הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנסה לא נכונה של מחט ומחלה

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
היי, הכנסתי את המחט למקום שהיה לי טיפה כואב (בגלוט) והוצאתי אותה אחרי כניסה של 2.5 ס''מ בערך ולאחר מכן מיד הכנסתי במקום הנכון. יום למחרת חליתי בטירוף כולל חום צמרמורות בכל הגוף זרמים כאבי בטן כאב גרון, שלשולים ממש כמו תמסינים של שפעת. האם יש קשר בין הדברים? כמו כן חיטאתי את כל איזור ההזרקה עם פד אלכוהול לפני

בסייקל הקודם שלי קרה לי להכניס מחט לירך שהייתי כבר מאוד מפוצצת בחומרים מרוב זריקות (מזריק רק לירכיים) וגם אני חטפתי שפעת, אבל לא שפעת רגילה. שפעת קשה יותר. 10 ימים עד שהצלחתי לחזור לתפקוד, וכמה ימים נוספים אחרי זה עד שהחלמתי לגמרי.

• פותח/ת השרשור
בסייקל הקודם שלי קרה לי להכניס מחט לירך שהייתי כבר מאוד מפוצצת בחומרים מרוב זריקות (מזריק רק לירכיים) וגם אני חטפתי שפעת, אבל לא שפעת רגילה. שפעת קשה יותר. 10 ימים עד שהצלחתי לחזור לתפקוד, וכמה ימים נוספים אחרי זה עד שהחלמתי לגמרי.
מאמין שזמן ההחלמה הארוך בגלל חוסר איזון הורמונלי שמחליש את המערכת החיסונית
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מה עשית לגבי הסייקל?

נערך לאחרונה:
היי, הכנסתי את המחט למקום שהיה לי טיפה כואב (בגלוט) והוצאתי אותה אחרי כניסה של 2.5 ס''מ בערך ולאחר מכן מיד הכנסתי במקום הנכון. יום למחרת חליתי בטירוף כולל חום צמרמורות בכל הגוף זרמים כאבי בטן כאב גרון, שלשולים ממש כמו תמסינים של שפעת. האם יש קשר בין הדברים? כמו כן חיטאתי את כל איזור ההזרקה עם פד אלכוהול לפני
האם החלפת חומרים או חברה לפני הדקירה המדוברת?

אלו זריקות IM, נכון? כל עוד זה בשריר, זה לא יכול לגרום לחולי. כל ביצוע של הכנסה של מחט זה בסך הכל פציעה קטנה בסיבי השריר.
מילא היית פוגע בוריד ומזריק קצת חומר שנועד לשריר ולא לוריד, זה עלול להיות בעייתי, אבל לא כאשר כל מה שאתה עושה זה מכניס מחט לשריר.

לא, אותו חומר. אני חשבתי שאולי המחט הספיקה להזדהם איכשהו בשניות האלה
היו לי מקרים שהייתי מכניס ומוציא 3 פעמים ברציפות בגלל כלי דם שהיו נפצעים אני לא חושב שיש פה קשר לנושא הדקירה של המחט בפעם השנייה.

אתה צריך לחטא גם את הראש של הוויל עם אלכוהול, בכללי זה לא משהו לדאוג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית