישהו (בעוד נניח כמה שנים), הגוף ״יתרגל״ לרמת טסט גבוהה/סבירה וזה כבר לא ישפיע על הביצועים ועל תכולת הגוף כמו שזה משפיע עכשיו?
4. האם במצב כזה, בהנחה שאני עושה סייקלים מדי פעם (נניח שילוב עם טרן/דקה/חומרים אחרים יחד עם החומר בסיס טסט שאותו אני נוטל בקביעות), אני עדיין אצטרך לעשות pct?

תודה על הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית