הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרדרין ראד 140 אוסטרין, בן 16וחצי

מצב
השרשור נעול

Nonamerez

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי, אני מחפש להתקדם קצת במכון ולקצר קצת תהליכים, כרגע בחיטוב ורוצה למקסם אותו. בחור במכון שהוא על חומרים דיברתי איתו לגבי זה והוא אמר לי שאני יכול לקחת
קרדרין ראד 140 אוסטרין, ואחר כך לעשות PCT של קלומיד.
מה אתם חושבים לגבי זה?

• פותח/ת השרשור
בן 16..
מה אתה אישית חושב בקשר לזה?
אני חושב שאם זה יקדם אותי ואין תופעות לוואי למה לא? יש לי שכבה של שומן שלא יורדת פשוט, כולי חטוב רצח בידיים בגב בחזה, אבל בבטן בקושי רואים קוביות

אני חושב שאם זה יקדם אותי ואין תופעות לוואי למה לא? יש לי שכבה של שומן שלא יורדת פשוט, כולי חטוב רצח בידיים בגב בחזה, אבל בבטן בקושי רואים קוביות
הבחור שלך מנסה למכור לך רעל עכברים שלא מאושר לשימוש בני אדם.
ראד 140 יסוגר את היצור הטבעי שלך וישבש אותו הנזק פה 50/50 אבל במצב שלך בגלל הגיל שלך זה גם לא ידוע כי המערכת האנדרוגרינולוגית שלך עדיין לא התפתחה עד הסוף.
 קרדרין המחקרים של החומר הזה נעצרו התגלה שהוא חומר שיכול לזרז התפתחות של תאים סרטניים מה כן הוא כן משפר משמעותית את פנל השומנים ותפקוד הלב .. אבל מספיק שהעכברים במעבדה קיבלו סרטן ניראה לי זה אומר הכל..
אוסטרין/ mk 2866 גם כן בדיוק כמו ראד פשוט יותר עדין ואין ממנו יותר מדי תועלת..

הדבר היחידי שאני אישית חושב זה לשבור לבחור הזה בחדר כושר את הידיים על זה שהוא מנסה למכור רעל לבחור בן 16 או בית סוהר..

תשמור על הבריאות שלך תשפר את התזונה שלך ותוסיף אירובי כל יום..

בהצלחה קח בחשבון נזק שיכול להגרם עקב השימוש בחומרים האלה הוא לא ידוע יחד אם זה שום רופא בארץ לא יכול לעזור על תשחק אם הבריאות שלך במיוחד בגיל שלך.

אל תעז לגעת בדברים האלו עד גיל 25. בגיל 25 אפשר להתחיל לדבר.
אל תחפש קיצורי דרך, חומרים זה לא קיצורי דרך אלא זה השלב הבא.

עם אותו בחור שאתה מדבר איתו עכשיו בחדכ, נתק מגע.

אם אתה נתקע באימונים, קח מאמן, תוזנאי או וואט אבר.

לא,
ואני לא מאמין שאני באמת צריך להגיד את זה.

בחור במכון שהוא על חומרים דיברתי איתו לגבי זה והוא אמר לי שאני יכול לקחת
קרדרין ראד 140 אוסטרין, ואחר כך לעשות PCT של קלומיד.
הוא אידיוט וכנראה מחפש לעשות עליך כסף או סתם להפיל אותך.

מה אתם חושבים לגבי זה?
שאתה צריך לאכול כמו ילד בן 16, לראות שאתה גדל, לא להתקרב לחומרים אסורים / תרופות מרשם בלי מרשם ולא לחפש קיצורי דרך.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית