הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה והכוונה נכונה

יוני980

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בן 48 מתאמן 9 שנים משקל 82 קג גובה 1.78 בקיץ האחרון עשיתי סייקל טסט,פרופ,מסטרון,בולדנון,דיאנבול של חצי שנה עם תוצאות יפות היציאה הייתה קשה למרות שפעלתי לפי הפרוטוקול.
בעקבות זאת חשבתי על סייקל של טסט בלבד וכאן אני צריך את עזרתכם.
לאיזה תקופה אוכל לעשות את זה(מעדיף חצי שנה) וביציאה pct למה אצטרך לדאוג והאם יש לכם רעיונות עדינים אחרים🙏💪 תודה מראש

חסרים עוד פרטים, מה המינונים שלקחת? איזו חברה? מה הפי סי טי שעשית? ואיך יצאו לך הבדיקת דם לאחר הפי סי טי אם בכלל עשית

בקיץ האחרון עשיתי סייקל טסט,פרופ,מסטרון,בולדנון,דיאנבול של חצי שנה
אין כזה חומר פרופ(?)
זה סייקל ראשון ? טסט מאסטרון בולד ודיבול במשך חצי שנה חתיכת סייקל למלא זמן - יותר מדיי זמן

הייתי מתחיל בלפרסם בדיקות דם: פרופיל הורמונלי, שומנים בדם..
בגיל 48 להתעסק עם חומרים זה ממש לא מומלץ, במיוחד כשאין הצדקה וליווי רפואי.

• פותח/ת השרשור
אין כזה חומר פרופ(?)
זה סייקל ראשון ? טסט מאסטרון בולד ודיבול במשך חצי שנה חתיכת סייקל למלא זמן - יותר מדיי זמן
תודה על התגובה, לא סייקל ראשון!סייקל חמישי לאורך השנים אבל האחרון היה בקיץ האחרון
לגבי פרופ אין חומר כזה כמובן זה היה טעות בכתיבה ובהתחלה טסט ונונדרלון
בדיקות דם שלי תקינות לחלוטין ללא דופי ואני עומד 10 אחוז שומן מתאמן 3 פעמיים בשבוע בעשור האחרון

• פותח/ת השרשור
לקחת חומרים בשביל להתאמן 3 פעמים בשבוע?
אתה דוקר את עצמך בשבוע יותר מאשר אתה במכון... 😅
איזה בדיחות חמודי שהייתי בגילך הייתי חי בחדר כושר היום מבטיח לך שבגיל 48 בכושר טוב ממך,ונכון יותר להתאמן עם זמני מנוחה מתאימים לכל מתאמן ומגבלותיו בגילי 3 אימוני כח עצימים מספיקים לגמרי עם או בלי חומר

איזה בדיחות חמודי שהייתי בגילך הייתי חי בחדר כושר היום מבטיח לך שבגיל 48 בכושר טוב ממך,ונכון יותר להתאמן עם זמני מנוחה מתאימים לכל מתאמן ומגבלותיו בגילי 3 אימוני כח עצימים מספיקים לגמרי עם או בלי חומר
רגיש הא? אולי הE2 שלך קצת גבוה..
😜

למה מלכלך ככה
אני גם מתאמן 3 פעמים בשבוע בערך
משתדל עם הלימודים ועבודה
אחי, מי שלוקח חומרים בשביל להתאמן 3 פעמים בשבוע זה מיותר לגמרי.. זלזול בנזק הבריאותי והסיכונים במיוחד בגיל 45 +.
זה שקול מבחינתי ללקחת ויאגרה בשביל להביא ביד..

מצידי שיזריק טרן וDHB ויתאמן פעם בשבוע.. 10% הוא בטוח לא 😎

רגיש הא? אולי הE2 שלך קצת גבוה..
😜

אחי, מי שלוקח חומרים בשביל להתאמן 3 פעמים בשבוע זה מיותר לגמרי.. זלזול בנזק הבריאותי והסיכונים במיוחד בגיל 45 +.
זה שקול מבחינתי ללקחת ויאגרה בשביל להביא ביד..

מצידי שיזריק טרן וDHB ויתאמן פעם בשבוע.. 10% הוא בטוח לא 😎
אני לוקח בגיל 27 ומתאמן 3 פעמים 🙃
אין זמן ל4 אימונים בשבוע
אבל כן הוא כנראה לא 10אחוז

מי אמר אבל ש3 פעמים בשבוע זה הדבר הנכון לעשות?
איפה אתה רואה שרשום ש3 פעמים בשבוע זה הדבר הנכון ?
אין כזה דבר נכון או לא נכון לגבי כמות אימונים. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בגלל זמן שאני מעדיף להשקיע בלימודים שאני פנוי. יש לי מספיק עומס על הראש.
יש לך זמן להתאמן 5 ימים בשבוע ? לך על זה. האידיאל שלי כרגע אם הייתי יכול - הייתי מודיע למאמן שלי שאני יכול להתאמן 4 פעמים בשבוע אבל אין לי אפשרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית