הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

gh

shlom8777

משתמש מתחיל
28
5
נק' מוניטין:
1
28
5
חיפשתי בפורום די הרבה אם ישנה התייחסות ל-GH, והתרשמתי שלא הרבה.
מהידע האישי שלי, ישנם המון מפורסמים (הוליווד בעיקר) שנוטלים את GH באופן קבוע, גם אלו שלא מתאמנים בכלל.
מהיתרונות של GH, לפי קריאה:

שריפת שומן
* הגדלת צפיפות העצם
* עליה בעובי העור החיצוני בגוף
* הקטנת הקמטים - ANTI AGING
* עליה באנרגיה היומית
* שיפור הזיכרון
* עליה במסת השריר הרזה - LBM
GH גורם לשריפת שומן ללא שום שינוי בתזונה, אומנם זה בשיעור של 10-14%, אבל צריך להשתמש בו לאורך זמן.

השאלה שלי היא האם מומלץ להשתמש ב-GH באופן קבוע אם המטרה שלי היא להגיע לאחוזי שומן נמוכים וגם לשמור על מסת שריר, ובהנחה שאני לא הורג את עצמי עם התפריט אלא אוכל כמו שצריך אבל לא מקפיד כמו היום. כמובן שהשאלה שלי אם GH לבדו (אחרי שנה פלוס) יכול להביא אותי לתוצאות שסייקל מביא? ולא מדובר על סייקל מטורף בשימוש חומרים כמו טרן, אלא סייקל עדין יחסית..
בתשובתכם אל תתייחסו לשיקול העלות (אני יודע ש-GH יקר אבל זה לא שיקול בשבילי), אלא באמת רק בתכונות שלו לאורך זמן של למעלה משנה ובשימוש קבוע.

• פותח/ת השרשור
אחי הוא אצל סהר קזז, הוא יודע הכי טוב
@shlom8777 אשמח לדעת מה המשקלים שאתה מרים בסקוואט, בנץ' ודדליפט אם אתה טוען שהבחור שלנו כאן לא ירים משקלים כאלה בחיים שלו

כל עוד לא אמרת שאני טרול, אתה נחמד 😃
אני אחלק את זה לסטים (3-4 סטים של 5 חזרות) וחזרה אחת (זה המקסימום שלי), אני שוקל 68 ק״ג סה״כ (קח את זה גם בחשבון, זה לא דומה למישהו ששוקל 80 וכו׳) -

סקוואט סטים של 3-5 חזרות אני עושה 80 כל צד, כלומר 180 ק״ג. דיפ דיפ סקוואט לא כמו אלה שמעמיסים משקל ואיך שבאים לרדת הם כבר עולים.
חזרה אחת אני יכול 100 כל צד, אולי קצת יותר - כלומר 220 ק״ג, לא חושב שדיפ אבל אני אתן 90 מעלות.

בנץ׳ פרס אני בקושי עושה. אני עושה יותר דאבל פרס, מרים את המשקולת הגדולה שיש לי בחדר הכושר שהיא 50 ק״ג, 8 חזרות בקלות.
בנץ׳ פרס אני יכול לשים 60 כל צד עם סטים של 4-5 חזרות, וחזרה אחת אני יכול להגיע אולי גם ל-65-70 כל צד, כלומר 150 ק״ג.

דדליפט אני עושה לפעמים חוץ מהחימום כמובן סטים של 3 חזרות, לפעמים סטים של 5 חזרות.
חזרה אחת, כדי לבדוק את המקסימום שלי הגעתי ל-90 קילו כל צד והגב לא זז. כשהרמתי ל-95 הצלחתי להרים אבל הטכניקה לא הייתה מדויקת, כלומר בעליה הגב קצת זגזג. אז מדויק אני עושה 200 חזרה אחת. סטים של 3 אני יכול לעשות עם -8580 כל צד. סטים של 5 70-75 כל צד.

בוא נמשיך עם תרגילים מעניינים נוספים שמשום מה לא כתבת.

פרס מיליטארי אני עושה סטים של 8 עם 27.5 כל צד. טכניקה מדויקת.
סטים של 5 אני עושה עם 30.
חזרה אחת הגעתי עם קצת עזרה מהרגליים והטוסיק ל-40 כל צד, כלומר 100 קילו.

בנט אובר רו אני עושה סטים של 8 חזרות עם טכניקה מדויקת עם 32.5-35 כל צד.

טי בר, הגעתי ל-120 קילו. בלי צ׳יטינג. 4 חזרות.

דאמבל פרס בישיבה על כיסא, אני עושה בין 35-40.

בקיצור, אני אומר לך שאני חזק מאוד. והכל ביחס למשקל שלי כמובן.

אשמח לסרטון להוכחה ו180 בהחלט אפשר להגיע לזה וגם ל220(אישית לא הגעתי בגלל פציעות ועוד דברים מסביב שלא הצלחתי להתקדם באימונים)

זה לא כזה מרשים גם כן..

לא מרשים

גם לא מרשים

לא מבצע את התרגיל אז אין לי מושג אבל לדעתי אפשר בהחלט להגיע לזה וליותר בלי בעיה...

אפשר להגיד מרשים אבל בהחלט אפשר להגיע לזה מהר אפילו חחחחח

קיצר זה לא מרשים בכלל
ואפשר להגיע לזה
חחח אתה מצחיק
בתחור מתאמן כוח ומתחרה
מה שהוא רשם זה משקלים מאוד יפים
אם הוא באמת עושה הכול
באופן יחסי זה רמה טובה מאוד

חחח אתה מצחיק
בתחור מתאמן כוח ומתחרה
מה שהוא רשם זה משקלים מאוד יפים
אם הוא באמת עושה הכול
באופן יחסי זה רמה טובה מאוד
מודה שלא קראתי את כל השירשור כי פחות מבין בתחום אבל מה רמה טובה מאוד?
אולי פיספסתי אבל לא ראיתי נתונים יבשים עליו,
בכל מקרה בהנחה והוא לא באמת "שחיף" אני לא מבין ממה יש להתרשם פה בתור מישהו על חומרים?

הסקוואט מרשים מאוד זה אין ספק,
דדליפט? הרמתי 200 ק"ג לשישיות על 85 ק"ג משקל גוף וטבעי
מילטרי? הרמתי 80 ק"ג ל2 או 3 חזרות ושקלתי שם לדעתי גם בסביבות ה80-82 ק"ג
BOR עם 110-120 ק"ג לשישיות
לחיצת כתפיים עם דאמבלים של 42 ק"ג לשישיות

אז או שלא הבנתי או שבאמת אני לא רואה מה זה מרשים במשקלים האלה למישהו שהוא לא טבעי.
אין פה שום כוונה לזלזל כמובן זה לא משקלים שיש מה להתפדח בהם הם יפים מאוד, פשוט יחסית לדיון צריך לשים אותם בפרופורציה.

עריכה,
עכשיו ראיתי שהוא שוקל 68 ק"ג, בהחלט יותר מרשים.
עדיין לא נפלתי מהכסא בכל מקרה אבל בהנחה והוא עוד הולך להשתפר - זה יפה מאוד.

בכל מקרה בהנחה והוא לא באמת "שחיף" אני לא מבין ממה יש להתרשם פה בתור מישהו על חומרים?

אז או שלא הבנתי או שבאמת אני לא רואה מה זה מרשים במשקלים האלה למישהו שהוא לא טבעי.
אין פה שום כוונה לזלזל כמובן זה לא משקלים שיש מה להתפדח בהם הם יפים מאוד, פשוט יחסית לדיון צריך לשים אותם בפרופורציה.

עריכה,
לפי מה שאני מבין שהוא טבעי
בתור מתאמן טבעי והמשקל גוף שלו
המשקלים סה"כ מאוד יפים לדעתי

חח
הכל יחסי בחיים, מבחינתי המשקלים האלה לא כאלה יפים.

בכיף אחי
עד שלא תבין סרטון של סקוואט הכל שווה לתחת
במיוחד ה220 שאתה לא שובר איתו מקביל
אח שלי ללחוץ 140 על משקל גוף 68
זה פי 2 משקל גוף זה רמה מאוד טובה
שוב אני לא יודע אם הוא באמת עושה את זה
בכל מקרה אם כן המשקלים שהוא ציין לדעתי מעולים

• פותח/ת השרשור

עריכה,
אלה משקלים של טבעי, ללא חומרים...
אבל אני מתאמן כמעט 20 שנים רצופות ללא הפסקות בכלל..
עכשיו אני מתחיל סייקל, אני אעדכן לכמה אני מגיע.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חח
הכל יחסי בחיים, מבחינתי המשקלים האלה לא כאלה יפים.

בכיף אחי
עד שלא תבין סרטון של סקוואט הכל שווה לתחת
במיוחד ה220 שאתה לא שובר איתו מקביל
אני אשלח לך סרטון רק אם לא תגיד שהמשקלים האלה הם ״לא כאלה יפים״.
אם תודה שאני חזק ביחס למשקל הגוף שלי וללא חומרים.
ובוא אני רואה מה אנשים מרימים במכון שלי, אני מתאמן שעתיים ביום כל יום (חוץ משישי-שבת) ואני רואה את כל המוזרקים, ששוקלים 90 ו-100 וגם יותר. ואף אחד לא מרים כמוני בכל הקטוגריות שציינתי. כלומר, יש כאלה חזקים בסקוואט אבל בבנץ׳ לא, והפוך או וכו׳. אבל אף אחד לא מרים את המשקלים שציינתי בכל הקטגוריות. אז אתה בא ומתנצח איתי כאילו אני בגיל 13 שרק רוצה להרשים את חברי הכיתה שלי במה שאני מרים, אז אני לא שם..
ואחרי כל זה אתה עוד בחוצפתך מבקש סרטון..

