הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Pct.

פבלו

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן, בן 30 מתאמן עשר שנים. בוודאות הגעתי למקסימום שלי, מעוניין להתחיל בסייקל קליל. טסטווריון (טסט רפואי מרופא) 250 מג סהכ מחלק את זה לפעמיים בשבוע, פי סי טי וזהו לפעם הראשונה (מתכנן להמשיך).
קראתי המון, די סגור על הכל, חייב רק חידוד על הpct. קניתי טמוקסיפן וhcg פשוט לא ככ הבנתי מתי לשלב את מה ובאיזה כמות.
אשמח לייעוץ.

מרופא זה אומר שאתה מקבל אמפולות. איך אתה מתכוון לחלק את זה ל2 ? או שאתה מתכוון לקחת 500 מג סהכ ?

טמוקסיפן שבועיים וחצי מהזריקה האחרונה. אין צורך בhcg לפי דעתי. יש על זה בנעוצים.

תרוץ על 12 שבועות טסט יכול להתחיל 4 שבועות לחלק 250 ל 2 (תצטרך לזרוק אמפולות במקרה כזה כי אי אפשר לשמור) ואחרי 4 שבועות רוץ על 500 עד 12 שבועות יהיה לך אחלה תוצאות.
אני בסייקל טסט הראשון שלי לקחתי גם פרגניל גם טמוקסי וגם כלומיד.

טסטווירון מכיל יותר מ 250מג קרוב ל 325 345מג באמפולה אתה יכול לחלק ל 2 מזרקים 0.5 ו 0.5 מה שישאר באמפולה פשוט לזרוק.
זה אחד הסיבות שאני לא אוהב אמפולות.
בשביל שהגומיה של המזרק לא תרקב מהסולבנט תכניס אוויר למזרק ושים אותו אם המחט כלפי מטה..
תריץ סייקל בין 12 ל 16 שבועות טסט נקי
בין 4 ל 6 שבועות אחרונות תוסיף hcg כ 250 יחידות 3 פעמים בשבוע אחרי הזריקה האחרונה של הטסט תחכה 14 ימים ותתחיל pct..
אתה יכול להריץ נולבה ו כלומיד ביחד לפי פרוטוקול סטנדרטי וכל חודש לעשות בדיקות דם עד שמדדי ה lh ו fsh יעלו..
בהצלחה...

• פותח/ת השרשור
אלופים אחד אחד תודה רבה
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מרופא זה אומר שאתה מקבל אמפולות. איך אתה מתכוון לחלק את זה ל2 ? או שאתה מתכוון לקחת 500 מג סהכ ?

טמוקסיפן שבועיים וחצי מהזריקה האחרונה. אין צורך בhcg לפי דעתי. יש על זה בנעוצים.
מתכנן 125 פעמיים בשבוע. אז הhcg לא חובה ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית