עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה על פירוט התהליך! עזרת לי מאוד להבין מה מחכה ליכאב ראש ותהליך ארוך אך שווה אתזה.
במידה ומאושר לך דרך הקופה המכשיר יעלה 900 שח ללא כיסוי לציוד נלווה (מסיכה וצינורות יכולים להגיע לאלפי שקלים בארץ, ממליץ לך למדוד בארץ ולהזמין באינטרנט בשליש מחיר)
ראשית תצטרך ללכת לרופא המשפחה ולהתלונן על עייפות כרונית וחוסר ריכוז כדי שיפנו אותך למעבדת שינה
כנראה יפנו אותך למכון מור ותקבל תור חודשים קדימה. (חיכיתי 3 חודשים)
מכון מור יביא לך כזה שעון שתצטרך לישון איתו לילה שהוא מקליט ולוקח את מדדי השינה שלך.
למחרת אתה מחזיר את השעון ואז מחכה בסבלנות שטכנאי יקרא את התוצאות ויתאם לך ניסיון עם סיפאפ (לקח לי חודש כל הסיפור הזה)
אתה מגיע לתור ומקבל סיפאפ ניסיון לשבוע,אין לך אפשרות בחירה לאיזה מסיכה ויש מצב גדול שלא תסדר בכלל עם המכשיר משום שהמסיכה לא תתאים לכן לא לוותר ולנסות להסתדר איתה ממש בכוח בגלל שהמכשיר מקליט ושומר נתונים והם מצפים שלפחות יהיו לך 15 שעות שינה עם המכשיר במהלך השבוע כדי לקבל המלצה לקופת החולים, אני אישית בשבוע הניסיון לא הסתדרתי בכלל עם המסיכה ותחושת הקלסטרופוביה גברה עליי אבל איכשהו גירדתי את ה17 שעות וקיבלתי את ההמלצה.
אחרי שאתה מחזיר את המכשיר לאחר שבוע הניסיון שוב רופא/טכנאי שינה אמור לעבור על הנתונים ולראות שאכן המכשיר עוזר (קיבלתי אחרי שלושה שבועות אם אני זכאי או לא)
אם אתה אכן זכאי קובעים לך תור לרופא שינה שהוא בעצם פשוט מסביר לך על הטיפול והמכשיר ואצלו אתה מזמין את המכשיר (לתור לרופא חיכיתי עוד חודש ולמכשיר עצמו עוד שבועיים)
בקיצור תהליך קצר של חצי שנה כדי שלא תחנק בלילה ותשן כמו בנאדם אבל אכן שווה אתזה אחרי התרגלות.