אח שלי ללחוץ 140 על משקל גוף 68
זה פי 2 משקל גוף זה רמה מאוד טובה
שוב אני לא יודע אם הוא באמת עושה את זה
בכל מקרה אם כן המשקלים שהוא ציין לדעתי מעולים
בדיוק. מעטים כמוך שאומרים את האמת.
כל דיון בנוגע למשקלים אני תמיד מכניס את משקל הגוף כפקטור. ואז אלה ששוקלים 90 או 95 אומרים שזה לא קשור כי אם אתה חזק אז אתה חזק. אבל חזק ביחס למה? אתה לא תיכנס לזירת אגרוף כשאתה שוקל 60 עם מישהו ששוקל 100. אלו קטגוריות אחרות. לכן, חייב להתייחס למשקל הגוף כשרוצים לבחון אם מישהו חזק או לא..

נערך לאחרונה:
ומרים משקלים שאתה עם כל החומרים שלוקח לא מרים
רק לשם השוואה, אני שוקל 83 קילו ואני מרים בכל התרגילים שציינת יותר ובחלק הרבה יותר חוץ מסקוואט שאני עושה פעם בחצי שנה כי זה עושה לי פציעות.
אתה לא תיכנס לזירת אגרוף כשאתה שוקל 60 עם מישהו ששוקל 100.
ברגע שהחלטת להיכנס לזירת אגרוף עם מישהו גדול ממך, אל תצפה שירחמו עליך כי אתה שוקל פחות.

אם תודה שאני חזק ביחס למשקל הגוף שלי וללא חומרים
אתה מחפש אישור אצל אנשים אחרים ? על כל מקרה, בהנחה שמה שרשמת נכון, אתה חזק הרבה מעל הממוצע.

אה ועוד משהו.. כל החומרים שלקחתי היו טסט בין 300 ל400 מג + 30 מג טורינבול.

• פותח/ת השרשור
רק לשם השוואה, אני שוקל 83 קילו ואני מרים בכל התרגילים שציינת יותר ובחלק הרבה יותר חוץ מסקוואט שאני עושה פעם בחצי שנה כי זה עושה לי פציעות.
אז אתה מבין שיש לך פור עליי בכמעט 20 ק״ג? זה כלום בעיניך?

ברגע שהחלטת להיכנס לזירת אגרוף עם מישהו גדול ממך, אל תצפה שירחמו עליך כי אתה שוקל פחות.

אתה מחפש אישור אצל אנשים אחרים ? על כל מקרה, בהנחה שמה שרשמת נכון, אתה חזק הרבה מעל הממוצע.
אני לא מחפש אישור אצל אחרים, אני עושה לאחרים כמוך בית ספר, אני לא זקוק למחיאות כפיים. יש לי סלידה עזה מזלזול כמו שהיטבתי להסביר בתחילת השרשור.
ולזירת אגרוף עם מישהו ששוקל במשקל כבד לא תיכנס אם אתה בקטוגריית משקל קל. גם אם תרצה, זו לא תחרות הוגנת פשוט.

אז אתה מבין שיש לך פור עליי בכמעט 20 ק״ג? זה כלום בעיניך?
איפה רשמתי שזה כלום עבורי.

ולזירת אגרוף עם מישהו ששוקל במשקל כבד לא תיכנס אם אתה בקטוגריית משקל קל
אני בטח לא אכנס לקטוגוריית משקל של אנשים כבדים ממני, אבל אתה הכנסת את עצמך לקטגוריה שלי ברגע שרשמת

"ומרים משקלים שאתה עם כל החומרים שלוקח לא מרים".

"אני לא מחפש אישור אצל אחרים, אני עושה לאחרים כמוך בית ספר, אני לא זקוק למחיאות כפיים".

ליטרלי עשית זאת ברגע שביקשת ממנו שיודה, אם לא איכפת לך לא היית מבקש מלחתחילה. איזה בית ספר עשית לי ? תיקנת לי שגיאת כתיב ? 🤔

על כל מקרה, סיכמתי את התגובה האחרונה שלי שאתה חזק הרבה מעל הממוצע.

נערך לאחרונה:
הטרול הזה יכול ללמד אותך איך להתאמן, הטרול הזה מתאמן 18 שנים רצופות (בלי הפסקה של שבוע אחד אפילו) ומרים משקלים שאתה עם כל החומרים שלוקח לא מרים..
הטרול הזה לא מבין בחומרים ועכשיו הוא נכנס לעובי הקורה ויקח לו זמן לחקור וללמוד
בין התגובות הכי מטופשות שקראתי פה בפורום ever

רוב המשתתפים בדיון קיבלו השעייה מהנושא לתקופות זמן משתנות.
אם תלמדו לדבר כמו בני אדם - הדיון הזה יוכל להמשיך.
כשמישהו רב אתכם או מדבר בצורה מזלזלת אפשר לדווח ולא להחזיר לו באותה צורה, רק מזכיר.

לשאלתך פתוח האשכול, אתה מצפה ליותר מדי מהחומר וגם מסכן את עצמך סתם. אם מה שאתה טוען נכון הרמה שלך די גבוהה, פשוט תמצא לעצמך מאמן טוב ותזונאי נורמלי שיעשה לך קצת סדר (ובאופן טבעי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית