ג גל26 משתמש מתחיל 86 3 נק' מוניטין: 3 0 86 3 12/6/23 #1 במידה ואתחיל אנאבר בלבד (מטרת חיטוב) ברור לי שזה לא עושה קסמים וברור לי שהתפריט והאימונים חשובים מאוד אבל יש לי אילוצים אחרים אז שואל האם במידה ויתאפשר לי להתחיל טסט נגיד שבועיים אחרי זה האם זה כזה נורא? האם יש לזה עדיין אפקט?
במידה ואתחיל אנאבר בלבד (מטרת חיטוב) ברור לי שזה לא עושה קסמים וברור לי שהתפריט והאימונים חשובים מאוד אבל יש לי אילוצים אחרים אז שואל האם במידה ויתאפשר לי להתחיל טסט נגיד שבועיים אחרי זה האם זה כזה נורא? האם יש לזה עדיין אפקט?
Kicker177 משתמש פעיל 585 272 נק' מוניטין: 190 0 585 272 12/6/23 #2 זה כמו להכין קפה שחור ולא לתת לו ערבוב.. תתחיל טסט ותוסיף אנאבר.. אנאבר לבד סוגר את הציר יתחיל להוריד לך גם טסטוסטרון וגם אסטרוגן באותו הזמן.. הנושא פה של אם זה רלוונטי בפרק זמן של שבועיים זה נושא אינדיבידואלי.. Upvote 0 Downvote
זה כמו להכין קפה שחור ולא לתת לו ערבוב.. תתחיל טסט ותוסיף אנאבר.. אנאבר לבד סוגר את הציר יתחיל להוריד לך גם טסטוסטרון וגם אסטרוגן באותו הזמן.. הנושא פה של אם זה רלוונטי בפרק זמן של שבועיים זה נושא אינדיבידואלי..