הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יוהמבין ואנטיביוטיקה

• פותח/ת השרשור 50cents
  • פורסם בתאריך

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
קבלתי את ההזמנה מיוהמבין ובדיוק התחלתי טיפול אנטיבוטי לתקופה ארוכה תרופה בשם מינוצקידלין(דומה לראקוטן רק יותר חלש)
האם יש סכנות להשתמש ביוהמבין תוך כדי השימוש בזה

יש סכנה בלהפעיל לחץ מיותר על הלב במהלך טיפול אנטיביוטי.
לפי בדיקות לא נמצא אינטראקציה בין הצמח לאנטיביוטיקה.
רק בריאות.

• פותח/ת השרשור
יש סכנה בלהפעיל לחץ מיותר על הלב במהלך טיפול אנטיביוטי.
לפי בדיקות לא נמצא אינטראקציה בין הצמח לאנטיביוטיקה.
רק בריאות.
תודה רבה, לקחתי היום כדור אחד לראות איך הגוף מגיב לחומר קודם כפי שהמלצת לי באשכול קודם

האם כדאי מחר לעלות את המינון ל2 כדורים וכך הלאה עד שאגיע למה שדרוש?

תודה רבה, לקחתי היום כדור אחד לראות איך הגוף מגיב לחומר קודם כפי שהמלצת לי באשכול קודם

האם כדאי מחר לעלות את המינון ל2 כדורים וכך הלאה עד שאגיע למה שדרוש?
אין לעבור מינון מומלץ שרשום על החבילה ויש לתת זמן למינון הנוכחי תקח כדור 1 עם כוס קפה וצא לאימון אירובי תבדוק איך אתה מרגיש לפי המינון הזה בשילוב קפה ורק אחרי שבוע פלוס תעלה מינון אם יש צורך.

• פותח/ת השרשור
אין לעבור מינון מומלץ שרשום על החבילה ויש לתת זמן למינון הנוכחי תקח כדור 1 עם כוס קפה וצא לאימון אירובי תבדוק איך אתה מרגיש לפי המינון הזה בשילוב קפה ורק אחרי שבוע פלוס תעלה מינון אם יש צורך.
רוב מי שלוקח וכנ״ל גם חברים לוקחים חמש ביום, אחד לא מעט מדי בשביל ההשפעה? לקחתי היום עשיתי 30 דק ספרינטים והליכה מהירה
לא הרגשתי משהו יוצא דופן

רוב מי שלוקח וכנ״ל גם חברים לוקחים חמש ביום, אחד לא מעט מדי בשביל ההשפעה? לקחתי היום עשיתי 30 דק ספרינטים והליכה מהירה
לא הרגשתי משהו יוצא דופן
בדרך כלל מתי שכן מרגישים אז זה כבר תופעות לוואי..
תלמד חוק אחד פשוט בכל מה שקשור לתרופות ותוספים "יותר לא אומר יותר טוב" אתה לוקח צמח סה"כ צמח חזק הייתי אומר תלך על בטוח תלמד איך הגוף שלך מגיב תן לזה זמן לעלות מינון אתה תמיד יכול 🐄 🐄..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית